Megtörtént, amit már sokan vártak: Orbán Viktor ma azonnali hatállyal leváltotta Matolcsy Györgyöt a Nemzetgazdasági Minisztérium élőről.

A miniszterelnök biztosra ment, hiszen egy igazán elismert szakembert sikerült találnia a tárca élére. A köztiszteletben álló televíziós távgyógyász, Tihanyi Tamás váltja Matolcsyt a miniszteri székben, több neves közgazdás egybehangzó véleménye szerint is ő az egyetlen, aki még gatyába tudja rázni az országot. Az egyébként főleg lakossági ügyfelekkel foglalkozó Tihanyi előtt a makrogazdasági problémák sem ismeretlenek, néhány évvel ezelőtt egy telefonhívással ő akadályozta meg az egyiptomi államcsődöt és gyógyított ki négyszáz tevét az övsömörből.

A gyógyító a tervek szerint több, az X-Faktor szüneteiben leadott energizáló szeánsz után a szilveszteri Irigy Hónaljmirigy show megszakítása alatt végez majd elő fantomgerinc műtétet az ország gazdaságán. Fontos, hogy minél többen kövessék a televíziókészülékek előtt a műveletet, így gyűlik össze elegendő spirituális energia az ország gazdaságának talpra állításához, ráadásul még többen értesülhetnek a mágneses csuklópánt jótékony hatásairól. Tihanyi előzetes felmérései alapján a legnagyobb feladat a forint 20-30-40%-os veséjének helyrehozatalával lesz.

Az új gazdasági miniszter személyéről megkérdeztük az EU valamint az IMF illetékeseit is, előbbiek a Who?, utóbbiak a What? kérdéssel csapták ránk a telefont.

53 KOMMENT

  1. “A köztiszteletben álló televíziós távgyógyász, Tihanyi Tamás váltja Matolcsyt a miniszterelnöki székben, “
    Matolcsy a miniszterelnökünk volt????

  2. @Fufo: nem, mert még beperelnének a tévés herejósok. de ha valaki igényli akkor küldök pozitív enyergiját a zinterneten keresztül, küldtem már a mylady de wittnernek is, azóta nem ráncosodik a szemüvege.

  3. Messze Abszurdisztánban híre megy, hogy az ott élő – haló, 500+áfá-ért telefonálgató Félszigeti Tamás főguru mágus, minden bajt, betegséget gyógyít.
    Nosza jelentkezik Ma Toncsy és a pösze. Miután meghallgatja a bajuk forrását neki lát a gyógyításnak.
    -Álljuk egymás mögé…. mögém Ma Toncsy azután mögé a pösze!
    -….abrakadabra hókusz-pókusz Toncsy dobd el magadtól az IMF kölcsönöket!…..(nagy csörömpölés)
    -….abrakadabra hókusz-pókusz Toncsy dobd el magadtól a Bankoktól való pénz függését!….(még nagyobb csörömpölés)
    -ABRAKADABRA HÓKUSZ-PÓKUSZ!!! Szólalj hát Pösze!
    -FÚÚÚÚ… bafdki, máguf… pofára efett az orfággafdafág elbafója!

  4. Tihanyi Tamás váltja Matolcsyt a miniszteri székben.
    Megkérdezték Matolcsyt is, hogy mi történt?
    Szeme könnybe lábadt, és azt suttogta:
    – Hát, igen. Volt egy abortuszom.

  5. Nagyon helyes, végre egy ember a kormányban, aki ért ahhoz, amit csinál!
    Remélem ő lesz a csapatban a bátor is, mert az már nevetséges, hogy Orbán mennyire be van szarva: a csókos LIGA szakszervezet által képviselt vasutasoknak kifizet a MÁV Cargo eladására hivatkozva 5 mrd forintot, mert akkora volt az értékteremtés és a haszon.
    Remélem a vasutasok ezt a pénzt kiegészítik a megtakarításaikkal és kifizetik a MÁV veszteségeit, szintén elég lesz 5 évre visszamenőleg!

  6. TT csak a Budapest tévé közvetítésével fejtheti ki igazán rendkívüli képességeit. Vissza a Budapest tévét, Anettkát! Ő már elérte a kozmikus sötétség határát, így tudja hova tartunk! Nem élhetünk e csodamédium nélkül!!! Színezze életünket a Komáromipisti, meg a bőrnadrágos furcsa ember!!!!!

  7. @Ottis van Doogom:
    Pista bá’ nak elmondta Mikulás bá’, hogy Matolcsycskának a vízum kényszer miatt késett az ultilapuja.
    Lehet, hogy december elején a szarvashiba miatt nem tudja kézbesíteni,
    de januárban mindenki(aki jól viselkedett), meg fogja kapni a csomagot.

  8. Hála istennek. mi már csak őbenne bízunk, meg orbán miniszterelnök úr józan eszében.
    Bár Gyurcsók urnak jobban örülnénk,mert a zanyósom szemölcsét is levette távgyógyítással, de hát rokonszakma, így se rossz. Remélem, majd rendet tesz ez eu-ban és az imf-ben is, és jövőre eljön hozzánk is a szép uj világ!

  9. @Dour.: Ez rovid hatarido elegge megszorit (jol mond?)

    Nekem van szarvas service. Mr Matolcsy all akna fole, ket tegla osszevery bogyo, es Mr Minister utoler szarvas. Very hatekony, pont mint Mr Orban. Gyors emelkedes nemzet, gazdasag, minsiter!