Heti póz sorozatunk eddigi legszokatlanabb darabját mutatjuk be olvasóinknak. Íme, a misszionárius póz!

A szeretkezés manapság legismeretlenebb formája. A nő alul, a férfi felül van. Hihetetlen, de nem kell egymás fenekében turkálva nyelvcsapkodva spánielszemmel fakjázni, vagy ó-je-puszi kiáltásokkal lefetyelni előtte.

A nő hanyatt fekszik, combjait felhúzza és szétnyitja. A férfi lassan a könyökére támaszkodik, altestével rásimul a partnerére. A póz legkülönlegesebb része a mámorteli sugdosás. Olyan extrém dolgokat súghat a pár egymás fülébe, mint: Szeretlek, Örökké veled akarok élni, Gyereket szeretnék tőled, Csak rád vártam egész életemben, Imádom a bőröd érintését.

Vigyázzunk a megszokott, teljesen hétköznapi mondatokkal! Így kerüljük a Jó a pinád!, Szép eres a pöcstáji definíciód!, Hű de cuki Swarowski here-piercing!, Anyád után vegyük be a kutyát is!, Perdülj ribanc!, Aranyzuhanyt most! mondatokat.

Sokak számára a folytatás is szélsőséges. Az egymásra kakilás és pofozás nélküli kölcsönös orgazmust követően a pár kiskifli-nagykifliben együtt is alhat, és másnap egymást simogatva közösen reggelizhet.

A fenti sorokat hitetlenkedve olvasóknak fontos tudniuk, hogy ezt a pózt ugyanazzal a személlyel akár többször is meg lehet ismételni, amiből később – nagyon durva esetben – ún. házasság és ún. gyermekáldás is lehet.

26 KOMMENT

  1. @ornagy50:
    Ez az a helyzet, hogy dobtam egy hátast, de dominóban a csont nélküli kóser nem gól és ráadásul nálam volt a virág mintás zöld alsó ezért az ultit is megkontráztam.
    Nincs mit tenni, elnézést, hölgyek! Elnézés közben is ügyelni kell a jobb-kézszabályra.

  2. @bohocmasni: Igazad van, viccoldalak ne foglalkozzanak a társadalmunkkal, hiszen az nélkülük is kész röhej.
    Ha mégis kitör belőlük a szociológós, legyenek komolyak és térjenek ki az okokra is. Például írják meg bátran a misszionárius-póz mellőzöttségének okát. Nevezetesen azt, hogy a leginkább szexaktív korosztály (21- 66 év) bűnben fogant. Szüleik ugyanis az oroszokkal való ötvenhatozás vagy hatvannyolcazás helyett huszárkodva gyermekeket nemzettek, holott legfeljebb hatvankilencezésre lett volna joguk. Nyilvánvaló, hogy a bűnben fogantak nem lehetnek misszionáriusok. Soha, sehogy. Örüljenek, hogy lyuk van a felekükön.