Meg sem jelent lapinformációk szerint tegnap sem mondott le a nemzetgazdasági miniszter. A miniszter erre többször is tett utalást napközben.

A minisztérium – nevét nem vállaló – portása szerint a Matolcsy György az épületbe lépéskor köszönt a portásoknak, majd gyorsan hozzátette: "de szép napunk van, szerintem ma sem mondok le". Ebédidőben a menzán több minisztériumi alkalmazott is fültanúja volt, amikor a miniszter azt mondta, hogy "remek ez a hentestokány, szerintem nem váltok munkahelyet mostanában".

Délután négy órakor a miniszter interjút adott egy életmódmagazinnak, ahol többek között elmondta, hogy néha ő is jár squasholni, de ilyen gazdasági helyzetben nem vállalná a munkanélküliséget, ezért továbbra is ő marad a miniszter.

Este pedig egy pesti szórakozóhelyen tűnt fel Matolcsy György, és olvasónk hallotta amint a pultosnak azt mondja, hogy "kérek egy nagyfröccsöt, és nem fogok lemondani egyébként".

38 KOMMENT

  1. origo és index valószínűleg megirigyelte hírcsárda népszerűségét, mert ők is egyre gyakrabban hoznak ki olyan híreket, amiket néha meg se lehet különböztetni hírcsárdásoktól :))

  2. Tisztelt Sisa Pista!

    Engem kellett volna kérdezzél!
    Én már végleg lemondtam (volna) róla.

    Unortodox szemállású Maximus Balfus nem mond le, nem mond fel, az ügyeket náluk ugyanis a felesége szokta volt intézni (manyupba be, manyupból nem ki, stb.).

    Tisztelettel:
    anonymand

  3. Kérem, ez legyen napi hír. Elég az aktuális nap mellett annyit feltüntetni, hogy MA SEM.

    Például: CSÜTÖRTÖK MA SEM

    A SORREND SZÁMÍT ! MA SEM CSÜTÖRTÖK az esetleg kedden beválhat, Mattolcsy ügyben nem.

  4. Ez biztos?
    Mert akkor hozom a pezsgőt!
    Az orbáni újbeszél lényege, hogy mindennek pont az ellenkezőjét kell érteni, mint amit kommunikálnak. Minél izmosabban magyaráznak valamit, annál tutibb, hogy pont az ellenkezője lesz.

  5. @diotoro10: Wazze Te tudsz valamit! Te jövőbe látó vagy! 14:23 -kor írod hogy 14:25-kor sem mondott le! Így múlt időben! Esetleg a mai nyertes Lottó számokat , még van idő! Persze, ha most 16:15-kor azt írnád hogy Matolcsy 16:25-kor lemondott még a Lottó számok sem kellenének! …ha ez biztos! Mert éljen a haza!

  6. Olyan ez mint Orbán. Már rég alulról szagolja az ibolyát de még mindig nem mond le. Poszt(h)umusz kormánya lesz Magyarországnak, poszt(h)umusz Matolcsyval és gazdasági politikával.
    Igaz addigra az ország is poszt(h)umusz lesz. Na de sebaj!

  7. @béla a görög: “Olyan ez mint Orbán. Már rég alulról szagolja az ibolyát de még mindig nem mond le. Poszt(h)umusz kormánya lesz Magyarországnak, poszt(h)umusz Matolcsyval és gazdasági politikával.
    Igaz addigra az ország is poszt(h)umusz lesz. Na de sebaj! 2

    Miért , …nem örökölhető a Nemzetgazdasági miniszteri poszt ?

  8. Isten áldja a természetet!
    Ez is lehetne Hcs, de sorra hozzák le a brazil hírportálok:
    Óriáskigyó evett meg egy brazil politikust.

    A képviselő az Amazonason hajózott és viszkizés közben egy táska pénzt számolgatott, amikor a vízből kiemelkedett egy óriás Sucuri. A kígyó előbb körbefonta, majd lassan lenyelte a politikust. Az esetet meglátta egy halász, aki segítséget hívott, de amikor a helyiek meglátták, hogy mi történik, a földön fetrengtek a röhögéstől.
    Cikk és fotó:
    http://www.g17.com.br/noticia.php?id=58

  9. Örülök, hogy ilyen jól szórakoztok azon a lehetőségen, hogy Matolcsy György lemond. Addig szórakozhattok, amíg a Kedves Vezető jobb keze irányítja a gazdaságpolitikát, de ha ő lemond mi lesz? A Kedves Vezető végbélnyílására hárul a feladat, vagy a húgyhólyagára? Bele sem merek gondolni, hogy egy heregolyó esetén milyen CHF/HUF árfolyam lenne!

  10. én a gyuri fajtáját jól ismörem. Ö a magyar tenyész fajta. Kitartó, bátor és cseles! Àrnyékban szeret jó nagyokat pisilni, hüsölni. Télen viszont kitartóan ugat a ház körül. IMF-re, bankokra, mindenre ami olálkodós, piszok fajta. Meglátjuk majd ujra szalad, vihánckodik, és kergetözik az IMF kutyabarátaival. Egyet ugat rájuk, kettöt pisil. Cseles magyar fajta.

  11. @empatikus pszichopata:
    Áááá……
    Nem önszántamból.
    Jamie Hyneman felkért, hogy fityeszes kitűzővel sétáljak az utcán, Ő majd méri a megtett utat.
    Csak a kapun léptem ki.
    Azért merült fel benne az ötlet, mert a Tv -ben mostanában nem írják, hogy aki megszólal, az melyik párt funkcionáriusa.
    Bebuktam, pedig pártatlan vagyok.

  12. @Dour.:
    Egy másik hírnél kérdeztem, hogy mi történt az szemeddel( és meggyanúsítottalak, hogy a kihallgatáson a TEK-es fiúk voltak “aktív beavatkozás” közben).
    Most viszont választ kaptam: egy fityiszes kitűző okozta mindezt.
    Hát te nem hallottad, hogy mások ( újabban) -még 15oo jó magyar forintért sem- tesznek ilyet?
    No de, ha az ember homo ludens, akkor próbálkozik, ugye ?

  13. @Dour.:
    Oké, hogy a monoklid megszerzése kellemesebb(?) volt, mint a Mythbusters-es falátütés ,
    oké, hogy a 2/3-ad már “odaát” van (bár lenne igazad!),
    azt azért tudni szeretném: hogy fog változni az avatárod, már végképp el is tűnnek?