A pénzügyi segítségnyújtásért cserébe a Gyurcsány Ferenc elleni eljárás megszüntetését, valamint azonos neműek házasságának engedélyezését kéri Brüsszel  – írja a Magyar Nemzet. Mi azonban megszereztük az összes feltételt!

Az EU által elvárt események közül pár már meg is történt, míg a másik felétől Matolcsy György olyan élesen elhatárolódott, hogy megvágta vele magát. Ugyanezt tette Kósa Lajos is, aki kategorikusan cáfolta, hogy az ő gyengülése is az EU egyik feltétele lenne. Íme, a HírCsárdának eljuttatott, teljesen hivatalos és teljes lista.

– Schuster Lóránt bajszát vágja le egy meleg fodrász
– Lakatos Márk öltöztesse az EP-képviselőket is (látták az Alkotmánybírás munkáit)
– a Klubrádió kapja meg a Magyar Rádió épületeit és nyissanak az üres helyeken biciklitárolós romkocsmákat
– A Magyar Narancs stábja állja körbe és vizelje le a Szent Koronát élő adásban
– klónozzák Horn Gyulát
– Steiner Kristóf kapjon saját TV csatornát
– 99 magyar szűz lány és fiú megbecstelenítése Brüsszel főtéren
– Vágó István bejegyezhessen saját egyházat
– a Himnusz mellett a shálom alechem is hangozzon el minden iskolai ünnepségen
– felezzék meg Szijjártó Péter napi férfihormon-adagját
– a Gödör helyén legyen a Nemzeti Színház, a Nemzetit pedig nevezzék el Gobbi Hildáról, vagy Yonderboi-ról
– Paul Lendvai legyen a külügy-, Magyar György pedig az igazságügyi miniszter
– tegyék át a pilisi szívcsakrát a Szent István parkba

67 KOMMENT

  1. Nem. Ügy. kurmányunk bármiről hajlandó tárgyalni. Anélkül, hogy küldöttségünk tárgyalási taktikáját kiteregetnénk, már most jelzem, hogy pl. Szijjártó Péter férfi hormon adagjának megfelezése valószínűleg abszolút semmilyen (pontosabban: “0 forint”) megtakarítást eredményez, ezért ezt minden bizonnyal teljesíteni fogjuk.

    A többi követelés gazdasági haszontalanságát még vizsgáljuk.

  2. “alapítói manifesztum 2012.01.11. 06:00:19 Ima Orbánhoz: Mi Orbánunk, ki vagy a Parlamentben, szüntettessék meg a te neved, lázadjon már fel a te országod, és töröltessék el a te akaratod miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is. Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani. Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól. Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül, és remélhetőleg az sem soká már. Ámen” varanus.blog.hu/2012/01/11/mar_gyurcsany_a_buzik_es_a_hit_sem_segit?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_11&utm_campaign=index

  3. az egyébként tévedés, hogy a szijjártó valamiféle férfihormon kezelést kapna. felesége sem azért van, mert a semjén rossz szemmel nézi a nőtlen díszbuzikat. ezek valószínűleg csak urbánusi legendák (orbánlegends)

  4. @Lendvai Ildi néni: Megkérem a Nem. Együttműködő Társamat, tartózkodjon a személyeskedéstől. Mint jeleztem, Szijjártó Péter hormonkezelésének megfelezése 0 forint megtakarítást eredményez, kérem, maradjunk ennyiben.

    (Ugyanakkor, ennek az adagnak a megduplázása sem jelentene semmilyen költségnövekedést, úgyhogy nem-ortodox gazdaságpolitikánknak még vannak tartalékai!)

  5. @ürügyminisztériumi álamszitkár: “Ugyanakkor, ennek az adagnak a megduplázása sem jelentene semmilyen költségnövekedést, úgyhogy nem-ortodox gazdaságpolitikánknak még vannak tartalékai!”
    :)))
    Teljesen egzaktul (és ortodox módon) körbejártad a 0-val való szorzás matematikai kérdéskört.
    Én nem a nevezett (buzi-e) férfi hormonadagját növelném drasztikusan, hanem testének nehézfém tartalmát. De szerencséje van, mert kifejezetten törvénytisztelő vagyok.

  6. @IGe: Hofi egy igazán nagy farok volt, Kádár kedvenc udvari bolondja, aztán a rendszerváltás után kicsúszott a lába alól a talaj, mert kihalt mögüle a rendszer, amiből élt. De még megszokásból benyalt néha Horn Gyufának. Csak a régi idők emlékére.

  7. nu, SZAROK ÉN AZ IMF-re !

    IDEJE LENNE MÁR AZ IMF AUTORITER HEGEMÓNIÁJÁT MEGTÖRNI ÉS BIZONYOS ORSZÁGOK SZÖVETSÉGÉVEL SAJÁT BANKOT LÉTREHOZNI !

    …mert…mégegyszer: szarok én az IMF-re !!!

  8. …egyre többen NEM DÍJAZZÁK, HOGY A MAGÁT LEGHATALMASABBNAK TARTÓ IMF, KIMAGASLÓAN EUFORIKUS ORGAZMUSSAL SZEMLÉLI, HOGY BAJBAN LÉVŐ ORSZÁGOK A KÜSZÖB ALATT KÚSZVA, MEGALÁZKODVA KUNCSOROGJANAK SZÍNE ELÉ……

    ..MENJEN A FRANCBA.

  9. @Rézfaszú: Hofi Kádár kedvenc udvari bolondja volt, meg benyalt a Hornnak… Na de hogy még mindig elsírlyuk magunkat a zanyósommal a röhögéstül, ha meglátjuk!

    “Ha zongorázni tudnám a különbséget én és Dohnányi között!” – De sem én, sem Karinthy nem tuggya… Te sem tudsz úgy bohóckodni, sem nyalni, mint ő…

  10. Az m1-en minden szombaton, főműsoridőben le kell adni egy homoszex hard pornóalkotást, amelyet az m2, másnap reggel, a Hajnali gondolatok után megismétel.

    A sátánista egyházat, be kell venni a történelmi egyházak közé.

    Minden turulábrázolást, át kell alakítani német birodalmi sassá, gall kakassá, vagy fehérfejű réti sassá.

    Az ECHO TV adása az Internacionáléval kell, hogy kezdődjön és végződjön.
    Emellett, fel kell venniük Biszku Bélát műsorvezetőnek.

    Selmeczi Gabi egy héten, csak egyszer beszélhet hülyeségeket, és Giró Szász András is csak minden második válaszában mondhatja azt, hogy „azt azért világosan kell látni”.

  11. @Totálbrutál Férfisertés:

    “A sátánista egyházat, be kell venni a történelmi egyházak közé.”

    Ez túlhaladott, hiszen a jelenlegi favorizált 14 közül mindegyik judeo-keresztény SátánIsten imádó egyház. Csak annyi a különbség, hogy a kereszténynek nevezett zsidó szekták SátánIstenükön kívül még ZombiJézust is imádják.

    Ez sajnos nem vicc, csak néha a valóság tűnik a leginkább humornak.

  12. További feltételek:
    – a Videoton labdarúgó csapatának kizárása az NB1-ből, és visszasorolása az NBIII-ba, ezzel egy időben a MOTIM TE NB1-es jogosultságának megállapítása és feltőkésítése állami beszállítók által fizetett szponzorációs pénzből,
    – a MAHIR Zrt. köteles az ellenzék számára térítésmentesen reklámhelyet biztosítani a reklám helyeinek 95%-ban, a fennmaradó 5%-on a Népszavát kell reklámozzák,
    – a CBA a Tesco árainak 110%-án árulhatja csak termékeit,
    – Semjén Zsoltra vadászati engedélyt kiadni párzási időszakon kívül.

  13. Ezt a Fideszt ugy kellene elzavarni mindenestul, ahogy van. Sajnos a realitas az az, hogy a valasztasokig hacsak tenyleg nem lesz egy veres utcai forradalom a nyaron, amikor az orszag becsodolt es megtakaritasaink, vallalkozasaink, bankjaink tonkrementek, akkor a kovetkezo valasztasokig nem lehet elkuldeni a Fideszt.

    Sajnos az ellenzek se keszult fel elegge a kormanyzasra es tamogatottsaguk is alacsony, habar latvanyosan javulna az orszag gazdasagi helyzete ha egy MSZP-LMP-DK-JESZ es egyeb kispartok es civilek koalicioja osszeallna egy Bajnai-Bokros-Oszko mentalitasu es szaktudasu emberrel az elukon.

    A Jobbik az nem alternativa! Semmifele megoldasuk nincs a haza problemaira. Gazdasagrol, egeszsegugyrol, oktatasrol semmi koncepciojuk nincs. Ha ezekre a mocskos neonacikra szavazunk, akkor teljesen kiirjuk magunkat Europabol. Az EU, USA, IMF ellenunk fog fordulni, kulfoldi es belfoldi befektetok kifogjak vinni a maradek befekteteseiket. Az orszag tartosan BOVLI kategoriaba kerul es nem fogjuk tudni finanszirozni a piacrol, 20% fole none a munkanelkuliseg, nagymaerteku elszegenyedes, stb…

    A Jobbik nem megoldas az orszag problemaira! Mindenki aki a Jobbikot tamogatja az Magyarorszag ellen tevekenykedik es tartos elszegenyedesehez jarul hozza.

    HA A FIDESZ NEM KERGETI EL ORBANT ES TARSAIT NYARRA ES ESTLEG KILEPNEK AZ EU-BOL, AKKOR AZ ORSZAG BECSODOL ES VER FOG FOLYNI AZ UTCAN! Remelem ez elkerulheto egy belso puccsal a Fideszen belul.

  14. Hát, ha nem vágta volna gallyra a demokráciát és a gazdaságot még szeretném is vikicicát, mert olyan jókat lehet rajta és sleppjén röhögni.
    A fidesztévék közül csak a hírtvt nézem, kb. ilyenek lehettek a 70-es években a hazafias népfront és a vidéki pártalapszervezetek által szervezett eszmecserék, móka és kacagás.

  15. A baj az, ha ezeket a poénokat az EU tényleg kérné, hiszen megtehetné, és csak így lehetne a gazdasági összeomlást elkerülni, akkor egy csomó magyar követelné, hogy Schuszter L. bajszát vágják le, sőt ollóval rohannának utána. Vicces kép. Miért nem nevetek? Hát azért, mert mindennek van határa. Népszavazás, EU-ból kilépés. Aztán majd, ha nem vagyunk tagok, jót nevethetünk rajta, milyen ökörségeket kérnek, hiszen a világon semmi de semmit nem kötelességünk teljesíteni.

  16. Regős Bendegúzt a parlamentbe! Ő lakatot tenne az ország vászontarisznyára, nehogy ellopják belőle a pénz.
    Az Orbán meg elmehetne tehénpásztornak. (vagy az útkaparókhoz)

  17. Őrületesen galád módon át kell nevezni a forintot. CHF-re.

    Rögvest 260-ad részére csökkenne az adósságunk.

    Az imf-eu duó belesárgulna az irigységbe, hogy ez nem nekik jutott eszükbe!

    böktmb