A múlt hétvégi, Békéscsaba elleni Magyar Kupa fiaskó után komoly játékos-frissítésről döntött az FTC vezetősége.

Az összes vagyonáról és fogorvosi székéről ormánsági árva focisták és boltocskázók javára minap lemondó elnök, Szívós István doktor nyilatkozott. "A meccsen legdinamikusabban játszó ifi, Lisztes Krisztiánka mellé újabb fiatal tehetségeket szerződtet a klub. Cél a BL! Nagyon várom!"

Csatárposzton visszatér a dinamikus Babatunde Fatusi, akit a szerb junior, Goran Kopunovics fog támogatni. „Úgy szeret gól, mint bébi nagyon” – mondta Kopunovics.

A vezetőség a középpályán nagyon számít Bodnár Gyúróka, és a mokány masszőr Lipcsei „Dopeman” Gábor szűrő játékára is. A újpesti nevelésű, robbanékony Kecskés Zolika még nem válaszolt a Fradi megkeresésére. A Tézsévének becézett bal bekket hívják a londoni Theo Walcott és a madridi Marcello helyére is, így nincs könnyű helyzetben.

Egy biztos, az Aranyos, Jagodics, Patkós és Szenes nevével fémjelzett fiatal négyes remekül fogja kiszolgálni a Báder Janikával felálló támadókat. Szurkolói ankétokon is üdvözölték a hírt, amit az „Ééélni jóóó, kúúúrni jóóó, vesszen az Euroúnióóó” nótával ünnepeltek.

17 KOMMENT

  1. Qrva yo!!!!! De ez nem a magyar kormány által összetákolt bmely bizottságról szól? Fiatal tehetségek (vitézY dávid) dinamikus emberek(?), pincér (2 hét alatt rendet tevő) sanyi, mokány plébojmen kósa laller?, és a többi…
    Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
    “Magyarország, mi így “szeretünk” téged” ;
    aláírás: EU

  2. Álomcsapat:
    Koszta – Mátyus, Plókai, Mracskó, Kriston – Bánfi, Duró, Galaschek, Maróti – Váczi, Szedlacsek

    Cserepad: Egressy, Preisinger, Puglits, Csató, Torma, és végül Roland Praj

    Edző: első héten TornyiBarna, után a a Mágus
    Segédedzők: Mészöly Szikla & Mészöly Gézu

  3. én már figyelem egy rövid ideje a magyar focit, de tényleg nem értem mit hablatyol össze a blogger, de valószínű metonímiákat használ fel némi retrogációval 🙂