Lányok, asszonyok, bakfisok figyelem! Itt egy póz, ami csak nőknek szól, hogy végre minden nőstény azt kaphassa, amire vágyik. Lássuk a fúgázást.

A póz megvalósítása egyszerű. Nem kell hozzá más, mint egy naiv hím, aki elhiszi, jó játék lesz egy ágyneműtartóba meztelenül befeküdnie. Miután a naivus elhelyezkedett a tárolóban, a nő hirtelen csukja rá az ágyat, és várjon, amíg elhalkul a mocorgás, beáll az ájulás. Vigyázzunk, nehogy csukott fedéllel túltároljuk a pácienst, mert egy holttest eltüntetése relatív problémás.

Az ágybetétet csavarozzuk le a keretről, az ájult testet tetszés szerint, arányosan terítsük szét a tartóban, mint egy rozmaringos vadnyulat a tepsiben. Ekkor jön a fúgázás. A nő a hím nemi szervére tegyen egy befőttesüveget, majd az összes szabadon maradt rését töltse fel fugaanyaggal. Ez lehet klasszikusan kevert „gyári tejföl”, de egy könnyű konyhai aszpik, vagy besamelmártás is megfelel.

A fugaanyag megkötése után állítsuk vízszintbe az ágyneműtartót, és távolítsuk el a falloszt takaró befőttesüveget. Ez a klasszikus lengőfaszú-fagyott Han Solo, vagy Lando figurázás. Innentől szabad a vásár. Az igényesebb nők figyeljenek a fugafátyol nedves vattás eltávolítására. A sznobok a teljesség kedvéért betehetik a CD lejátszóba Bach d-moll tokkáta és fúgáját.

4 KOMMENT

  1. Affenébe, túltároltam kicsit. Nem ver a szíve, nincs vérnyomása se, de káromkodik. Mitévő legyek most? Füstölő cigarettacsikk a fülébe-orrába-végbelébe?