Lázár János titkársága aljas hazugságnak nevezte a sajtóban megjelent hírt, mely szerint Fideszes önkormányzati képviselők az Azori-szigeteken herdálták volna az adófizetők pénzét.

"Manipulatív ellenzéki torzítás az egész! Gondos kollégáim az Azovi-tengernél Rosztov és Szevasztopol között vizsgáltak igazi low budget önkormányzatokat " – mondta Lázár szóvivője, Konéz Bulcsú. Mint kiderült a hosszú utat bio-áramot fejlesztő kerékpáron tették meg a képviselők. Az elektromos energiát pedig folyamatosan zarándok gömbvillámokkal küldték haza a rászorulóknak. A távoli helyszínen sem "sétáltak és vásároltak", hanem robogtak és gyűjtötték a hasznos tapasztalatokat.

Így, jövőre itthon is bevezetik a tokhal alapú szocpolt, minden fűtetlen panelban lakó család kap egy halom usankát és muszka filccsizmát. A legszegényebbeket pedig napi 5 liter vodkával és ecetes uborkával látják el. A szabálytalanul parkoló gépkocsikra nem piros zacskót tesznek, hanem 10 csákánnyal szúrják át azokat, majd tulajdonosaikat.

„Már alig várom, hogy az ellenfeleink a jövőben összekeverjék Kaszót Glasgow-val, Szikszót Frisco-val, vagy Felcsútot Rióval.” – mondta Konéz.

28 KOMMENT

  1. “A szabálytalanul parkoló gépkocsikra nem piros zacskót tesznek, hanem 10 csákánnyal szúrják át azokat, majd tulajdonosaikat.”

    Hm, azért ez nem is lenne hülyeség….

  2. Nagy a gáz : a karpatinfo.net/ukrajna szerint kolerás az azovi tenger!
    ( a kolera tünetei : hányás, hasmenés, kiszáradás. Terjedése : kolerás széklettel, hányadékkal. ) Pista Bá is látta, hogy az egyik elnök össze-vissza hányt (tehát, fertőzött).
    Népegészségügyi okból k a r a n t é n b a az összes fideszessel, mielőtt megfertőznék az ország lakosságát!
    A karantént – a szigorú előírások miatt- egy távoli, lakatlan szigeten kell kijelölni !

  3. „Már alig várom, hogy az ellenfeleink a jövőben összekeverjék Kaszót Glasgow-val, Szikszót Frisco-val, vagy Felcsútot Rióval.” – mondta Konéz.

    Igaza lehet.
    Viszont Alcsút és Felcsút között dúl a harc.
    A Felcsútiak nagyon okos emberek. Nem viselnek alsót, ezért a filkó nem üti.

  4. Mitől különb ez a fideszes banda szociknál?

    Semmivel sőt ezek sunnyibbak, álszentek, gőgösek, pofátlanok.

    Bóvli Orbány, bóvli kormány!

  5. Hehe, én a tavasszal jártam ott, valóban vannak low-bugdet önkormányzatok. Picit északabbra meg még olyanok is, ahol majdnem kizárólag cserekereskedelem működik.

  6. @2002: egyébként nézz utána ennek a fogalom körnek… helyedben a gyorsnaszádról nem maradnék le… félúton akarsz kiszálni? félúton a kánaánhoz????

    így keress rá: elrugaszkodik, majd felemelkedik a keleti Széllel a lehorgonyzott mozdonyú gyorsnaszád…

    és ha minden jól megy (nemcsapnak le rá a karvaj tőkés récék és saSSok, meg a londoni tőzsdecápák), akkor jövőre a pannon páva (turul) is felszállhat a vármegye házára…

  7. Lézerjani előadó volt azorin a költségtérítések felvételéről és az utolsó fillérig elszámolásról tartott……………tomboló siker volt , , következő konferencia Dőzsölyben lesz a hajléktalanokról. Minden képviselőnek köteles párt és felekezet nélkül . Költségek vörösiszap alapból .