A versenyló cseresznye-mahagóni mobilistállója két hétig ad otthont a Szent Családnak az ország több nagyvárosában

Két kamionnal járja az országot hétfőtől Overdose, valamint az istállójában szállást találó Szent Család, név szerint Oroszlán Szonja (Szűz Mária), Gesztesi Károly (Szent József) és a fényes gyerekszínészi múlttal büszkélkedő Geszti Péter (Jézuska).

A Roadshow keretében egy-egy nagyváros főterén két éjszakán keresztül tekinthető meg az Overdose mobilistállójából kialakított Betlehem, amelyet a ló egy spanyol sztárcsacsival és két lengyel idomított gerlével oszt meg a turné idejéig. Az előadás során a Szent Család szállást talál, Oroszlán Szonja megszüli Geszti Pétert, a három királyok (Király Linda, Király Viktor, Király L. Norbi) pedig arannyal, tömjénnel és Salvana lótáppal kedveskednek. Az élő betlehem aranyvasárnap a Sportarénában lesz látható, ahol az X-faktor zsűri is értékeli a produkciót.

6 KOMMENT

  1. Kihagytad a Sportcsarnoknár a Lázár testvéreket, akik CBA feliratú négyesfogaton berobognak, húzzák maguk után a Heródesnek öltözött Gyurcsányt, majd az este békés kövezésbe torkollik.

  2. Ijesmivel nem viccelünk. Dopeman má tuggya. Majd a Jáger Jóskát is jól főjelentik a zügyésségen. Még a kosúddijját is elvehetig visszamenőleg. Nektek má sem mise szent?