Törzskommentelőnk megszerezte a legújabb Etyekwood-kasszasiker előzetesét.

A 2012-es kasszasiker előkészületeivel már foglalkoztunk a HírCsárdán, most azonban egészen exkluzív módon van szerencsénk bemutatni az Orangeball névre keresztelt szuperprojekt előzetesét is, amelyben a világsztárok között egy magyar politikus is szerepet kapott.

Andy Vajna megkeresésünkre cáfolta, hogy a miniszterelnök-helyettes felbukkanásának köze lenne a vele töltött hangulatos Nobu-ebédekhez, és megígérte: nem fogják újravágni az elkészült alkotást.

[A trailer kiszivárogtatásáért köszönet illeti törzskommentelőnket / rezidens költőnket, Lendvai Ildi nénit.] 

 

21 KOMMENT

  1. ez a film tök régi, olyan régi, hogy már senki sem emlékszik rá, aki szerzői jog megsértésével vádolhatná a készítőket.

    milyen rohadt messzire kellett menni a külső felvételek elkészítéséhez…

    mi pedig jobban járnánk, ha a moziban előbb látnánk az így készült a narancs áldokumentum filmet a legjobban fizetett statiszták érzelmi kivetüléseinek következményeiről

  2. LOL, tényleg nagy produkció lesz, ha a jutúbon narancssárga háttérrel jön ki a következő: Ez egy nem listázott videó. Csak a linkkel rendelkező felhasználók nézhetik meg. További információ

  3. A miniszterelnök-helyettes felbukkanásának már hagyomány van.
    2011 augusztusában négy alkalommal is felbukkant a Siófok-közeli Balatonban, de nem szólt semmit, csak levegőt vett és ismét elmerült – mint jó focistához illik – kibekkelni.

  4. @Lendvai Ildi néni:
    Ildi Néni, ne menj! Hiányod kapcsán a kulturális nihil tenné tönkre a kommentelők maradék szürkeállományát. Zombiként tengetnénk szaros kis életünket…Légy hazafi és maradj! Vagy téged még a TÚRÓ RUDI sem tudna már maradásra bírni?