Miután vasárnap reggel az utolsó katona is kivonult Irakból, a McDonald’s bohóca is repülőgépre szállt.

Nincs értelme maradnom, amerikai katonák már nem ülnek az ölembe, az iraki kisgyerekeketől pedig félek” – mondta el a repülőn Ronald McDonald, hozzátéve: sose volt még annyira happy a Happy Meal, mint felszállás után.

A bohócot a következő géppel követték a kockás inges alkalmazottak is, csak összehúzták még partvissal a port, és felvakarták a sütőlapra kokszolt húspogácsákat.

Nem volt egy sikertörténet, Sertés McFarm kimondottan bukás volt egy iszlám országban” – kommentálták a dolgozók. Maguk az éttermek nem állnak sokáig üresen: a legtöbb egységben februárig 3 Testvér étterem nyílik.

22 KOMMENT

  1. A Kedves Vezető Orbán bóvli Viktor egyszerre a Felsőbbrendű Ember, a Bölcs Vezető, a Főparancsnok, a Nép Atyja, a Nemzet Sorsa, Szeretett Apa, Szeretett és Tisztelt Tábornok, a Szocializmus Napkorongja, a XXI. század vezetője, a Mennyből Alászálló Nagyszerű Ember, Sebezhetetlen és Mindig Győzedelmes Tábornok, Megmentő és végül a Forradalmi Testvéri Szeretet Legmagasabb Megtestesülése.

    És egy büdös bunkó akit el kell zavarni!

  2. @empatikus pszichopata:
    “Megfigyeltem, ma valahogy különösen rosszkedvűek a fityesznyikek és jobberek, nem is tudom, mér:D”
    Ne viccelj, meghalt a kommunizmus egyik utolsó bástyája Kim Dzsong Il elvtárs. Jelentősen fogy azoknak a tábora, akik még szóbaállnak a mi nagy géniuszunkkal.

  3. Innen is kivonulhatna már!
    Abból a satnya kis hamburgerből ha bekap az ember négyet vagy ötöt, meg se kottyan neki.
    Disznósajt kell a magyarnak friss vágásból, töltött káposzta, paprikás krumpli, körömpörkölt, vagy egy jó sűrű babgulyás négy szelet puha kenyérrel.
    Attól bírja a paraszt felvasvillázni a ganét a traktor platójára!

  4. @ornagy50:
    Bocs, de ma fárasztó napom volt: így nem tudok “vertikálisan és horizontálisan” is gondolkodni ( ezt így, -egy jelenlegi- “nagyságunk” fogalmazta meg, amikor az istennek sem akart egy kényes kérdésre válaszolni. Én csak a butaságomat próbálom ezzel a copyval álcázni)