Felbujtóként elkövetett intellektuális közokirat-hamisításért vagy csalásért felelhet az a bolgár szakember, akiről Schmitt Pál doktori disszertációját másolta.

„Az anyag kiemelkedő színvonalával, témaválasztásával és francia nyelvűségével vette rá a köztársasági elnök urat a többszörösen visszaeső feltételezett bolgár elkövető, hogy lemásolja dolgozatát. Ilyen alattomos módszereknek nincs helye a tudományos életben.” – nyilatkozta a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A bolgár tettes, akár 3 évet is kaphat, amennyiben bebizonyosodik (be fog – az ügyészség), hogy szándékosan vette rá Schmitt Pált arra, hogy az ő szakdolgozatát használja fel a doktori cím megszerzéséhez.

Ezzel párhuzamosan a hvg.hu betiltása, esetleg az ott dolgozó újságírók diplomájának ellenőrzése is megkezdődik. Bolgár Györgyöt is felkeresték már otthonában, hogy ne érezze magát jól.

119 KOMMENT

  1. A tek-es legények már haza is érkeztek Bulgáriából Samuval illetve Dr . Csontvázzal, hiszen ők azt a parancsot kapták, hogy a felbujtót a föld alól is kerítsék elő.
    Természetesen plagi bát kitüntetésre terjesztette fel plagi bá, hiszen ő legalább mert nagyot másolni.

  2. 3 év posztumusz (a bolgár komcsi minden eszközzel, még a halálával is akadályozza az elszámoltatást) szabadságvesztés elegendő büntetés lesz? Javasolnám még a közügyektől való eltiltást!

  3. ” Bolgár Györgyöt is felkeresték már otthonában, hogy ne érezze magát jól.”

    Magyarul:

    “Bolgár Györgyöt már felkeresték otthonában, hogy ne érezze jól magát.”

    Az “is” eleve szerencsétlen, mert nincs előtte szó arról, hogy mást is felkerestek volna otthonában. De a második szórendbeli hiba az szimplán magyartalan.

    Egy ennyire rövid szöveget azért meg lehetne fogalmazni rendesen!

  4. Ősi bolgár szokás ez, erre van egy bolgár mondás:
    “Kopí-pészty, osztjóvan.” Ez hevenyészett fordításban kb. “másolni nem bűn”.
    Ezek után nincs mit csodálkozni.

  5. Nekem mindig is gyanús volt a Doktori cím!
    Kupir Pali egy kocsmai vendégkönyvbe nem tud egy mondatot rendesen leírni.
    A “saját” disszertációját pedig ugyanúgy nem olvasta, mint azokat a törvényeket amiket vakon alákörmölt.
    Gyalázatosan illik a parlamenti többséghez.
    Gondolom az elődei vagy csóválják a fejüket, vagy forognak a sírjukban!

  6. Nem tom mé vagytok enyire oda
    Ennek a neve magyarul valami fémipari szakember nem?
    Nos van olyan szakma, hogy drótos, csak németül nem találták a megfelelő fordítást….
    Hogy nézne ki: drkovács……

  7. Adásunkat megszakítjuk:

    “Eldőlt: Schmitt Pál zongorázik az Eurovíziós dalfesztiválon

    Az MTVA közlése szerint a köztársasági elnök saját szerzeményét adja elő az Eurovíziós dalfesztiválon. A “Bóvli zongorára” című, közel 6 perces darab bolgár népzenei motívumokra épül. Mint Rákay Philip az MTVA intendánsa hozzátette: a köztársasági elnök nemzetközi elismertségét kihasználva szeretnének fényes sikert aratni az idén.”

  8. Lehet leszállni Doktor Schmitt Paálról! Semmilyen jogot nemsértett meg.
    NEM plagizált, hanem klónozott ! ! ! !
    A klónozás nem ütközik a szerzői jogba.
    A KÖZ társasági elnök méltósága sérthetetlen – mondotta egy Gíró, aki Szász.

  9. Legújabb hírek szerint Pali bácsi tegnap aláírta az Alaptörvény módosítását, amely szerint mától minden doktori disszertáció címlapjára rá kell írni 16-os méretű, félkövér Arial Black betűtípussal, hogy HÜJE AKI ELOLVASA! Az Alaptörvény egy másik kiegészítése szerint az S betűvel kezdődő és “chmitt Pál” betűcsoporttal végződő szerzők minden írása szigorúan védett alkotás és nemzeti kincs, és 120 évig szigorúan titkosan kezelendő (NATO minősítés: cosmic top secret). Ez vonatkozik mindazokra a dokumentumokra is, amelyeket a fent megnevezett szerzők saját kezűleg írtak alá. A módosított Alaptörvény mától 120 év múlva az Országházban megtekinthető lesz.

  10. @tobias2:
    Az Alaptörvény módosításának módosítása :
    “Ha mégis lennének olyan gaz, nemzetietlen újságírók, akik a 120 évre titkosított “Cosmic Top Secret” minősítésű anyaghoz hozzáférnének, abból részleteket kiszivárogtatnának, akkor :
    – a botrány neveztessék SCHMITTGATE-nek,
    – a lebukott újságírók büntetése pedig legyen : Schmitt Pál kézzel írott
    leveleinek 500 órányi, ingyenes lektorálása ! “

  11. Dr. Smitt Pál vagy dr. Smitt Pál?

    végre egy karakán politikus aki kiállt a közönség elé és a (hejesírás után) felhívta a figyelmet a doktorikkal kapcsolatos problémákra…

    már csak emiatt is megérte az ügy…

    üdvözlettel Dr. Pom Pom

  12. @Dr. Táskás Tóni: Tóni drága ehhez nekem is lesz egy-két szavam, de én ettől az egész történettől hányok. Skicc Pali úgy járt, mint Brian, megmondták neki, ő a messiás, pedig csak a Szűz Édesanyját idézve, egy nagyon rossz fiú. Teszem hozzá, egy nagyon buta, rossz fiú. És még kérdezem, az hogy a francba van, hogy miközben külön középiskolai órákat tart, nyilatkozik arról, hogy a kitanult magyar elme ugyan ne menjen már külföldre, mindhárom lánya amerikában él. Hazug szemforgató, műveletlen geci, aki nem küldi el a népét a picsába. Hogy menjetek el csak úgy, igazából nem is én vagyok a Messiás.

  13. Kertész Imre is lebukott. Ő maga vallotta be: „A legnagyobb problémát persze az első regényem okozta, a Sorstalanság, ahol azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan megírták már”
    Javaslom, hogy vegyék vissza tőle a Sorbonne díszdoktori címét. Annál is inkább, mert neki még felsőfokú végzettsége sincs.
    Nobel-díjat Schmitt Pálnak!

  14. “A bolgár tettes, akár 3 évet is kaphat, amennyiben bebizonyosodik (be fog – az ügyészség), hogy szándékosan vette rá Schmitt Pált”

    Na vegre jo iranyban vizsgalodnak. Meg kell bunteni, ezt a szemet bolgart. Mert nyilvan valo, hogy a bolgar masolt Smit Palirol, vagy pedig kenyszeritette szegeny Pali bacsit a masolasra. Es ha az idokozbeni halalaval netan akadalyozna az eljarast, akkor legalabb boritsanak egy teherautonyi tragyat a sirjara.

  15. nincs iylen tényállás a btk ban hogy PALIZÁLÁS

    ergó ez nem lehet bűn… egyébként is mindenki anynit ér amenyni címet lopott, uppsz szerzett magának…

    ja a Dr. meg azt jelenti = Debil rencer

  16. “3 évet kaphat a Schmitt Pált másoltató bolgár szakember.”

    Ezért az Országgyűlés idei első ülésnapján Rogán Antal és Lázár János önálló képviselői indítványként, sürgősséggel terjesztik a t. ház elé a Btk. ez irányú törvénymódosítását, hogy a büntethetőségnél ne lehessen kizáró ok az “elkövető” külföldi állampolgársága, sem pedig az évekkel korábban bekövetkezett halála, sem…!

  17. SCMITT PÁL ÁLLJON KI ÉS TISZTÁZZA MAGÁT, VAGY MONDJON LE:

    Ha hallgat, elismeri!!

    Nulla tekintélye tovább romlott, nagyon gáz a magyar népre!

    Mező Ferenc fideszes debreceni önkormányzati képviselő azonnali hatállyal lemondott képviselői mandátumáról, és párttagságát is felfüggesztette, miután nyelvvizsga csalási ügybe keveredett.
    Mező ez utóbbit azzal magyarázta: nem akarta, hogy az eset miatt méltatlan támadás érje a Fideszt, mandátumáról pedig azért mondott le, hogy erkölcsileg ő maga se legyen támadható.

    Itt a példa „köztársasági” elnök úr!

  18. @pom pom: Ez igaz, de a szerzői jog vagyonértékű birtoktulajdon, amelynek titkoltan, engedély nélküli, illetve egyéb csalárd módon, a birtokjogosult tudta nélkül való eltulajdonítása igenis btk-vonzattal járhat. Egyébként ez a Georgijev, bakker, nem átallotta hibának nyilvánítani mind a szovjet blokk 1984-es, mind az amerikai érdekeltségek 1980-as olimpiai bojkottját. Schimlitz Pál ezzel szemben, bár az ominózus hazai szavazásnál 1984 áprilisában nem is tartózkodott éppen az illetékes MOB-ülésen, egy fura fogalmazású levélben nihil obstatját fejezte ki az ügyben. Aljas geci, köpönyegforgató, mondattolvaj, ő az én nemzetem egységét nem fejezheti ki.

  19. az én véleményem továbbra is az, hogy a Dr. Plagi bá nem elkövető, hanem áldozat. Ugyanis akitől vette a doktoriját, az nem mondta meg neki, hogy kamu dogát ad el. Így a Dr. Plagi bá nyilván nem tudhatta, mit vesz. Tehát NEM PLAGIZÁLT. Hiszen nem ismerhette az összes bolgár könyvet! Hátha valamelyik hasonlít??? Normális???

    Különben meg az Álamfővédelmi Hiwatal szószólója külön kiemelte, hogy hiánypótló műről van szó, úgyhogy most már kussoljatok BE!

  20. Pali nagyon szimpatikus! Andy Vajna szerintem egy filmet készít majd róla.

    Egy magyar szélhámos!

    Vajna, Pali, Viktor, Simicska, Rogán, Deutsch, Kövér, Lázár, Babák az áruló szereposztással.

    Nagy támogatású film lesz 3000 milliárdos.

  21. 2012. január 15. Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja részt vesz Innsbruckban az első Ifjúsági Téli Olimpián.
    2012. 01. 15.

    Ez a faszi vajon melyik számban indul?

  22. Most olvastam a Magyar Hírlapban:

    Dr. Schmitt Pál vállal kisdoktori dolgozat elkészítését, továbbá fénymásolást, kódexmásolást, nyelvtanoktatást…

    Jelentkezés: Szíjgyártó Géza bulvárkacsaúsztatónál.

  23. @Lendvai Ildi néni: És a műkorcsolyához hasonlóan a figurát először bemutatóról lesz elnevezve. Az elnevezés még született meg, de szakértők szerint majdnem biztos, “tripla kopírozott Schmittberger “lesz a neve. Esélyes még a “franciáról lefordított tripla schmitt Dr.”verziója.
    Kűrjét a “Nem loptam én életembe csak egy egy csikót Debrecenbe” zenéjére mutatják majd be a kormányszóvivők “kiváló nyugdíjőr érdemrenddel” kitüntetett kórusa előadásában. Szopránt énekel Selmeczi Gabriella Kiflisercli díjas elferdítő művész.

  24. @Dr. Táskás Tóni: Fiatal lányokat is nagyon szeretett hajkurászni a vén fasz, minden fogadáson “alyánlatokat” tett a kiszemeltnek. Katika meg otthon kertészkedett. Vén kujon is a plagibá.

    Ezen te csodálkozol. Azt nem tudtad, hogy az Orbán minden kéjes kiszólása után erekciója van? A Selmeczivel csaknem vezetheti le a kangörcsét.Még kárt tenne a szép fogsorával a Pali bá Tudás fájában.

  25. @Dr. csárli hárper: ezen a szerencsétlen marhán élete végéig rajta marad a “Plagi bá”…
    Ez a jellemtelen (volt komcsi besúgó , nagykövet,….majd Álamelnök ) túl magasra kapaszkodott ! Ha megmarad középszerű szarjankónak, …soha nem derül ki…!

  26. Friss hír:
    A SOTE aulájában az egyetem rektora ma posztumusz doktori címet adott át Georgijev bolgár spottörténésznek. A rektor külön kiemelte a doktori disszertácó majdnem tökéletes magyar nyelvezetét. A címet a kutató lánya vette át. Beszédében külön köszönettel illette a számára ismeretlen magyar vívót, aki édesapjának segítségére volt a magyar nyelvű lektorálásban.
    Az eseményen részt vett Orbán Viktor, Magyarország első elnöke és Schmitt Pál az utolsó Magyar Köztársaság legutólsó Köztársasági Elnöke.

  27. @This_is_Sparta: Ezért az Országgyűlés idei első ülésnapján Rogán Antal és Lázár János önálló képviselői indítványként, sürgősséggel terjesztik a t. ház elé a Btk. ez irányú törvénymódosítását, hogy a büntethetőségnél ne lehessen kizáró ok az “elkövető” külföldi állampolgársága, sem pedig az évekkel korábban bekövetkezett halála, sem…!

    Azért az mégis csak pofátlanság, hogy Schmitt Pálnak a NOB kérésére
    franciára fordított példányára rá írta a nevét ez a köcsög bulgár. Hiszen köztudott, hogy Pali bá annyira perfekt a franciában, hogy még a Rue Monmartre és a Plas pigalle szlenget is beszéli. Természetesen a svájci francia mellett. És erre jön egy kis ugri bugri bulgár történészecske és
    stikában ráírja a saját nevét a Monsignore Samaranch fiókjában őrzött
    eredeti példányra. Hát naná, hogy szóról szóra ugyanaz mind a kettő, hiszen a Pali a saját magyar példányát fordította le franciára. Mikor a NOB elolvasta egy emberként bátorították, hogy adja be doktori értekezésnek is. Szerénysége azonban ennél nagyobb volt. A beadásra akkor szánta rá magát amikor Katalin asszony egyik este rántott levest kanalazgatva azzal fogadta, hogy te Pali ne izélj már, hisz te is vagy olyan kaliber mint a Torgyán Dr. Oszt tudod azt is hogy a piszokul jó a nyelvérzéked franciában, hiszen má 8 éve leadtad annak a tökfej Samaranch-nak.

  28. @piszt-ráng: Nem mindegy? A lényeg, hogy tudott a műről és lefénymásoltatta az egészet. Itthon meg odaadta, valamelyik tőle függő fordítónak. A csekélyke eltérések abból adódhatnak, hogy a kötet lapjait
    egyenként a másoló üveglapjára fektetve, a varrott végeik a könyvlapok kanyargó természete miatt nem voltak tisztán olvashatóak. Na ott lettek a saját szavai beillesztve. Így kerülhetett a szövegbe Dragoner Attila neve is
    mert a francia dégénérer ( korcs szó ) nem volt tisztán kiolvasható. Az eredeti szöveg úgy szól, hogy a korcs( franciául dégénérer )kutya nem tud olyan gyorsan a műnyúl után futni mint a fajtiszta trenírozott agár.
    Helyette a doktori értekezésben úgy lelhető meg a mondat, hogy Dragoner kutyája
    nem tud olyan gyorsan a műnyúl után futni mint a trenírozott agár.
    Óriási különbség ám ez uraim. Hülye bulgár azt sem tudhatta, hogy ki az a Dragoner. Erről egyes egyedül Smit Pál tudhatott.

  29. Az egészben az a legszörnyűbb, hogy ez az utolsó patkány Shit-Snit-Skicc Pál pirított arcbőrrel várakozik pár hónapot, majd a mi adóforintjainkból fog kapni egy 100-200 milliós villát élete végéig tartó használatra, melynek a rezsijét, fenntartási és üzemeltetési költségét mi fizetjük. Kap állami autót, sofőrrel, kiemelt nyugdíjat, kiemelt egészségügyi ellátást, illetve protokollra egy pár tíz milliót.
    Ez az utolsó, redves patkány mindig belőlünk élt, soha egyetlen egyszer se próbálta ki magát a magángazdaságban.
    Most is röhög rajtunk, neki megérte, hogy kiemelt színvonalon élheti ő és családja az életét, miközben soha, semmi pozitívumot nem tett le, csak kárt okozott.
    Beleröhög a pofánkba, mert akaratunk ellenére kénytelenek leszünk eltartani még addig, ameddig meg nem döglik. Úgyhogy ő a nyerő -mert gerinc és értékrend nélkül nem nagy dolog átvészelni egy ilyen ügyet neki-, és mi a tehetetlenek. Ezért mondom én azt, hogy annak elkerülésére, hogy ez a patkánytenyészet túlnőjön a fejünkön, ki kell irtani ezeket és teljes családjukat. Pár tisztogatási akció után meggondolná a “politikai elit”, hogy megéri-e patkánynak lenni.
    Nem a havi 5 milliós fizetés a baj az állami szektorban, hanem az ellopott milliárdok, illetve a tudás, jellem, képesség nélküli káderek okozta tíz- és százmilliárdos károk.
    Úgyhogy reménykedek, hogy lesznek olyan fegyverhez értő “hazafiak”, akik elkezdik a patkányirtást. Nem csak a Fidesz oldalán, mindenhol!

  30. Gondolom tudjátok mekkora féreg a plagibá,de azért leírom.
    Az átkosban besúgó volt mint hotel igazgató,utána függetlenként indult Bp polgármesteri székért de ott is megbukott, aztán jött viktor segge, na itt remekelt és az elnökségig vitte.Az egészben az a jó ,hogy vikinek nem kell wc papirt venni a mi pénzünkből , ott van plagibá nyelve.

  31. SCMITT PÁL ÁLJON KI ÉS TISZTÁZZA MAGÁT, VAGY MONDJON LE:

    Ha halgat, elismeri!!

    Nula tekintélye tovább romlott, nagyon gáz a magyar népre!

    Mező Ferenc fideszes debreceni önkormányzati képviselő azonnali hatállyal lemondott képviselői mandátumáról, és párttagságát is felfüggesztette, miután nyelvvizsga csalási ügybe keveredett.
    Mező ez utóbbit azzal magyarázta: nem akarta, hogy az eset miatt méltatlan támadás érje a Fideszt, mandátumáról pedig azért mondott le, hogy erkölcsileg ő maga se legyen támadható.

    Itt a példa „köztársasági” elnök úr!

  32. @kíváncsivagyok: szerintem nem bukik bele. Nézzétek meg, a SOTE dékánjának nyilatkozata után a kormány is kiállt Skiccpali mellett, ma meg már azt lehetett olvasni, hogy ez már rég elévült…

    Tehát ha elévülési idő után kiderül, hogy Thaiföldön tinilányokkal szexelt állampénzen szolgálati úton, akkor is maradni fog…..

    Én lemondanék az ő helyében illetve már azt morálisan vállalhatatlannak tartom, hogy Brezsnyev seggét nyalókhoz csatlakozva bólogatott a Los Angeles-.i olimpia bojkottjához, az athéni doppingbotránynál is húzta a csikot, hogy kimaradjon belőle, most meg minden harmadik szava a mindenható , a jóisten meg az erkölcs.

    Álszent, karrierista pojáca…

  33. Hazugság! Palibá’ egy szent ember. Tárogatozik is.
    Valamelyik munkatársa másolta és ráverte a balhét Pali bá’ ra.
    Pali bá’ meg jóhiszeműen doktorrá vált.
    92-ben még nem volt annyi pc meg szövegszerkesztő, Pali bá’ meg nem egy Ráskay Lea – munkássága a nevére korlátozódik.
    Ebből következően számára a doktori cím csak egy volt a sok csecse-becse közül amit át kellett vennie.

  34. Állítólag Mexikóvárosban egy vívóteremben ’68 óta őriznek egy kispadot, melyre egy ismeretlen az alábbi feliratot karcolta: “De lyó vóna má víni nem csak it üllni Dr” (a többi olvashatatlan…)

  35. @Brendel Mátyás: Nekem megfelel az első megfogalmazás, mert a poszt író erőteljesebb kifejezéssel akarta a lényeget bemutatni.
    Második megfogalmazás – jó lehet, nyelvtanilag helyes, de lágyabb. Ettől függetlenül örülök, és köszönöm, hogy van aki figyeli nyelvünk helyes használat.

  36. Szegény drágajó Bolgár Úr!
    Most miért kellett hírbe hozni. Ő jogász, de csak a médiában riszál, mert hát ott jobban van rája szüksége a “köznek”…

    ***

  37. Ha Tóth II Jánosról kiderül , hogy lopta a doktoriját , mi a KÖTELEZŐ eljárás ?????? Akkor legyen ugyanaz ,…bárki is követte el !!!!!! Jellemtelen senkiházi banda !!!!

  38. @anyu: szerintem nem bukik bele. Nézzétek meg, a SOTE dékánjának nyilatkozata után a kormány is kiállt Skiccpali mellett, ma meg már azt lehetett olvasni, hogy ez már rég elévült…
    Azért nem bukik bele , mert a kormány kiállt mellette ?? Ki gondolja úgy , hogy a kormány nem bukik meg ???

  39. @ökörpöröly: Az egészben az a legszörnyűbb, hogy ez az utolsó patkány Shit-Snit-Skicc Pál pirított arcbőrrel várakozik pár hónapot, majd a mi adóforintjainkból fog kapni egy 100-200 milliós villát élete végéig tartó használatra, melynek a rezsijét, fenntartási és üzemeltetési költségét mi fizetjük. Kap állami autót, sofőrrel, kiemelt nyugdíjat, kiemelt egészségügyi ellátást, illetve protokollra egy pár tíz milliót.

    Ez jutott nekem is eszembe !!! Miért két év a határ , hogy megkapja mindezeket a javakat ??? idő előtt lemond , – miért járna ezért ……lemondatják?….ugyanaz a helyzet !?
    Ha olyan jellemtelen , mint gondolom , akkor simán “kipironkodja ” ezt a pár hónapot….oszt’ jónapot .

  40. @lüke: http://www.keh.hu/index.php?submenu=kozlemenyek_levelek&id=1383&details=1&cat=6

    Van magyarázat dr. Plagi Sicc! tettére. Plagi bácsi egy nemlétező főiskolán doktorált. Plagi annyira figyelemmel kisérte, kiséri a magyar sport fejlődését, hogy sem ő, sem 60 fős hivatalának arról sincs fogalma, hol doktorált a szerencsétlen.

    1975-ben a fennállása 50. évfordulóját ünneplő Magyar Testnevelési Főiskola egyetemi rangot kapott, 1985-ben teljes jogú, 1989-ben pedig elnevezésében is egyetem lett.

    A 90-es évek elején a magyar felsőoktatásban bekövetkezett változások természetesen nem hagyták érintetlenül a Magyar Testnevelési Egyetem tevékenységét és működését sem. Növekedett a hallgatói létszám, új szakok kezdték meg működésüket, az egyetem elnyerte a tudományos fokozat megszerzésére irányuló képzés jogát (PhD-képzés). Az oklevél kiadásával már rendelkező alapképzési szakokat a Magyar Akkreditációs Bizottság 1998-ban akkreditálta.

    “2012. január 11. A Köztársasági Elnöki Hivatal közleménye

    2012. 01. 11.

    Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben a Testnevelési Főiskolán „Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése” címmel doktor. univ. értekezést készített. A hiánypótló munkát történész professzorok bírálták, akik summa cum laude minősítéssel értékelték. Annak eldöntése, hogy az értekezés tartalmi és alaki szempontból megfelelő-e, az ő hatáskörük volt.

    A dolgozat minősítése önmagáért beszél!

    Schmitt Pál, mint a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak 1983 óta tagja,
    a forrásként is megjelölt Nyikolaj Georgijev neves sporttörténészt személyesen, jól ismerte.

    Kutatásaik során több résztéma megtárgyalása során együttműködtek. A két munka legfontosabb alapforrásai a NOB ülések jegyzőkönyvei, valamint a NOB Végrehajtó Bizottságának jegyzőkönyvei, illetve a vizsgált olimpiák záródokumentumai.

    A fentiek alapján a Köztársasági Elnöki Hivatal a cikkben megjelent plágium gyanúját a leghatározottabban visszautasítja.”

    Köztársasági Elnöki Hivatala!

    Schmitt Pál a Testnevelési Főiskolán nem készíthette! Nem készíthette, mert a Testnevelési Főiskola már nem létezett. Az a nagy baj, hogy valószínűleg még a környékén sem járt. Nem hisszük el, hogy a védésre ne kapott volna az egyetemtől írásos meghívót, vagy hivatalos értesítőt a bolgár dolgozatával kapcsolatban.

  41. plágium…plágium…..NEMTOM MIÉRT KELL BÁNTANI PALI BÁCSIT ?!

    miért is kellene neki kitalálni valamit, AMIT MÁS MÁR KITALÁLT ???! 🙂

    …SOKKAL ECCERŰBB AZT ÁTVENNI…:D

  42. Ha újra írná a dolgozatát, akkor is ugyanide jutna el.
    Helytelenül tették fel neki a kérdést.
    Én azt várom, hogy végre pont kerüljön az ügy végére, remélem hogy pozitívan sikerül lezárni és tisztázni tudom magam”- mondta Schmitt Pál.
    Azt hiszem, itt az ideje bezárni a SOTE-t.
    A helyét felszántani, sóval bevetni.
    Pali bácsi kész tőrrel is megvédeni doktoriját!
    Mindenre képes ezért!
    Még az is lehet, hogy nevet fog változtatni.
    Nikoláj Georgiev lesz Magyarország köztársasági elnöke!:-)))