Serdülőkorba lépett Magyarország első számú ifjúsági szervezete, mi pedig úgy gondoltuk, segítünk nekik ezt megünnepelni. Szavazzon!  

 

 

 

 

 

14 KOMMENT

  1. Hát ünnepeljenek a “büdösbe”.
    Ez Fazekas Mihály egyik novellájában szereplő barlang.
    Amikor már akkora volt az ínség, hogy nem jutott étel az apróságok szájába, akkor a család legidősebb tagja, szó nélkül, és önként felkerekedett, elsétált ebbe a barlangba, ahonnan nem volt visszaút.

  2. Kívánom, hogy Gyurcsány legyen a díszvendégük,
    – táncikálja el nekik is a Hugt Grant-es táncot,
    – mondja el nekik az öszödi beszéd aktualizált változatát, és
    – ajánlja fel szakértelmét a hálózat-építésben.

  3. @huzzadneki shakespeare:
    Még, hogy ünnepeljenek a “büdösben”?!?
    Előbb küldenék oda a fél országot, -mármint az ellenzéki részét- mintsem, hogy maguknak ártsanak. Így megszűnne minden gondjuk. Csak az agymosottak maradnának, akik még budira menet is a hős vezér dicsőségét zengenék…Pfúj, milyen unalmas lenne az életük!

  4. Az ifjú gárda ünnepi partizánakcióval készül a kormányrúdhoz. Még utoljára kitombolázza magát a legfelkapottabb helyeken. Dizőzre lőnek, gondtalanul fényt űznek. Fiatalság bolondság. Sose halunk meg, mint a páriák éhen.- Kur (janta)nak nagyokat a közeli bordélynál,ahol a bordélymester kopaszra nyírja valamennyiüket.Hazai skót whisky folyik patakban. Ez az igazi hungaricumi. Térdre imához, csuhások!-Kurjant a fiatal kereszt-lény demokrata Viktor-klón. Végét vetik a zenének,s hazamennek a legények.