„New Year’s Eve – Battle with the Words” címen mutatták be Schmitt Pál újévi beszédének akció változatát. Az újévi beszéd két kivágott jelenete csak a Hírcsárdán

Az Industrial Light and Magic, a Magyar Nemzeti Filmalap és a Mahir City Poster speciális effektjeivel készült Schmitt Pál köztársaság nélküli Köztársasági Elnök újévi beszéde, Andy Vajna rendezésében. Az újévi beszéd két kivágott jelenete csak nálunk látható. Copyright: ellopod, meghalol.

 

22 KOMMENT

  1. Mától megszűnik Schmitt Paja funkciója, mivel a köztársaság is megszűnt.
    Így mindössze 2 funkciója marad: a Nemzet Golyós(aja)tolla(h), ill.Azemberek Embere.

  2. Íletkéim! Tuggyátok-i, hogy Shitt Pali elnökünk hosszadalmas íletibe egyetlen funkcióhoz sem jutott valódi pályázaton? Azokat ű ugyanis elbukta mindet (lásd pld. Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöksége). Űtet mindig csak kinevezték mindiglen a párttársai mindenhuvá. Nyalom platty!

  3. Pökhendi Pökös Pajtás
    ez az ürge érdemes valamire, hisz semmi érdemmel, tartalékosként elért olimpiai éremmel ugrándozik, mint olimpiai bajnok…
    Mindenki annyit is ér… akkor ez a fazon????

  4. Nem védte meg a magyar sportolókat dopping ügyben soha! Lehet, hogy volt dopping, lehet nem…Ezt nem tudjuk… De az, hogy mit tett a kiderítésében, megoldásában, az pont, pont vesszőcske..

  5. stragos 2012.01.02. 02:17:56
    Hogy lehetett ez a senkiházi olyan up a szarban? Soha nem néztem semmibe!!! Mint fontos ember, mindig leszarta, hogy a sportdiplomácia vajúdik… Mit tett??? És most nem foci… kézilabda, Nemzetközi megítélés…. Úgy bánhatnak velünk, ahogy…
    A kalapácsvetőink is biztos rajongnak érte, mert úgy megvédi őket!!! Kovács Ági meg egyenesen rajonghat! Mennyi atrocitást is kellett elviselnie?

  6. 2012 az elrugaszkodás éve lesz!

    Két verziót tudok elképzelni:

    A, Viktor elvtárs elrugaszkodik teljesen a realitások talajáról, és tengeri szállítmányozásban leszünk világelsők már 2013-ban, persze kizárólag a M1 (Mária1, Szalai annaMária1) csatorna hírműsora szerint.

    b, Viktor elvtárs elrugaszkodik a Duna partról, és egy jogkörökkel alaposan felruházott közársasági elnöki székbe katapultálja magát a Sándor palotában. Az 1. kerület többi részét felszántják, a Dunát elterelik, mert a Zorbán család Felcsúton már megszokta, a termőföldek látványát.