A fideszes javaslat szerint csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak akárhol 17. vagy 18., esetleg 16. életévüket be nem töltött fiatalok. 

Bár a szabályozás nem tér ki arra, kinek a szüleivel mehetnek el szórakozni a 21 év alatti fiatalok, az új rendelkezés értelmében például csak akkor ihat tömény alkoholt a fiatalkorú, ha az őt kísérő felnőtt is így tesz. Információink szerint a szórakozóhelyek erre már felkészültek, a budapesti Könyvtár Klub például MILF-bár néven folytatná a működését.

A fiataloknak a tervek szerint a Homár Erőforrás Minisztériuma biztosítaná a hátizsákokat, amelyben kísérőjüket szállíthatják. "Nagyon várom már a januárt, anyu úgyis azt szokta mondani, hogy aggódik amióta teherbe estem, így legalább láthatja, hogyan" – nyilatkozott a HírCsárdának egy nagyon jó testű, de sajnos már terhes fiatal diáklány. 

A törvénytervezet nem csak a szórakozást érinti: országgyűlési választások és népszavazások alkalmával is csak szülő vagy gyám jelenlétében ikszelhetnek a fiatalok. Emiatt természetesen nagyobb szavazófülkékre lesz szükség. Ezek legyártására nyílt, meghívásos pályázatot írnak majd ki. "Mindenre gondoltunk" – zárta sajtótájékoztatóját a javaslat fideszes beterjesztője, Kőszegi Zoltán majd elhagyta a termet, mert szülei várták a bejáratnál.

31 KOMMENT

  1. mikor lesz már arról szó, hogy a korszerű, kulturált szórakozásban nem jártas szülők csakis gyermekeik óvó tekintetétől kísérve, s természetesen az ő tanácsaikkal ellátottan térhetnek be bármelyik, a gyerek által is látogatott szórakozóhelyre, s csak azt ihatják, amit a gyerek enged, s kizárólag ugyanattól a dílertől kaphatják a hangulatfokozókat?

  2. nem jóóóóóóóóó!

    így is tele a kocsma mindenféle tizenévesekkel, ha elhozzák a fatert/mutert is akkor már végképp nem lehet majd a pulthoz férni! át kellene gondolni az ilyen rendeleteket, mielőtt a magamfajta becsületes törzsvendégek végképp kiszorulnak a kocsmából!

  3. @Lendvai Ildi néni:
    Hohohóó….
    A fityesz már előre gondoskodott a kocsmák elnéptelenedésére.
    Nem lehet majd füstölni sem. Pedig egészséges, mert tágítja a tüdőt.
    Viszont lehet, hogy a szülők a Kossuth téren fogják hagyni az utódaikat, megőrzésre, vigyázzanak rájuk a csak gombok nyomogatására alkalmazott képviselők.
    Meg különben is, ott mindig van őrség éjjel-nappal.

  4. Ejnye, ejnye! Senkinek nincs humorérzéke? Először is ,régen a bálteremben kőrben ott ültek az öregasszonyok és árgus szemmel vigyázták az erkölcsöt. Másodszor ,végre kimozdulhatnak újra az öreg szentek és nem utólsó sorban, a korcsmárosok is egy kis plusz bevételhez jutnának! És végül talán újra lehetnének jó kis bunyók mint régen a búcsúkban.:D:D:D:D:D

  5. Háát… ez a kocsmadolog csak mondvacsinált kifogás szerintem. Azt gondolom, túl sok fiatalkorú rabol, gyilkol az utcákon a késői órákban. Ez lenne az új rend kezdete: ha már nem tudtunk rendet teremteni, legyen kijárási tilalom. Pff, első lépés.

  6. És a nagyszülőkre már senki nem számít? Gyesre mehetnek, bulizni meg nem? Diszkrimináció ez a javából, meg kell szüntetni a nyugdíját az ilyennek, meg a gyerekétől is el kell venni. Ja, utóbbi az épp folyamatban.

  7. nemcsak azt nem szabták meg, hogy SAJÁT szülővel lehet csak buliba menni, hanem azt sem, hogy egy gyermek – egy szülő felállásban kell a felügyeletnek megvalósulnia.
    ui. ha nem így van, akkor össze lehet fogni egy-egy osztályban, és rotációs rendszerben kísérni a csimotákat.
    ha viszont igen, akkor annak a fiatalnak, akinek két tesója is van, és ők is buliznának, már bukta, mivel szülőből csak kettő lehet. esetleg ők kiválthatják a szülőt egy házőrző kutyával vagy egy rendőrrel.

  8. Az én törvényjavaslatom szerint a szülők kötelesek lennének gyerekeiket magukkal vinni a kocsmába. Ez megóvná őket attól, hogy seggrészegre igyák magukat, ha meg mégis, akkor majd a lurkók hazavezérlik őket. Ezáltal a gyerekek mentesülnének olyan fölösleges tevékenységektől, mint pld. tanulás.
    Őszintén bevallva, azért még egy kicsit dolgoznom kell ezen a törvényen. Egyelőre csak alulról nyaldossa a tökéletesség mércéjét. De nagyon fellelkesültem attól, amit itt olvastam.

  9. Az MTV 1-2 és a Duna TV 1-2 beindítja új sorozatát,
    “Harrag Péter tudja igazán, mi a jó szeksz”
    című sorozatát.
    A sorozat rávezeti nézőit arra, hogy csak úgy dugni bűn.
    Az igazi az, amikor a manus a budiban ülve koncentrál,
    és szűznemzéssel termékenyíti meg a hites feleségét.
    Aztán tovább sehol semmi, egy életre.
    Aki sikeresen nemzett azonnal dögöljön meg, nehogy nyugdijassá váljon.
    A gyerekeket az igazhitűek fogják nevelni, igaz, tiszetelelkü embereknek.
    Onánia, masturbáció szigorúan büntetendő.
    Ez az egészséges emberiség jövője.
    Hogy rohadjon meg az aberált állat ahol van.

  10. Lesz Nemzeti Koton.Természetesen előre perforálva és nemzetiszínben.
    Sötétben fluoreszkál is hogy a láthatósági mellényt is kiváltsa.
    És természetesen gombnyomásra a Himnuszt is lejátsza, egy kis technikai baki miatt(a kinaiak nem tudták melyik verzió az igaz) Dopeman Himnuszát.

  11. “országgyűlési választások és népszavazások alkalmával is csak szülő vagy gyám jelenlétében ikszelhetnek a fiatalok”
    Módosítót nyújtok be: szülő, gyám vagy Kubatov Gábor jelenlétében lehessen szavazni. Így demokratikusabb.