„Nagyon jó meccs volt, tudtuk, hogy a Százhalombatta II. nehéz ellenfél lesz” – nyilatkozott Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő.

A kétségtelenül nem a legmegfelelőbb sportfelszerelést választó politikus rögtön a pálya mellé hívta össze a sajtótájékoztatót – mint mondta, ezek a fontos pillanatok az ország életében, ennek kellene örülni, nem pedig azt figyelni, mit mondanak rólunk külföldi országokban élő elkényeztetett yuppie-k.

5 KOMMENT

  1. Ennek a rothadó narancsos bagázsnak milyen kettős az “igazságérzete”!
    Amikor ők bontották a kordont – a jelenlegi, jogvégzett miniszterelnökkel az élen- hiába volt köztudott, hogy törvénytelenül jártak el, őket nem vitték el a rendőrök!!!!
    Most, hogy az LMP a korlátokhoz láncolta magát, rögtön megjelentek a rendőrök és rabosították a tiltakozókat.
    Kósa Lajos szerint mindez “politikai paródia”.
    Lajos, Lajos, bele tudsz még nézni a tükörbe (anélkül, hogy lehánynád a tükörképedet)?
    Másfél éves tevékenységetek -főképpen az utóbbi hónapoké- valóban politikai kabaré volt. Ti meg, – goebbels-i módon – csak a sikerpropagandás sódert lökitek. Hát, már a tekintélyes külföldi lapok, tv.-adók is az elkúrt fideszes gazdaságpolitikáról és az Orbán-diktatúra kiépítéséről cikkeznek. ( még az “Arab News” is! Remélem, őket csak nem gyanúsítjátok a judeobolsevista stb. hatásokkal?!?)

  2. “A kétségtelenül nem a legmegfelelőbb sportfelszerelést választó politikus…”

    Posztíró le van maradva, újabban a mérkőzések végeredményét is Alkotmányban vagy sarkalatos törvényben állapítják meg. Nincs futkosás, nincs izzadtság, sőt, meccs sincs, csak sajtótájékoztató.