Az 1,2 millárd forintot lopó Lőrincz Róbertet ma hajnalra virradóra ellopták.

Tiszta hülye ez a fickó, az 1,2 milliárdot ellopta, a kocsit meg otthagyta tele tankkal! Van fogalmuk, mennyit eszik egy ilyen autó a 400 Ft-os benzinből?” – kommentálta a történteket Lőrincz egyik barátja.

Nem a pénz kellett neki, csak a festékpatront akarta a nyomtatójába” – mondta el Lőrincz egyik pénzszállító kollégája. Néhány órája jött azonban a hír: az időközben elfogott Lőrinczet magát is ellopta két komáromi elkövető, akik most emberrablók támadásától félnek. Az ORFK-hoz az alábbi névtelen levél futott be:

Nálunk van az ember, de nincs nála a pénz. Ha ti közben kinyomoztok valamit, szóljatok, mert nekünk is kéne a lóvé.

A rendőrség úgy tudja, az 1,2 milliárd forint egy része azért nincs meg, mert azt Lőrincz szombat este elköltötte az X-Faktorban SMS-re, és szintén jelentős összeget költött arra, hogy az EZO TV-ből megtudja: mit kellene csinálnia a maradék összeggel.

Az ügy mindenesetre egyre szövevényesebb, a pénzszállító céget megbízó CIB Bank kreatívjai pedig most, hogy az üres pénzszállító autót látva megtudták, milyen is az a 0 Ft, átértékelik a szlogent.

13 KOMMENT

  1. A Kálmánolgának ki kéne nyomzni, hogy már megint annak a csúnya jobbiknak lopták ez a pénzt , mint a válsztás előtt amaz óbudabai betörő is , máig sem értem anak idején azt a sikerrel kecsegtető nyomozást miért hagyta abbba ………mint független .

  2. Vombatoztok itt, miközben én hiába hívogatom orvviktor köreit, hogy mossam meg a (társtettesként magamhoz vett maradék) lóvét svájcban.
    Rohatt oktalantelefonok.