Többször kellett néhány beállítást felvenni az államfő újévi köszöntőjének rögzítésekor, ugyanis az oldott hangulat több zavaró, de inkább mulatságos gikszert eredményezett.

"A Pali bá még akkor sem rezzent meg amikor lejelezték neki, hogy a frankón odavágós iszapkoktélja ott maradt a párkányon. Ráadásul a macska még csak akkor készült ugrani" – meséli sírva röhögve az azóta többszörösen megalázott és elbocsájtott operatőr segédje.

A beszéd kimaradt jeleneteiből hamarosan vicces YouTube-videót készítenek az államfői hivatal munkatársai.

15 KOMMENT

  1. De buli volt – én csak azt a részt láttam -, amikor elmélyedt azúúúúj préámbulumba, oszt a nagy igyekezetben, hogy (el)fel bírja olvasni, összeakadt a nyelve a már nem is emlékszem, melyik szónál.

  2. Bábú Pali alól kirántották a széket! Ezért áll minta lófasz minden fotón! Keresi a köztársasági ülőkéjét de az már messze nyugatra ment! Nem tudom miért van még ott! Hiába aki kispadon kezdte az ott is fejezi be!

  3. Első alkalommal rendezik meg a Magyar Cirkuszfesztivált a Fővárosi Nagycirkuszban.A díszvendége a Németországból érkező Semen Shuster bohóc (Hush Ma Hush) lesz. Ciki lett Pali bá?