A Természettudományi Múzeum helyére költözik az NKE, így egyelőre dinótojások és bohóchalak között zajlik majd az oktatás.

„Fontos szerepet szánunk a katasztrófavédelmi oktatásban a dinóknak, hiszen ki tudja, mikor támad Godzilla” – fejtette ki a katasztrófavédelmi tanszék titkárnője, aki éppen íróasztalát próbálta elhelyezni két kitömött őz és egy vulkanikus kőzetbemutató között.

Nyilván vannak még nehézségek, de a cikk címe nyilvánvalóan szenzációhajhász” – kommentálta cikkünket Navracsics Tibor, aki az egyetem létrehozásáért is felelős.

A múzeum munkatársai szerint nehezíteni fogja a látogatók dolgát, hogy néhány tárló csak oktatásra szánt termeken keresztül lesz megközelíthető, és a bohóchalak akváriumában pedig a honvédség speciális tengerészgyalogos alakulatát képzik majd.

Nincs végleges döntés arról sem, hogy hová költöznek a múzeum gyűjteményei, eddig a tropikárium, az állatkert és az Alkotmánybíróság épülete merültek fel megoldásként, de az sem kizárt, hogy összevonják a Szépművészeti Múzeummal. Ez utóbbi változat azt a célt szolgálná, hogy egy adott kiállítás sokszínűbb és izgalmasabb legyen.

16 KOMMENT

  1. Kérjük az oktatók közé kiflicsücskösselmecit is, főképpen gazdasági kérdésekben várjuk (ki)oktatását. Hiszen ma is megmondta, hogy az MNB által közölt államadóssági adatok nem jók, mert nem szakmai alapon születtek. Hátha valaki, ő már csak tudja…..
    Az egyetem őrző-védői pedig a tek-es izomagyúak lehetnek, talán egy dinoszauruszt még megismernek.

  2. @Táskás Tóni: Az egyetem őrző-védői pedig a tek-es izomagyúak lehetnek, talán egy dinoszauruszt még megismernek.”ű

    vagy hazazavarják mondván, húzzáel gyíkarc, nincs farsang.
    kivéve ha el tudja mondani rovásírással a jelszót a delikvens.

  3. Nagyszerű ötlet!
    T-rexet a parlamentbe! Meg az összes képviselőt, és pár fontos embert még melléjük (pl. Hagyó Miki), utána bezárni a kapukat pár hónapra…
    Durva, tudom hogy ez állatkínzás, utána meg kell ölni a dínót, mert ettől a sok hülyétől tutira begolyózna. Még a dínószart is veszélyes hulladékként megsemmisíteni, parlamentet felégetni, lebontani, felszántani, bevetni sóval, majd visszaállítani a monarchiát…
    …és ezzel országunk megmenekül az elnyomásból. 🙂