(Hannover) Mario Donner (13) német fiú a karácsonyra kapott LEGO Technics összerakása után szétszedte önmagát.

Gott es will, kerestük mindenhol a Májót, de sehol semmi! Az apjának, Svennek gyanús lett, hogy sehol sincs a karácsonyi LEGO halálcsillag, és ekkor találta meg a gyereket az egyik dobozban”– kesergett a gyerek édesanyja, Waltraude.

Alapos munkát végzett a kisdiák, ugyanis minden darabja precízen passzolt a gyári rekeszekbe. Szerencsére még időben megtalálták a 74 darabra bontott fiú részeit, így egy LEGO-rajongó baleseti sebész azonnal neki is állt a rekonstrukciónak.   

A folyamatot nehezítette, hogy Mario öccse időközben bátyja néhány testrészét egy Duplo-terepasztalba építette. „Nehéz volt a fiú homlokát a helikopter leszállóból visszaállítani, nem is beszélve a bakterbácsiba szerelt füleiről” – vázolta feladata nehézségeit a sebész.

A gyermek 6 hónap alatt teljesen felépülhet, amennyiben öccse Duplo-s dobozában megtalálják a térdkalácsait.

18 KOMMENT

  1. “…és ekkor találta meg a gyereket az egyik dobozban …Alapos munkát végzett a kisdiák, ugyanis minden darabja precízen passzolt a gyári rekeszekbe. “

    Hát igen, ez a szép a német precizitásban. Nem egyénileg hülye individualista módon szétesnek mint a magyarok, hanem szétszedik magukat szigorúan a TÜV/ISO szabványokhoz igazodva.
    (igaz a legó dán – de kicsire nem adunk)