Izraeli nyaralása során a szállodai számla helyett véletlenül egy másik iratot írt alá az államfő. Egyiptomtól Jordániáig éljenzik az Astoria Szálló volt igazgató-helyettesét.

"Épp lent tőröztünk a haverokkal a plázson mikor szólnak, hogy írjam alá a napi koktélfogyasztás számláját. Aláírtam, aztán utána mondják, hogy gratulálunk Mr. Schmitt, elhozta a békét népeinknek" – meséli a hihetetlenül lebarnult államfő.

A Palesztin Felszabadítási Front és Benjámin Netánjáhu üdvözölte az aláírást, majd megemlítette, hogy számított erre, ugyanis egy prófécia már korábban megjósolta. "Jönni fog egy gój a messzi északról, aki bár nem tudja hol jár, megcselekszi amit kell" – idézte fel a próféciát a politikus.

A köztársaság nélkül maradt államfő egyébként a nyaralás után hamarosan hazatér, és több projektbe is belevág egyszerre. "Végre azzal foglalkozhatok, amihez a legjobban értek, ez pedig az írás" – ecsetelte lapunknak Schmitt Pál, aki a továbbiakban Éder Krisztián SP stábjában vállal majd feladatot, és autogramokat osztogat a tinisztár helyett, valamint beindítja végre saját nevével fémjelzett vállalkozását, egy indigógyárat.

124 KOMMENT

  1. Bréking nyjúz!!!!!

    Smitírnálalá Plagi bácsi az Alaptörvény 1. számú díszpéldánya helyett a magyar helyesírás szabályait kapta meg. A köztársasági őrezred már keresi a vétkest, holnap délben ünnepélyes őrség- és fejleválasztás várható a Sándor palotában!!!!!

  2. Annyira hülye szegény még a saját kivégzésit is aláírná! A gyűszűnyi agyával nem érti a másolat nem lesz soha eredeti! Bár lehet a alcsúti haverja elintézi visszamenőleg eredetire változtatható!

  3. Honnan tudod, hogy fejlődő országban élsz?
    Onnan, hogy senki nem mond le semmiért.
    Vagy, hogy az ország neve: Magyarország.
    Egyébként akkor lesz vége a rendszerváltásnak,
    amikor Orbán is saját parcellát kap.
    Meg az összes paraszt, aki már most a múlt része.
    Mindegy, szarok bele – éppen húzok el innen.
    Bocs a kommentért, majd írok viccesebbet kintről.
    Sajnálom, hogy így alakult – én nem így akartam.

  4. Jo post….

    @Tomycat: Csak, hogy pontositsunk, o kormanyzo volt. Tengernagy az elso vilaghaboru alatt volt, amikor meg letezett a csaszari es kiralyi haditengereszet. Plusz egy katonai cim nem evul el, nem ugy, mint egy polgari kinevezes, ami mogul raadasul a hulye sajat maga huzta ki a letjogosultsagot ….

  5. @ghost: “Egyébként akkor lesz vége a rendszerváltásnak,
    amikor Orbán is saját parcellát kap.” :-))

    De minek neki egy egész parcella? Akkora arc hogy egy sírhely nem is elég neki? De ezen ne múljon a rendszerváltás!

  6. akkora májer vagyok b+, hogy időben ki tudtam csengetni a gázszámlát.
    mondjuk eddig nem volt igazán nagy hideg idén télen, de akkor is.
    most büszke vagyok magamra, SŐT… lehet hogy még tankolni is tudok ebben a hónapban.

    hadd érezze az asszony, hogy jól választott…

  7. http://www.keh.hu/index.php?submenu=kozlemenyek_levelek&id=1383&details=1&cat=6

    Van magyarázat dr. Plagi Sicc! tettére. Plagi bácsi egy nemlétező főiskolán doktorált. Plagi annyira figyelemmel kisérte, kiséri a magyar sport fejlődését, hogy sem ő, sem 60 fős hivatalának arról sincs fogalma, hol doktorált a szerencsétlen.

    1975-ben a fennállása 50. évfordulóját ünneplő Magyar Testnevelési Főiskola egyetemi rangot kapott, 1985-ben teljes jogú, 1989-ben pedig elnevezésében is egyetem lett.

    A 90-es évek elején a magyar felsőoktatásban bekövetkezett változások természetesen nem hagyták érintetlenül a Magyar Testnevelési Egyetem tevékenységét és működését sem. Növekedett a hallgatói létszám, új szakok kezdték meg működésüket, az egyetem elnyerte a tudományos fokozat megszerzésére irányuló képzés jogát (PhD-képzés). Az oklevél kiadásával már rendelkező alapképzési szakokat a Magyar Akkreditációs Bizottság 1998-ban akkreditálta.

    “2012. január 11. A Köztársasági Elnöki Hivatal közleménye

    2012. 01. 11.

    Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben a Testnevelési Főiskolán „Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése” címmel doktor. univ. értekezést készített. A hiánypótló munkát történész professzorok bírálták, akik summa cum laude minősítéssel értékelték. Annak eldöntése, hogy az értekezés tartalmi és alaki szempontból megfelelő-e, az ő hatáskörük volt.

    A dolgozat minősítése önmagáért beszél!

    Schmitt Pál, mint a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak 1983 óta tagja,
    a forrásként is megjelölt Nyikolaj Georgijev neves sporttörténészt személyesen, jól ismerte.

    Kutatásaik során több résztéma megtárgyalása során együttműködtek. A két munka legfontosabb alapforrásai a NOB ülések jegyzőkönyvei, valamint a NOB Végrehajtó Bizottságának jegyzőkönyvei, illetve a vizsgált olimpiák záródokumentumai.

    A fentiek alapján a Köztársasági Elnöki Hivatal a cikkben megjelent plágium gyanúját a leghatározottabban visszautasítja.”

    Köztársasági Elnöki Hivatala!

    Schmitt Pál a Testnevelési Főiskolán nem készíthette! Nem készíthette, mert a Testnevelési Főiskola már nem létezett. Az a nagy baj, hogy valószínűleg még a környékén sem járt. Nem hisszük el, hogy a védésre ne kapott volna az egyetemtől írásos meghívót, vagy hivatalos értesítőt a bolgár dolgozatával kapcsolatban.

  8. Mit öl le te nagyon hülye? Egy élsportoló volt, én sportoltam, tudom hogy milyen elszántság kell hogy egy világversenyt megnyerjen. Téged mivel gyalázott meg te nagyokos. Meglátszik, hogy még életedben nem szenvedtél, mert nem irnál ilyeneket.

  9. @laszlos: Te érdekes ember vagy! Élsportoló volt? Hát igen, de tudod mit kell dolgozni egy munkahelyen? Én is sportoltam, hát élveztem!

    Ambrus Attilát lecsukták, ő is sportolt. Ambrus kevesebbet lopott, mint smitt egy év alatt. Csak gondolj a smitt mostani egy éves költéseire.

  10. “Végre azzal foglalkozhatok, amihez a legjobban értek, ez pedig az írás”
    Ez mekkora csúsztatás! Nem “legjobban értek”, hanem legfeljebb “legjobban szeretek”! Érteni nem ért semmihez!

  11. @laszlos: Ha egy darab szart neveznek ki köztársasági elnöknek, te annak is hajbókolnál? Gondolom igen.
    Ez a másológép nem méltó a székhez, amiben ül. Élsportoló meg sok van. Nála becsületesebb élsportoló meg szinte ugyanannyi.

  12. @laszlos: Mekkora szégyen, hogy Smitt hivatala testnevelési Főiskolát említ a külföld meg tudja, hogy a szerencsétlen marha nem ott, hanem máshol doktorált.

    Pál Schmitt submitted his PhD. doctoral thesis to the Faculty of Physical Education (currently part of Semmelweis University) in 1992. Both of the examiners of the dissertation awarded him a “summa cum laude” mark, the highest possible category of evaluation for a doctoral dissertation. One of them, Ferenc Takács even praised the work, writing that “we would like to bring attention in particular to the fact that this topic has not been discussed neither in the domestic nor in the international academic literature with this level of detail.”

  13. @laszlos:
    A ti sleppetek gyalázza a nemzetet, Schmitt esetében azzal, hogy egy bohócot tettek köztársasági elnöknek. Gondolkodj már el, Sólyom László, Mádl Ferenc és Göncz Árpád esetében fel sem merülhetett volna, hogy gúny tárgyává váljanak, mert még ha Sólyom esetén voltak vitatható dolgok is, tiszteletre méltó emberek voltak, nem olyanok, mint smiti. Vicces, hogy ezek után még azon felháborodsz, ha kiröhögik az emberek a nevetségest. Szerintem ha hazaszerető magyar lennél, a távozását követelnéd, mert a köztársasági elnök szerepe éppen az, hogy az országot képviselje, az ország arca ő, ha nevetséges, akkor azzal Magyarországot teszi nevetségessé.

  14. @igényes: tf.hu

    Idézem: “Tisztelt Érdeklődő!

    Ön a Magyar Királyi Testnevelési Főiskola (1925-1945), a Magyar Testnevelési Főiskola (1945-1989), a Magyar Testnevelési Egyetem (1989-1999), a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara (2000- ), röviden a

    TF
    honlapját kezdi böngészni.”

  15. Legyen ön is milliomos! Kérdés 10 millióért:

    Hol szerezte SP a diplomáját?
    A: Az Ecserin
    B: A TF főiskolán
    C: A Testnevelési és Sokszorosítási Egyetemen
    D: Bolgár importból

  16. Nagyon érdekes, hogy nincs gerinces Fidesz-Kdnp lépviselő. Egy képviselő sem kérdez rá a miniszterelnökre, de még a Schmittre sem.

    Milyen emberekből áll a kormány, vagy a 2/3-ad, ha smittel hagyatnak jóvá egy törvényt? Egy csaló, akit zsarolnak, mert ugye most azért valahogy, de kiderült egy csaló írogat alá, egy csaló nem mer ellentmondani orbánnak.

    Magyarországot egy csaló képviseli. Mi magyarok egy csalónak fizetést adunk, lakásokat, palotákat, szolga hadat biztosítunk. A Fidesz-Kdnp eszményképe egy csaló!

    Schmitt a csaló alávaló!

  17. @laszlos: Babocska…..skiccplág milyen világversenyt is nyert meg?,a tartalékos kispadon ült,és akkor emelte fel a kezét,amikor a fejét megvakarta.Semmit nem tett hozzá a győzelemhez.Ezzel az erővel engem is kivihettek volna tarcsiba,bár azt se tudom melyik végét kell fogni a műszernek.De én kis semmi vagyok,palika meg fontos ember vót.valakiknek,kis v-vel.ja és kis p-vel.

  18. Január 21-én a Sándor palota előtt a Dísz téren diploma(f)osztó ünnepély lesz. Aki meg akarja mondani a véleményét ennek a bohócnak, vagy egy jót akar röhögni rajta, azt várjuk szeretettel. 🙂

  19. Mádl Ferenc, kiváló jogtudós, Sólyom László szintén kiváló jogtudós egyetlen, általa aláírt törvénynél sem hírdette fennen, hogy “Dr.”, viszont voltak olyan törvények, amelyeket aggályosnak tartott, ezért vagy megfontolásra küldte vissza az Országgyűlésnek, vagy az akkor még teljes hatáskörrel rendelkező Alkotmány Bíróságtól kért előzetesen normakontrollt. Nos, ma nincs köztársaság, de van köztársasági elnök, nincs alkotmány, hanem csak Alaptörvény, de van nagyon megnyírbált jogkörű, pártkatonákkal kibővített Alkotmány Bíróság.

    Nos “Dr.” Skicc Plagi bá, mindent alá ír amit elé tolnak, mert ő egy báb, Orbán viktátor kezében. Ő büszkén hivatkozik sport “kisdoktori”-jára, ami a jogot messziről ugatja.

    Újsághírdetés lehetne:
    “Köztársaság nélkül maradt >álamfő<, címéhez köztársaságot keres (lehet párt is). Ajánlatokat a >Bámit aláírok< jeligére a Sándor Palotába kérem.”

    Tudtam (és tudom) tisztelni Göncz Árpádot, Mádl Ferencet és Sólyom Lászlót, ám ezt nem tudom elmondani a Kövér László által anno “Paprika Jancsinak” aposztrofált “Dr.” Schmitt Pálról, aki válogatottól 1976-ban, az aktív versenysporttól 1977-ben vonult vissza, mert sokszor fájt a keze, a Wikipédia szerint. Mindez bizonnyal a mai napig tarthat, ezért van az, hogy elvéti a magyar helyesírást, s nincs mindig találata.

    A Fideszbe 2003-ban lépett be, de ő már visszamenőleg, 1955-től közéjük számítja magát.

  20. …”beindítja végre a saját nevével fémjelzett vállalkozását, egy indigógyárat.”

    A zöldek megfúrták az indigógyárat, most – modernizált – google-fordítós fénymásolókat fog forgalmazni bolgár importból.

  21. Senki ne gondolja, hogy a fityisz megvonja a bizalma a “mi Plagibánktól”…..meg sem mer szólalni senki, mert még a népnek újra eszébe jutna “dajcstomika” 5 perc alatt szerzett diplomája…..

  22. Schmitt Pál egész életében azzal érvényesült, hogy második vonalban maradt (olimpia), sose állt ki a véleményével, hanem először körbekérdezte a többieket, hogy most mi az irányvonal, hova kell igazodni.
    Ő egy tulajdonságok nélküli ember, aki alkalmazkodik a végletekig, így sütögeti a pecsenyéjét. Mint Leonard Zelig a Woody Allen filmben. Igazi kaméleon.
    Ő ezt biztos úgy indokolná, hogy ő igazi diplomata, nem akart konfliktusokat. Meg lehet magyarázni mindent. Egy lemásolt disszertációt is.

  23. Hmmm….
    Csak a hülye hiszi magáról, hogy normális.
    Mivel a nickemben benne van egy D és egy r is, ezért jogomban áll átkeresztelni FityMatyivá.
    Azt nem tudom, hogy f@sz vagy, vagy csak egy pöcs.
    Részemről mindegy.

  24. A diktátornak soha nem volt széklete! O. Viktor mi a helyzet a kakival?

    Bár Kim Dzsong Il lassan egy hónapja halott, az észak-koreai Kedves Vezető dicsőítése azóta is megállás nélkül zajlik hazája államilag irányított tévéiben, rádióiban és újságjaiban.

    Ökörségek Halottról jót, vagy semmit – tartja a mondás és az észak-koreai tömegtájékoztatás abszolút eleget is tesz ennek. Halála óta özönlenek az elképesztő történetek Kim Dzsong Ilről, azt bizonyítandó, micsoda fantasztikus ember irányította a totális diktatúrát. A személyi kultusz életében is dübörgött: életrajza szerint születésekor dupla szivárvány jelent meg az égen. Halála után azonban további, még nagyobb szenzációkra derült fény.


    A diktátornak soha nem volt széklete! Orbán eltárs fosunk, vagy nem?

    
A Rodong Szinmun című újság például hosszasan értekezett Kim Dzsong Il golftudásáról. A lap azt írta, még a sportág világsztárja, Tiger Woods is gratulált Kimnek, és elismerte, hogy a hatvanas éveiben járó Vezér nagyobb játékos, mint ő. De nem csak az úri sportban volt világklasszis Kim Dzsong Il elvtárs – licitált erre egy másik forrás, amely szerint bowlingban is verhetetlen volt, első játéka alkalmával 300 fát gurított. Aki nem tudná: ennél többet nem is lehet…

    A lapok a magánember Kimről is csodákat regélnek. Egy cikk szerint Kim Dzsong Il soha életében nem ment vécére, ugyanis biológiailag nem volt erre szüksége. A Minju joson nevű észak-koreai lap megállapítása pedig szinte magától érthetődő: Kim Dzsong Il találta fel a világon a hamburgert. Nem is csoda, hogy egy ilyen embert így szeretett a népe. Az agymosásra szakosodott KCNA hírügynökség történetéből kiderül, hogy a Kedves Vezető egyszer balesetet szenvedett, de nem csak ő vett be fájdalomcsillapítót, hanem a tábornoki kar is, mert nekik is fájdalmaik támadtak, látván-érezvén Kim szenvedését.

    Egy ilyen ember halála sem maradhatott esemény nélkül: abban a pillanatban amikor a diktátor szíve megállt, hóvihar támadt a Paektu nevű hegyen és a friss havon megjelent a kézjegye. Legalábbis az észak-koreai média szerint.

    Orbán eltárs, mi a helyzet a kakival, van??

  25. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar, indiai és panamai delegáltja lefizethetõ. Többek között ez a kijelentés is szerepel Atlanta olimpiai kampányának titkos, az amerikai kongresszus által csak a napokban feltárt dokumentumai között. A teljes elõkészületi stratégiát tartalmazó hét doboznyi irat mind hazánkra, mindpedig a magyar delegáltra Schmitt Pálra nézve egyaránt tartalmaz kínos, korrupcióra utaló részleteket. Ezeket a héten a Newsweek magazin egyik neves publicistája szellõztette meg, így a Salt Lake City botrány óta folyamatosan feddhetetlenséget mimelõ Atlantai Olimpiai Bizottság csütörtökön már kénytelen volt beismerni a 92 delegált szavazatainak jó részét bizony megvásárolták. A cikk íróját Mark Hosenballt tegnap arra kértem idézzen a birtokába jutott jelentésekbõl.

    Mar Husenball: – Az egyik iratban lássuk csak arra utalnak, hogy Schmitt Pál is elfogadott ajándékokat. Egyébként mindegyikük kapott például dísztárgyakat, szobrokat, babákat és sokukat kísérték bevásárló vagy golfkörutakra. Volt a delegáltak között, aki a Disneylandba vágyott, így õt odajuttatták el. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság más tagjainak pedig Egyesült Államok-beli munkákat intéztek. Az alelnöknek Schmitt Pálnak is tettek ilyen szivességet, várjon csak megkeresem az idevágó dokumentumot. Itt van. Jegyzõkönyv az Atlantai Olimpiai Bizottság titkárától. Idézem.
    Schmitt Pál lányának elintézettük, hogy tolmácsként a nyáron ott lehessen a moszkvai Maratonra utazó csapatban. Azt írják Schmitt Pál júliusban a feleségével és lányával Atlantába utaznak, hogy megtekintsenek egy amerikai sportrendezvényt. Aztán vannak itt érdekes feljegyzések arról, hogy mi mindent kell még tenni Schmitt Pál szavazatáért. Komplett forgatókönyv. Idézem. Imád teniszezni, igy biztos örülne egy-két márkás teniszfelszerelésnek. Szereti a jó magyar vörösbort. Olykor fáj a háta, de nehezére esik a tornáztatás. Azt is jegyzik, hogy atlantai és torontói látogatása részeként megtekint egy Los Angeles-i díjugrató versenyt, amit az ottani magyar diaszpóra rendez. Kitûnõen beszél angolul, de nem mindent ért tökéletesen, beszéljetek hozzá lassan, utasítja az atlantai lobbykört a Schmitt Pálra vonatkozó akta. Majdnem minden delegáltról készült ilyen dokumentum. Ezekhez éttermi számlákat, hotel és repülõjegy számlákat is csatoltak, amiket természetesen mind-mind az atlantaiak fizettek. Bizonyos utalások szerint néhány szavazatot szexuális, illetve homoszexuális szolgáltatásokkal próbáltak megnyerni. Egy helyen azt írják az egyik afrikainál jók az ajándékok és a nõk. Atlantai látogatását és orgiáit a legnagyobb diszkrécióval kell kezelni. Ami még Schmitt Pált illeti, itt egy levél, amit az Atlantai Olimpiai Bizottság elnöke írt beosztottjainak. Küldjetek Schmitt Pálnak egy levelet, amiben felajánlunk lányának egy ösztöndíjat a Georgiai Egyetemre.

    Azonnal takarodjon a közéletből schmitt pál, a fidesz köztársasági elnöke!

  26. Mondhattok amit akartok, én maximálisan bízom Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úrban! Most valami rosszat írtam? Vagy most mi van?
    központ, most mit kell mondani? ja, hogy a smitt
    Mondhattok amit akartok! Én maximálisan bízom, Dr. Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úrban!

    Basszus, már nincs is köztársaság…

  27. Egy kicsit off topic leszek, de akik a sportolói pályafutását bírálják, azért kicsit visszavehetnének.Ok, mindenki azt szajkózza, hogy csapattagként olimpiai bajnok és még a pástra sem állt, de azért van ott VK győzelem, világbajnoki 2. és 3. helyezések, magyar bajnoki címek (abban az időben amikor ugye Fenyvesi, Kulcsár, Nemere,stb. volt a másik oldalon, és azért ugye rólunk se lehet azt mondani,hogy kutyaütők voltak), tehát azért valamicskét csak tudta a vasat lengetni.

  28. @utcai_arcos: valószínűleg a kutya nem kritizálná a sportolói pályafutását ha jelen időben nem lenne akkora lúzer amekkora. ő láthatóan még arra a bravúrra is képes, hogy a jelennel tönkrekúrja a múltat. oly mértékben hiteltelen, hogy már a régi (valós) dicsőség is átcsúszott a ciki kategóriába. ha ezért valaki felelős az csak ő maga.

  29. @utcai_arcos:
    Nincs ezzel semmi baj, de ezzel az erővel Orbán találhatott volna feddhetetlen élsportolót is! De lehet, hogy az nem írt volna alá neki mindent olvasatlanul. Én is sorolhatnék sportolókat, de nem sportolókat is…

  30. @Dour,: Szellemes próbált lenni , de nem jött össze , ugyanis SCHMITT PÁL diplomájáról még semmi biztos nem derült ki , 1 feltételezésre meg alapozni , szerintem tiszta szégyen , ja a lényeg meg annyi hogy a dékán azt mondta hogy nem másolt , akkor miről beszélünk ? :O Szóval mielőtt gondolkodni , és írni akar , előbb tájékozodjon hiteles forrásból ! 🙂 😉 Amúgy pedig sportmeccseken dolgozom . 🙂 😉

  31. @utcai_arcos: Menj át a Fáy utcába ! Igaz én utoljára min. 10 éve voltam, de ott már akkor 50% kínai varázsló volt…….nem volt olyan. amit ne lehetett volna beszerezni,már akkor is ! Vagy csak kicsi a fantáziám. Azóta csak fejlődtek, mint ez a szarjankó is , közt elnök lett , de hisz most már nincs is közt. Ezért IS , eddig se volt rá szükség, de most már 1000X – NINCS !!!

  32. @Lencsés István:

    Tisztelt Lencsés István!

    “Amúgy pedig sportmeccseken dolgozom . 🙂 ;)” – most végre megkönnyebbültem.
    Megtudtam, hogy miről is beszélt Hofi anno.
    Te vagy az egyik kapufa, Hofi szerint “Az a hülye akác!”

    Tisztelettel:
    anonymand

  33. @Lencsés István:

    Én ugyan határozottan úgy érzem, hogy telitalálat volt, de döntsenek inkább a hozzászólók!

    Három lehetőség közül lehet választani, hogy: mi lehetsz Te a “sportmeccseken”?

    1. Hülye akác
    2. Szartáros (WC tisztító)
    3. Gyökér (egy díszfa föld alatti része)

    A tombolában részt vevők között nem sorsolok ki semmit.

    Tisztelettel:
    anonymand

    Ps.: az még érdekelne, hogy mi az a “sportmeccs”? Aki erre tudja a választ, az 11-es rúgást gyakorolhat a fejeden….

  34. @anonymand: Más érezni valamit és más tudni , ezt ennyi idősen már tudhatná ! 🙂 😉 Mit idézőjelez ? :O Fáj az igaz , és az hogy én dolgozom , meg iskolába járok meg jól élek a jól dolgozó kormány miatt , míg maga nyugdíjas , anoniman magyaráz hülyeségeket és sérteget mert unatkozik ? :O Hiába próbálkozik ezekkel a nagyon gyenge sértésekkel mert lepereg , mivel anonim és a kora ellenére elképesztően bolond . Az meg hogy nem tudja mi az a sportmeccsek az magáról újabb sokadik rossz képet árul el ! 🙂 😉

  35. @Lencsés István:

    Tisztelt Lencsés István!

    Teljes mértékben igazat adok!
    “Más érezni valamit és más tudni , ezt ennyi idősen már tudhatná ! 🙂 ;)” – illene már tudnom.
    Az, hogy dolgozol, nemhogy nem fáj, de jóleső érzéssel tölt el. Én a nyugdíjat már vágytam, és cseppet sem hiányzik a munka világa. Legyen szerencséd, legyen munkahelyed holnap s holnapután is.
    Nem szoktam hülyeségeket magyarázni, csak hülyéskedni. Ez két különböző dolog.
    Tudom, hogy neked A Magyar Nyelv Értelmező Szótára nem forrás, de azért leírom: olyan szó, hogy “sportmeccs”, nincs.Sportmérkőzés, sportrendezvény, sportigazolvány, sportlap, sportfogadás, stb. igen, de ami te írtál nem létezik.
    Ha egyszer vennéd a fáradságot és hallgatnál a jó szóra, bizony Isten nem csesztetnélek.
    Te azonban képtelen vagy belátni, hogy tévedtél, hogy másnak van igaza.
    Amikor téged ostorozlak, a mentalitáso(do)n próbálom meg elverni a port.

    Tisztelettel:
    anonymand

  36. @anonymand: Nekem mindig lesz munkám , mert NORMÁLIS ember vagyok . Hülyéskedik is komoly dolgokkal , meg hülyeségeket is ír . De létezik , az hogy magának fáj az igaz , az nem az én bajom …. A jó szóra hallgatok , de nem 1 anoniméra …. A csesztetéssel nem megy semmire hisz lepereg ! 🙂 😉 Én csak akkor írok miikor TÉNYem van , érti már ? :O

  37. @Lencsés István:

    Tisztelt Lencsés István!

    Leborulok nemzett nagyságod előtt!
    Öröm volt olvasni minden sorodat, bárhova írtál és bármiről.
    Lenyűgözött racionális érvelésed, kristálytiszta logikád, a magyar nyelv ékes használata, szókincsed végtelen gazdagsága, de legfőképpen az, hogy Te tévedhetetlen vagy.

    Olyannyira elteltem Tőled, hogy ezentúl csak távolról merem figyelni, miként hengerled le vitabeli ellenfeleidet.

    Egy élmény volt!

    Tisztelettel:
    anonymand

  38. @anonymand: Nemzet egy t , ennyi idősen ezt már illene tudni ! 🙂 😉 Ja és NORMÁLIS MAGYAR embereknek a NEMZET csupa nagybetű , látszik hogy maga nem az …. Örülök hogy örömet okoztam ! 🙂 😉 Érvelni akkor kell ( tök fura érzés ezt nálam idősebbnek elmagyarázni …. ) ha két vélemény van , de nekem tényem van , és én csak akkor írok . Logikám van még több is , de nem mutatom . A magyar nyelvet én jól használtam magával ellentétben … Szókincsemet sem kell mutogatnom , amikor az alapmagyar szavakat nem értette ( lásd a gyengébbek kedvéért azaz az ön kedvéért : sportmeccs ) Igen én nagyon kevés helyre írok , amikor írok azért írok mert tényem van , azaz segítek ismét sokadszorra : A tény olyan dolog amivel nem lehet vitatkozni , vagy másképpen , ne akarja nekem megmagyarázni hogy a döglött ló alszik . Nekem is élmény , hogy ennyi idős ember , ennyire unatkozik , és ilyen tömegszerencsétlenség . Aztán kiváncsi leszek meddig bírja ! 🙂 😉

  39. @Lencsés István: Pityúúú! Van “tényed”, “logikád”, “érved”, “szókincsed”!
    Pl.sportmeccs, valóban virtigli MAGYAR NEMZETI szó…
    Ha tényleg ilyen a 2/3, ami legfeljebb 1/4-ed(ha ragaszkodunk az algebrához), na EZ TÉNY, akkor inkább desztillálok Togóba, esetleg Burundiba…
    A döglött ló pedig tényleg alszik!! Ugyanis a MAGYAR, NEMZETI nyelvben leírható a halál, az “örök álomként” is. Vagyis a döglött ló, állandóan, folytatólagosan, megszakítások nélkül ALSZIK!!

  40. @nincs_itt:

    Tisztelt nincs_itt!

    Egyszerűen zseniális!
    Már nem is bánom, hogy megszűnt a Ludas Matyi című hetilap.
    Nem akartam vulgáris lenni, erre egy igét kever egy főnévvel.
    Egyszerűen írhattam volna, hogy “Leborulok b@szott nagyságod előtt!”, ahogy a korcsmában szokásos.
    De tanult emberek egymás közt (Ő, meg én) ilyen szavakat nem használnak.
    Ha élne Arisztotelész, Retorika című művében a példákat az Ő bejegyzéseiből venné, ebben bizonyos vagyok.
    Arra ugyan nem tudtam rájönni, hogy egyes szavakat miért ír nagy kezdőbetűvel, vagy csupa nagybetűvel.
    Fenti megjegyzésemből sajnálatos módon kimaradt briliáns szövegértése.
    Ezúton is kérem megértését és bocsánatát.

    Axióma: a tévedhetetlenek sora a világmindenségben, Lencsés Istvánnal kezdődik, a második helyre szorult holtversenyben Bonsai Duce, s az Isten, a dobogó harmadik helye jutott a Pápának.
    Nagy dicsőség ez mindannyiunknak!

    Tisztelettel:
    anonymand

  41. @anonymand: Köszönöm az elismerést!!
    Gondolkodtam, hogy felsorolok néhányat az IGAZI, MAGYAR, NEMZETI anyanyelv ápolók közül, Zrínyitől József Attiláig, Balassitól Máraiig, de féltem, hogy Lencsés úr azonnal az előző “kormány” tagjainak véli őket.
    Lencsés úr szerint, TÉNYekkel nem lehet vitatkozni, ebben egyet kell értenem vele, hiszen a TÉNY nem tud beszélni, írni, ezért érveket sem tud szigorú arccal fejünkhöz vágni! Viszont azt is meg kell állapítani, hogy Lencsés úr fejében összekeverednek a TÉNyek és a azzal amit Bonsai Duce (kópia rályt: anonymand) és MAGYARhangjai állítanak.
    Szerintem, ez szigorúan a magánvéleményem – reggel kaptam e-mailen(szép narancssárga háttérrel, Kerényi tervezte e-papíron) – tényleg IGAZA is van!!

  42. @nincs_itt: “akkor inkább desztillálok Togóba, esetleg Burundiba” Kérem, mielőtt megteszi, mérlegelje további lehetőségeit. Ne hamarkodja el! Kérem!

    Például disztingválhat, szublimálhat, transzmogrifálhat (sőt transzmogrifikálhat) vagy exhuzálhat Észak-Piréziába, Kelet-Naésasztánba, vagy a távoli transzfranc területekre. Az utóbbit különösen tudom javasolni, mert arrafelé nem lőnek bárgyúval minizsiráfra.

    http://www.youtube.com/watch?v=rkB9OT2XVvA

  43. @anonymand: Hofi mondotta volt – tudom, liberális komcsi – :
    – Mi a különbség O.V. és Isten között??
    – Isten nem akar O.V. lenni…
    Ha szabad javasolnom, akkor a nemzeTT helyett, alkalmazza a jövőben a szaporítoTT MAGYAR, NEMZETI szavunkat!
    A szövegértése Istvánunknak valóba szemkápráztatóan csillogó, hiszen a sajátját érti… Lássuk be, ez már önmagában is megér egy(legkevesebb) kisdoktorit…

  44. @tobias2: Köszönöm, hogy a további lehetőségekre is felhívta a figyelmemet!! De a szombati események következtében, egy újabb eshetőség merült fel:
    – dezinficiálok Hátsó-Hátasztán autognóm köztársaság egyik szegletébe…

  45. @nincs_itt:

    Tisztelt nincs_itt!

    “dezinficiálok Hátsó-Hátasztán autognóm köztársaság egyik szegletébe…” – a legteljesebb módon egyetértek!
    Itt, ahol lakom, igen könnyű megtenni, s én élek is a mindennapi dezinficiálás lehetőségével.
    Ha ezt a bejegyzést befejeztem, körbejárom a falubeli ismerősöket és a helyi hagyományoknak megfelelő módon oldom meg a problémát.
    Részben az egészséges életmódra való törekvés, részben az a cél, hogy csak felejteni tudnék.
    A felhasználni kívánt eszköz: kicsiny pohár.
    A felhasználható anyag: gyümölcslé.
    A gyümölcs: szilva.
    Mivel a kicsiny pohárba egy töltésre csak igen kevés gyümölcslé fér bele, ezért módosított, azaz többszörös desztillációval hatásfokozott dezinficiáló szer kerül felhasználásra.
    Egészségetekre!

    Tisztelettel:
    anonymand

    Ps.: elmentem.

    Nem úgy Te buta!