Deutsch Tamás Twitteren követett el helyesírási hibákat, hogy kifejezze szolidaritását Schmitt Pállal, mivel maga sem könnyen államvizsgázott le.

Orbán Viktor pedig kijelentette, hogy Simor András is jogosítvány nélkül vezeti a jegybankot, mégsincs belőle botrány.

A Nők Lapja újságírói állítólag már Németh Lászlóné érettségijét is vizsgálják, miközben A Fitness and Health munkatársai arról írnak, hogy Schmitt egy 1967-es Cooper-tesztjének eredményét is meghamisították.

Szijjártó Péter szerint nem kizárt, hogy úgy módosítják az Alaptörvény átmeneti rendelkezéseit, hogy a köztársasági elnök automatikusan jogosult legyen a doktori címre, ezen kívül megszakíthatjuk a diplomáciai kapcsolatokat is Bulgáriával, nehogy átküldjék az eredeti dolgozatot.

89 KOMMENT

  1. …Szalai Annamária pedig egy véletlenszerűen kiválasztott átlagos napon lementett Index címlap printscreenjét tette közzé az NMHH blogján, amelyen pirossal bekarikázott minden helyesírási hibát.

    Amúgy “Fasza, nagyon fasza” – ha szabad ilyet mondanom.

  2. Aki egy Kiss padon kezdi az fa priccsen végzi! A bársonyszék után méltó helyére kerül! Volt időszak mikor fele ennyi bűnért négybe vágtak embereket!

  3. ” Orbán Viktor szombattól Bulgáriában tölti egyhetes szabadságát a családjával. E hír azért érdekes, mert értesüléseink szerint a miniszterelnöknek a héten hivatalos programja lett volna Bonnban, ahol találkoznia kellett volna Angela Merkel német kancellárral. Úgy tudjuk, ezt személyesen mondta le a múlt héten, Brüsszelben.

    Valami fontosért mehetett Bulgáriába?
    2010. jún. 22. – Orbán Viktor szombattól Bulgáriában tölti egyhetes szabadságát a családjával. E hír azért érdekes, mert értesüléseink szerint a …

    Dr Schmitt letette esküjét 2010 június 29-én!

    Orbán életrajza is maga a hazugság! 1989-1990 között azt írja a Pembroke College-ban tanulmányozta az angol liberális politika történetét. Nos erről, hogy nincs papírja az biztos, vagy félcédulája esetleg. Az igaz, hogy Soros ösztöndíjat kuncsorgott ki magának, de jól tudjuk követni Orbánt az Internet segítségével. 1989 október végéig a Fidesz szóvivője. videotorium.hu/hu/recordings/details/2219,A_Fidesz_II._kongresszusa 1989. november 18 videotorium.hu/hu/recordings/details/2226,Egy_politikai_palya_-_A_Fidesz_megalakulasa Egyszóval Orbán novemberben nem kezdte meg tanulmányozását egyáltalán, sőt a karácsonyt itthon töltötte, és másik életrajzában írja, hogy 1990 januárjában félbeszakította oxfordi “tanulmányozását” a közelgő választások miatt. “Hogyan tanulhat valaki Oxfordban, hogyan kaphat papírt erről, ha fizikálisan nincs ott. Nem szabad elfeledni 1989-1990-es tanévről van szó. Orbán máskor azt írja más életrajzában, hogy megszakította tanulmányait. webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QG55abKSUjsJ:beszelo.c3.hu/01/11/07hegedus.html+Orb%C3%A1n+Viktor+1990+janu%C3%A1r&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu Orbán Viktor 1990. január első napjaiban érkezett haza Angliából. Formálisan nem volt tagja a vezetőségnek, miután az előző kongresszuson nem vállalta a jelöltséget oxfordi útja miatt, de természetesen minden választmányi ülésre meghívtuk. Azonnal nyakába vette az országot, rengeteg gyűlésen szerepelt, ahová nagy tömegeket vonzott. Hamar túlpörgetett állapotba került – a választmány végül határozatot hozott, hogy nem vezetheti maga az autót, amellyel a rendezvényekre hajtott”
    A fentiek azt sejtetik, hogy 1989 karácsonyát, szilveszterét nem töltötte itthon, ha ez igaz miért maradt Angliában, miközben a Pembroke College-ban nem volt hallgató. Mit hallgatot és kitől ebben az időszakban? Lényeg, hogy vissza már nem utazott, de a “diplomát” megkapta?
    Amit tudni kell a Pembroke College-ról: Ide vonják össze a volt gyarmatokról egyéb helyekről a későbbiekben számításba jöhető “fiatalokat” Sir Richard Dearlove (MI6) dekonspirálódását követően pont a Pembroke College főnöke lehetett, vajon miért? Igaz, nem Oxfordban, hanem Cambridge-ben. Mindenki gondolhat persze bármit. Sir Richard nyilatkozata szerint a hírszerző ügynökségek kedvenc toborzó helye a Pembroke College. *.telegraph.co.uk/news/celebritynews/1925383/MI6-chief-Sir-Richard-Dearlove-tells-all.html Piás állapotban mondja Sir Dearlove: Among the wines that Sir Richard – a graduate of Queens’ College, Cambridge, a favourite recruiting ground for the intelligence agencies – and the 120 dinner guests could enjoy were the Mercurey blanc “Vieilles Vignes” Domaine Brintet 2000 and the Coudoulet de Beaucastel, Perrin freres, Cotes du Rhones 1998. April H. Foley és Soros György kapcsolata közismert, hát bizony a Parlamentből származó bizalmas, és titkos információk, vajon nem juthattak el Soros Györgyhöz? “

  4. Valójában a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi karon végzett.
    Tudományos dolgozatát a majmok szokásai és sportteljesítményei közötti összefüggésekről írta, s ezek integrálása az olimpiai mozgalomba, valamint az állatfői tevékenységbe. Ő magát is a majmok közvetlen leszármazottjának tekinti, s e szerint viselkedik.

  5. @feliratoss: Ezen könnyesre nevettem magam, nagyon jól megcsinált video a feliratok pontosak és ütnek.

    Azt is meg kellene nézni, hogy miből írta a doktoriját Schmitt Pál. “Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése”, ami ha eredeti is lenne, akkor is teljesen érdektelen és felfoghatatlan, hogy ilyen haszontalan vackokért doktori címet osztogatnak.
    Bármire adnak már doktori címet, kitalálok egy haszontalan témát és akkor megírom? Ennyi?

  6. @Trágár, fingós, aljas Fábry, mi így szeretünk KDNP: Az nyilvánvaló, régóta köztudott, hogy Soros alapítványa tevékenyen részt vett a randszerváltásban, majd azt követően az USA érdekeinek képviseletében a térségünkben. Lényegében amerikai hírszerző szervezetek fedőszervei az alapítványai.
    Most például Bajnait (akit meghívtak az USA-ba “tanítani”, gondolom hasonló fedőtevékenység ez is, mint Orbán a Pembroke College hallgatói státusza) pénzelik Soros és más amerikai kormányzati körök, hogy szóljon már be okosakat onnan kintről, majd hazaküldik jó tanácsokkal, tanácsadókkal és pénzzel felszerelve választást nyerni, szervezni.
    Az ilyen nagy alapítványos támogatás sose az aminek látszik. Pont olyan, mint amikor a szoci rendszerben kiküldték a kádereket a Dzerzsinszkij Akadémiára tanulni. Káderképzés, hírszerző kiképzés, információszerzés.

  7. Szerintem a Fidesz visszamenoleg megvaltoztatja a kisdoktorik kovetelmenyrendszeret es ezzel a barlangrajzoloknak is kinyitja a tudomanyos fokozat megszerzesenek lehetoseget.

  8. ..”úgy módosítják az Alaptörvény átmeneti rendelkezéseit, hogy a köztársasági elnök automatikusan jogosult legyen a doktori címre, “

    Tévedsz!
    Visszamenőleges hatállyal, az új jogszabály csak a lopásból származó disszertációkat fogadja el legálisan a doktori címek elnyeréséhez és mindjárt summa cum laude fokozatban!
    Ezáltal lényegesen lecsökken a doktorok köre, és akkor már valószínűleg a körön belül már mindenki ismer mindenkit.

  9. @Rézfaszú:

    A doktori cím elnyeréséhez – általában – a meghatározott vizsga tárgyakból is jelesnek kell lenni.
    Ezért a te esetedben a “haszontalan téma megírása ” valószínűleg ugyan oda vezetne ahol most vagy.

  10. A rosszhiszemű feltételezésekkel ellentétben Köz. El. úr nem azért nem szólalt még meg személyesen, mert bármilyen takargatni valója volna, hanem azért, mert még nem tudja, mi a véleménye.

  11. Figyelem! Összeesküvés elmélet: kicsinálja a Fidesz a Hírcsárdát! Jobb valós híreket gyárt, aztán már senkit sem érdekelnek majd ezek a szánalmasan földhözragadt irrealitások a Hírcsárdától.

  12. @Dour,: Az imperialistákkal kapcsolatban: Magyarország előbb lett az IMF gyarmata, mint az EU-é. Ennek megfelelően hűek vagyunk az IMF-hez, és Washingtonban felajánlottuk szövetségünket és teljes együttműködésünket közös ellenségünk, az EU elleni szabadságharcban.

  13. Pali bátyó nem azért lett (immár köztársaság nélküli) köztársasági elnök mert olyan elképesztően zseniális a tudásszintje (élő polihisztor),hanem a fidesznek kellett erre a posztra egy bábu,egy robot aki mindent aláír amit elé tesznek,vigyorog a fogadásokon,baromságokat mond ha kell ha nem,vagyis egy gerinctelen puhatestű.Hol van ez az alak méltóságban,tudásban,intelligenciában a palota előző lakóitól?Talán takarítónőnek ha megfelelne,azt is csak fenntartással.Szép csapat a főnökével együtt,aki a koronára áhítozik.A korona múltja így is elég mozgalmas,tartották már itt-ott de tökön talán még nem.Hülyén is nézne ki,de Pali bátyó tudásához méltóan ebben se találna aggályt:aláírná.

  14. @Rézfaszú: Kedves hozzá szóló kollégám,aki valszleg elhárító/hírszerző tiszt volt a régi/korábbi/ezelőtti érában,azt a lényeges momentumot elfelejtette említeni,hogy ez az egész egy kormánypárti konspiráció része.Az ellenzéket akarja rettentő körmönfontan,ravaszul összezavarni ezzel a dupla/tripla csavarral a megfelelő titkosszolgálati kormányszerv,
    neveket nem mondhatok,mer’ szupertitkos,elég ha annyit mondok,hogy Joli néni,a sarki boltból is benne van.

  15. Orbán Viktor miniszterelnök jelentős vagyongyarapodáson ment keresztül 1998 és 2002 között, a hivatali évek alatt. A szűkebb család két fő ingatlanadatát nézve: 1. az 1998-ban már birtokolt 5,5 hektárnyi földterület négy év múltán a tizenegy és félszeresére: 63 hektárra növekedett; 2. a tulajdonukat képező (1994-ben 563 ezer forintért vett) belvárosi lakás helyett kertes sváb-hegyi villát vásároltak 2002-ben (75 millióért), amelynek (több tízmilliós) átépítéséhez azonnal hozzá is láttak. Ha a tágabb famíliát is idevesszük, akkor konstatálhatjuk, hogy a miniszterelnök apjának többségi tulajdonában lévő bányacég, a Dolomit Kft. saját vagyona meghétszereződött (98-ról 666 millióra nőtt); a másik vállalkozás, a kizárólagosan birtokolt Gánt-Kő Kft. nyeresége ugyanekkor a tízszeresére emelkedett (16 millióról 167-re).

    Már a családi vagyonszerzés kezdetén, a bányaprivatizációban is szerepet kapott közpénzből származó tőke. Simicska Lajos, Varga Tamás és Kövér Szilárd ugyanis azzal a Quality Invest Rt.-vel szálltak be Orbán Győző üzletébe, amelynek vagyonát a fideszes székházeladásból befolyt százmilliók adták. Simicskáék 4,75 millióért vettek részvényt a pártelnök apjától, amit aztán 1,2 millióért – tehát 3,55 milliót „ajándékként” hátrahagyva – adtak el újra neki. (Simicska: „Mindenkinek alkotmányos joga, hogy hülye legyen.”)

  16. @http://www.doominogame.com: Mit tud kutatni egy ilyen témában, mint a modern kori olimpiai játékok programja? Milyen vizsgái lehettek?

    @villamos alóli kacaj: És milyen tárgyak ezek? TF-en védte a doktoriját, szóval olyan nagyon komoly tárgyai nem lehettek…

    Azt még hozzátenném, hogy az életrajzában feltüntetett nyelvtudásokat (Angol, német, francia, spanyol, orosz) sem ártana letesztelni. Bár a nyelvismeret szintjéről szerényen hallgat az életrajza.
    Ahogy hallottam spanyolul például nem is tudott megtanulni, pedig Spanyolországban volt nagykövet, minden lehetősége megvolt rá.

  17. @Rézfaszú:

    Csúnya!
    Én is végeztem TF-et is (bár doktortalan vagyok).

    Miután személyesen is ismerem (hasonló korosztály, ugyan az a sport) a nyelvtudása meg kérdőjelezhetetlen.
    Az még lehet, hogy valamelyik sporttárs megszólal, bár erre a sportágra ez nem jellemző.

  18. @Dr. Adofizeto:
    “… de azért ott még nem tartok, hogy méltó utóda lehetnék Őexcellenciájának.”
    Micsoda kishitűség ! Te is össze tudsz dobni egy doktorit…és akkor nem indulsz hendikeppel.
    Majd én segítek. Átadom az öt évvel ezelőtti -francia nyelvű publikációimat-
    (egye fene, még lábjegyzeteket is kapsz, hogy ne legyen bibi) és társszerzőként , közösen elkészítjük a “hiánypótló művet”.
    Merj má’ nagyokat álmodni!

  19. @Dr. Adofizeto:
    “És 20 fekvőtámasz után már a homlokom is gyöngyözik, szóval tényleg kevés vagyok én Köztársasági Elnöknek!”
    Ebben is tudok segíteni! Indulj a speciális MAGYAR OLIMPIÁN
    a. az “Öles nyelvcsapások a mindenkori hatalom felé” kategóriában. Biztos a siker. Csak gyakran kell szádat öblögetni! Vagy :
    b. indulhatsz bármilyen csoportos számban, csak az edzőt kell lefizetni, hogy végig a kispadon ülhess. A csoport által megszerzett arany érmet te is megkapod.
    Ügye, hogy nem is olyan fárasztó?!
    @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom:
    Én mindkét szakon ledoktoráltam!
    A Dr. Nyugger titulust a ” Hogyan élje túl a nyugdíjas a hóvégéket, amikor már zsíros kenyérre sem telik?” c. disszertációmmal nyertem el .
    Ez még az empatikus, a társadalmi problémák iránt igen érzékeny korszakomban íródott (társszerző nélkül!).
    A Dr. Vadász címet viszont már – a Selmeczi Gabika áldásos tevékenységének megismerése után- a dackorszakomban írt ” Hogyan szabaduljunk meg a társadalomnak csak terhet jelentő, felesleges korosztálytól?” c. magvas ( Summa cum laude minősítésű!), tudományos értekezésemnek köszönhetem.
    Ja, felvételemet a ” Doktorok Klubjába” nem fogja gátolni az a tény, hogy nem tudok kártyázni? Max. a “csapd le csacsit” ismerem, még gyerekkoromból…