Új passzus kerülhet a Nemzeti Köznevelés törvénytervezetébe egy KDNP-s indítvány nyomán. 

„Tényleg nem értem, miért ne lehetne testi fenyítésnek vagy kínzásnak alávetni a gyerekeket, ezt már Szent László királyunk is belátta” – indokolta az előterjesztést Michl József, a KDNP képviselője. A benyújtott tervezet szerint a koki- és sallerosztást tanórákon oktatnák a gyerekeknek is, a rossz teljesítményt nyújtók lehetnének az alanyok.

Ha valaki négyest kap, vagy ötöst, nem kell bántani – írja a tervezet – ám „ha kevesebbet, vájják ki fél szemét és itéltessék meg szent István törvénye szerint”. Michl indoklása szerint régen még tudták, mi fán terem a közoktatás, ennek meg is lett az eredménye: az ország területe jelentősen megnőtt.

A képviselő másik érve, hogy az embertelen bánásmód kifejezés megtartása amúgy is nevetség tárgyává tenné a törvényt, hiszen mindenki tudja, hogy ha egy iskola embertelen, akkor nincs ott senki, tehát bánni sem lehet vele.

51 KOMMENT

  1. mi kell Pisti? iphone, roller?
    nesze itt egy böszme saller
    pofán váglak kis Vazul
    a fogsorod meglazul
    gyere ide rosszcsont Emőd
    kitépem a gericvelőd
    neked hülye fiam Gábor
    kijut majd a bőrkorbácsból
    javult az átlagod István
    lazítok a spanyolcsizmán
    ne mocorogjál már Tódor
    leesel a tüzes trónról
    hogyha nem nyugszol el Vendel
    járhasz majd kinyomott szemmel
    lepcses szád van Annamari
    nesze itt egy pofánpacsi
    és te gézengúz Szabolcs
    a bitófán meglakolsz
    gyökér neved van Gerő
    itt egy herecsíptető
    nem tanultál Ramóna
    ezért húzunk karóba
    szanaszét repülsz majd Viktor
    a seggedbe gyűrt dinamittól
    embert faragok belőled Péter
    ezzel az ácsszekercével
    nagyon rossz kislány vagy Dóra
    vár reád egy anál-próba
    buta ez a Töhötöm
    karóverembe lököm
    ne szuszogjál mindig Áron
    ha ugrálok a bordádon
    visszabeszéltél Aladár
    büntetésed máglyahalál
    idegesít ez a Márton
    hát forró olajba mártom
    ha már nem bírok a Pállal
    fejbe baszom egy ágytállal
    nagy kedvencem a Tiborka
    rézboxerrel verem orrba
    és ha majd közéjük lövök
    döglik a sok kurva kölyök

  2. Tehát a hír igaz.
    Ezért erőltették a vallási oktatást is.
    A nomád hitetlen gyaur tanárok már kirúgva.
    Hmmm….
    Isten nem ver bottal …..
    Éljen az eljövendő inkvizíció!

  3. A munkahelyeken is szívathatnák már végre egy kicsit a jó népet.
    Hadd tanulja meg Isten igazából a magyar, mi az a nemzeti együttműködés!

    “Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.”

  4. “Vájják ki fél szemét” – egy vicc jutott eszembe erről.

    Gyereket beíratják a katolikus iskolába. Pár nap után észreveszik a szülők, hogy gyerek szokatlanul sokat tanul és gondterhelt.
    – Mi történt, kisfiam, baj van az iskolában?
    – Hát, apu, ezek nem viccelnek! Bementünk az egyik terembe – a falon egy keresztre feszített bácsi. Bementünk egy másikba – hát ott is.

  5. @regress: az más… ott felnőttek vannak.. ott a kard használatát engedélyezik és a zellenzék és a fides (örök ormánypárt) kardnyújtásnyira lesz egymástól (úgyis a párton belüliek szúrják egymást hátba)

  6. A cikk végén ezt a deduktív vaslogika (ami van, az jó, mer’ ha nem lenne jó, akkor nem is lenne), ez (fülke)forradalmi! Csak akváriuma nincs azoknak, akik nyomatják, az fix!

  7. @messi-asz:
    Előtört belőlem a szadista énem:
    a parlamentben – kard használatán túl-, ajánlom még a kerékbetörést, karóba húzást, négyrétbe vágást, olajba főzést, vízbefojtást, …….na, megakadtam, tudtok segíteni?

  8. A keresztényi szeretett motiválja a törvényhozókat.Egy napon a körmöst kapott diák felnő,és kamatostól visszafizeti a megaláztatást. A csendőr világot hiába sírják vissza nem fog nekik sikerülni.Ehhez már e nép túl okos!

  9. @Dour.: @messi-asz:

    Köszönöm a segítségeteket.
    Arra gondoltam, ha a fidesz hozhatott egy olyan törvényt, mely szerint: ha az Eu, vagy egy nemzetközi bíróság elmeszeli és bírsággal sújtja az egyik unortodox törvényt (pl. különadók), és azt direktbe (és azonnal) nekünk, a népnek kell megfizetnünk, akkor nekünk is lépnünk kell!
    Mi lenne, ha a fenti törvény ellenében – mi, a nép- megszavaztatnánk egy törvényt :
    “Válogatott halálnemek az ország vezetői és parlamenti képviselők részére, ha tönkretennék az országot” .
    Mit gondoltok, lennének támogatók ?

  10. most erre mit mondjak? lassan 20 év távlatából totál jogosnak érzem azt a pár kokit amit kaptam technika tanáromtól mert határtalan barom voltam haverommal karöltve. Ő mondjuk kapott rendesen világ hülyéje volt, de jogtalan nem volt semmi.

    20 tanárból 1 volt aki pofonokat meg kokikat osztott. Verekedésnél is nem azt kérdezte ki kezdte hanem mindkét hülyegyerek kapott egyet aztán le volt rendezve.

    Szerintem ezzel nincs semmi gond.

  11. nem azzal van itt baj, hogy kapjon e kokit a gyerek vagy sem, hanem azzal hogy ezek úgy mond Keresztény Demokraták.
    Nálam már rég kiverték a biztosítékot, de nem hittem hogy tudják fokozni.
    2011-ben nem lehet ilyen törvényt hozni, de még csak javasolni sem.
    Adjanak más lehetőséget a tanárnak hogy rendet tudjon tartani.
    Az erőszak csak erőszakot szül.

  12. Az összes fideszes farkát befogni egy satuba, a satutüskét kivenni és melléhelyezni egy életlen kést. Ezután nincs más hátra, mint rájuk gyújtani a parlamentet. Bocs, a pajtát..(:
    Amelyik féreg menekülni akar, az úgyis levágja…

  13. @odamondó: “
    20 tanárból 1 volt aki pofonokat meg kokikat osztott. Verekedésnél is nem azt kérdezte ki kezdte hanem mindkét hülyegyerek kapott egyet aztán le volt rendezve.

    Szerintem ezzel nincs semmi gond. “

    Tényleg sajnálod , hogy “csak” 1 és nem mind a 20 tanár pofozott Titeket ? Én is….

  14. @Táskás Tóni: fideszes hazafi nem válik belőle mert nem fogom arra nevelni. tudod egyetérteni egy kérdésben nem jelenti azt hogy élből pártnak a felszopója vagyok.

    @kíváncsivagyok: hol írtam hogy sajnálom? azt írtam hogy 20 tanárból 1 aki élt ezzel a “jogával”. nem kell falra festeni az ördögöt ma sem lesz több.

    És újfent az hogy ma 1-2 nagyképű majom hülyegyerek miatt szenved másik 28-30 egy osztályban és képtelenek tanulni magalapozni a jövőjüket akkor az úgy jó mi? Annak az 1-2 gyereknek bizony kva jó lesz kiosztani végre a fülest.

    @Fufo: tudod könnyű papolni aztán menj be egy olyan középsuliba ahol nem mondom kikből van elég sok és képtelenség őket bármivel fegyelmezni. Bár ezekben az iskolákban később se lesz koki mert majd megkéselik az első tanárt. A primitív embert csak a saját primitív eszközeivel lehet szabályozni.

  15. @Fufo: Ma elég sok blogon téma ez. Van ott tanáralázós (orosz) videó, ami nálunk is előfordul.
    Nem a tanárnak kell megnevelni a gyereket, hanem a szülőnek kéne. Na, ő volt a silány azesetben, amikor a gyerek veszi a bátorságot provokálni a tanarat. ha meg elcsattan a saller, akkor nem a szülő feladata a tanárverés, hanem megtudakolni piciny, és ártatatlan gyermekétől, hogy vajh miért is történt az eset.
    Le kéne venni a liberális szemellenzőt.
    Angliában, és a svédeknél már isszák a levét, akarják is visszaállítani a mogyorópálca működését.

  16. @Fufo: Ez pont annyira hülyeség, mint az hogy az erőszak a gyávák fegyvere. Próbáld meg rendőreinket a cigánysorra fegyver nélkül beküldeni. Falra tudok mászni az ilyen hülyeségektől. Gondolom te sem űztél harcművészeteket, s főképp nem melóztál az éjszakában.

  17. Én a 70-es években voltam áltisis. Engem sohasem ütött meg tanár. Volt egy-két osztálytársam aki kapott pár rendes sallert, de mindre emlékszem hogy kőkeményen jogos volt. Nem emlékszem olyanra amikor tanár indokolatlanul, vagy túlzottan bántalmazott volna bárkit is.
    Szerintem 14 év alatt simán elmegy egy-két pofon.

  18. Ha én és a fiam jedi vallású, akkor honnan szednek jedi papokat?
    Minden esetre megnézném annak a tanárnak a tekintélyét aki a jedi órákat tartaná. Sőt szerintem sok gyerek sürgősen letenné a kereszténységet.
    A moszlim vallású kölyköknek külön technika óra is lesz? Hogyan kell a műtrágyából, gázolajból, hilti patronból és egy csomag csapágygolyóból kegytárgyat készíteni?

  19. @belekotty: “Nem emlékszem olyanra amikor tanár indokolatlanul, vagy túlzottan bántalmazott volna bárkit is.” Én meg arra emlékszem, hogy mindig csak mértékkel és tartózkodva ittam. Mérték a demizson, tartózkodás meg a zasztal alatt… Nem emlékszem, hogy bármikor is túlzásba vittem volna a zivást. Közben ugyanis mindig elájultam.

  20. @belekotty: Ami igaz, a zigaz. A zerőszak nem a gyávák fegyvere, hanem a zerőseké. Ha pl. valaki kiszolgáltatott helyzetben erőszakkal nekimegy a zerősebbnek, az bátor. Vagy vak, de ez mindegy.

    A za tanár, amelyik erősebb is, helyzeténél fogva fölényben is van, és a tiszteletet úgy tudja elérni csak, hogy félelmet kelt a testi ereje és a zérinthetetlensége segítségével, az ne embert faragjon, hanem széklábat!

  21. @belekotty:
    Talán azért, mert akkor az a pár pofon is törvényellenes volt.
    Most ki fogja kontrollálni, hogy a kontraszelektált pedagógusok közül ki üt makarenkói célzattal (mondom: ezek kommunisták, hótzicher) vagy csak azért, mert szeret szadizni?
    Az én gyerekemet csak úgy verjék a tanárok, ha tudják, én is fenntartom magamnak ezt a jogot velük kapcsolatban.

  22. @Ringlósztár: ohh ez jo. kell koki mertekegyseg. befektetett energia, feluleti erintkezes, surlodas es egyeb, szamomra ismeretlen tenyezokbol osszeallitva, szabalyba rogzitve, tanarok altal begyakorolva. Pirike: rossz a csuklotartas. igy nem eri el a kivant hatast a koki. hanyszor mondjam, hogy az optimalis koki 5-8 Michlig terjed, sulytol, rosszalkodastol es eletkortol fuggoen.

  23. Ha az EU-nak használt a koki meg a saller, a magyar gyerekeket is fejleszteni fogja! Ha az EU nem pusztult bele, a magyar gyerekeknek sem fog ártani!

  24. @Dour.:
    Közlöm Veled, hogy a 2/3-ad által kreált új Alkotmány (bocsánat, Zalaptörvény!) szerint hazát árulni – a libsibibsi karvalytőke kívánalmainak megfelelően- kizárólag az a qrva, nemzetietlen, komcsi bagázs szokott.
    2/3-ék az államalapító Istvánig visszamenőleg akarnak jogfolytonosságot: ezért, a hazafias, népnemzeti oldal büntije is maradjon ősi hagyományokon alapuló. A már felsoroltakon túl (nyársra húzás, kerékbetörés, vízbefojtás, megkövezés, ” önkéntesen” kötéllel, stb.) egy új is az eszembe jutott.
    Szurokkal leönteni, tollban meghempergetni…Vagy, Ady után szabadon: (mivel nem hallják a nép hangját) “fülükbe forró ólmot öntsetek”…
    Na, már megint “kiszadiztam” magam!