A Főváros idén sem számított rá, hogy leesik a hó, pedig még az EZO TV-be is betelefonáltak, hogy mikorra készítsék a takarító autókat.

A vasárnap hajnali havazás ismét meglepte a Fővárost, ahogy minden évben. A FKF munkatársai azt gondolták, annyiszor esett idáig télen, hogy idénre már biztos nem marad, ezért 2011 áprilisában is eladták azokat a hókotró- és sószóró autókat, amiket 2010 novemberében kellett beszerezni, mert akkor is váratlanul érte őket a havazás.

„Az egész olyan volt, mint egy álom” – mondta el lapunknak Komló János hómenedzser. „Hajnali kettőkor jött a telefon, hogy Janikám, gyűrd bele, havazik! Nehezen lettem úrrá az örömön, azonnal bementem a céghez, hogy megejtsük a szokásos első havas hógolyózást és hóember-építést”.

A havazás azért is érte váratlanul a takarításért felelősöket, mert idén direkt eltelefonáltak 6500 Ft-ot, hogy megtudják az EZO TV-től, mikor jön a hó. Reményi Ildikó távollátó azonban azt mondta nekik, januárig biztos nem várható hó, viszont szerelem-vonalon javulást lát.

12 KOMMENT

  1. Biztos, hogy a képen Borda István van, nem pedig Borda Istvánné?

    Az FKF-nél a szerelem-vonalon javulás látható?
    Szép pár lenne, ha összejönne a Főkert-el.
    Abba pedig belepirulok, hogy mi lenne, ha a Főkefe Kht.-val randizna.