Debrecen polgármestere saját magát jelölte ki a távozó Cseresznye helyére. A hírre a forint erősödésnek indult.

"Nagyon sajnálom Levente távozását, de itt volt az ideje, hogy új kihívások elé nézzen. Én pedig gyerekkorom óta szeretem ezt a zenét, és most, hogy az IMF-tárgyalások sínre kerültek, rengeteg időm szabadul fel" – nyilatkozott a tagcseréről Kósa, majd szétosztott 120 millió forintot a sajtó képviselői között.

A debreceni polgármester szerint mostanában gyakran érik tevékenységét támadások, az egyik legtöbbet hangoztatott kritika pedig az, hogy nem játszik Tankcsapdát. "Pedig mindenki tud Tankcsapdát játszani, én is – mindhárom akkordot ismerem hozzá" – mondta a politikus, és hozzátette: a január 21-i szimpátiatüntetésen is fel tudnának lépni, de addig még két további tagcserére van szükség a zenekarban.

"Csak másnapos akarok lenni" – reagált a polgármester bejelentésére Lukács László frontember, majd inkább beállt a hátsó sorba.

79 KOMMENT

  1. A debreceni polgármestert a híres debreceni zenekar, minden más hasonló patrióta közösséggel együtt, korábban bevételének 10%-ával, az utóbbi időben már 20%-ával önként támogatta. Most a Tankcsapda példát mutat azzal, hogy immár 33%-os részt biztosít Kósa Lajos számára mindenéből, és ezzel önként követendő példát állítanak önkéntes debreceni patrióta önkéntes gazdasági és mindenféle önkéntes szervezetek elé.

  2. kos alajosnak van a pöcsén orbánc-tetkó? mer’ az alapfeltétel ám!
    + tripperes rajongókat is kell gumi nélkül kufircolni! roksztárnak lenni nem gyugdíjas állás ám!

  3. Nem véletlenül pendítette meg kósa a tagcserét, hiszen eszébe jutott a kacsába keveredett plagi bá, aki kemény stílusban is tud tárogatózni, ami illene a Tankcsapda stílusához. Doktori cím nélkül a fiatalok is elfogadják plagi bát, csak az “állóképességén” kellene még javítani egy kicsit- vagy sokat…

  4. @Dr. Táskás Tóni: Összeáll e za banda, minta kicsi legók: Schmitt (Vak) Pali tárogatón játszik, Kósa Lala és Szijjártó Petya buzukin, a Bulgár Kacsa meg énekel. És a zegész ország nagybőg meg kontrázik… Én hiányolom a gordonkát…

  5. A ” Doktorok Klubja” Tagjainak!

    Tisztelt Tagtárs Doktorok!
    Köszöntsük új tagtársunkat, üDrügyminisztéDriumi álamszitkáDr!

    Hogy én mennyi anyagot plagizáltam, ollóztam össze a két “Dr”-ért,
    és lám, van akinek -pricc-pracc-prucc!- három is összejött!
    Szerintem, Schmitt Plagit most a guta kerülgeti!

  6. @Dr. Adofizeto: Vagy a focista ráérzett, hogy neki egy ilyen ostoba tudatlan senki felel csak meg. Kapott egy iciri-piciri játékteret- kitüntetéseket gyárt saját nicknéven- meg aláír. Végül is egy köztársasági elnöktől mi más várható?

  7. Diliház tudományokból írt tanulmányom alapján kijelenthetem Kósa a legnagyobb pöcsök közé tartozik,akit valaha megismertem! Agyilag eltolcsi szintet magasan übereli Nem csoda ha tankelhárítónak is jó!

  8. @D(r). our:
    Kösz, hogy emlékeztettél erre a Hofi számra. (má’ majdnem elfelejtettem)
    Isteni volt!
    Egyébként, ha magadat plagizálod, az nem bűn. Az csak annyit jelent, hogy elfelejtetted bevenni a Cavintonodat….Mea culpa, mea maxima culpa!
    Nem akartam szemét lenni, de ez születési rendellenesség nálam. Bocs!

  9. @Dr. Nyugger Dr. Vadász: Köszönöm, Nem. Egy. Mű. táDrsam figyelmességét!

    MinisztéDriumunk halmazati büntetésként hazánk ellenségeit megfosztja mindenféle Drangjától és címétől. Így a folyosón lépten-nyomon disszeDrtációkba botlok, és nem bíDrom levakaDrni a bokámDról őket.

    Néhányat azéDrt taDrtalékoltunk Köz. El. úDr DrészéDre: Ha a mostanit megvonná tőle valami senki kis egyetemi DrekDroDrka, Nem. Ügy. KoDrmányunk kettő ujjal pótollya azon nyonban.

    Oszt jónapot!

  10. Szereintem legyen Shmitt Pál a Tankcsapda új tagja!
    Tárogatón kísérhetné Lukács Lacit.
    Mindemellett SPali bá’ több olyan nótát is írt tárogatóra, ami emelné egy TCS koncert nívóját: Szextárgy, Agyarország. A Sándor Palotába történeő beköltözése ihlette az “Itt lakom látod, ez az a ház” nótáját is.

  11. @Dr. Nyugger Dr. Vadász:
    Hááát, hogy beszél-e ….
    Alig várom, hogy a szócső megnyikkanjon, mert mostanában érdekes módon csak az MR-en nyilatkoznak egyesek személyesen.
    Este valami hasonlót képzelek:
    “Szinte teljes egyetértéssel, baráti hangulatban folytak a megbeszélések.
    SZERINTÜNK, MI ÚGY LÁTJUK, blablaaa, blablaaa, stb. stb…..”

  12. @D(r). our:
    Persze, az fel sem merül Benned, hogy a többfrontos harcban, az eszkalációban megfáradt, Szeretett Vezérünk éjt-nappallá téve csak értünk, a plebszért dolgozik? Elismerés, köszönet nuku? Csak a szurka-piszka!?!
    Hát persze, hogy kiharcolja nekünk a szebb jövőt! (még , ha nap, mint nap, konfrontálódnia is kell a “csúnya bácsikkal”, Ő vállalja. Mert erre esküdött!)

  13. @D(r). our:
    Bocsánat, bocsánat. Most vettem csak észre, hogy dupla Cavintont vettem be. Ettől aztán vízióim támadtak. Azt hittem, hogy a 2/3-hoz tartozom.
    Most, hogy kezd kiürülni a gyógyszer, leesett a tantusz, hogy én az 1/3-os brancshoz tartozom. Ezért aztán, ” azt a rohadt kurva anyjukat!”