A kormányfő nemcsak a forintot gyengítő nemzetközi erőknek üzent hadat, de Mordornak is.

Nem kizárt, hogy a térség valutáiról is leszakadó forintromlásnak mégsem nemzetközi országbedöntő összeesküvés áll a hátterében, hanem sokkal rosszabb.

Ha gyanúnk beigazolódik, és valóban egy nagy lángoló szem figyeli baljósan a hazai történéseket, akkor nincs mese, kiosztunk pár kokit Mordorban is!” – mondta Orbán Viktor egy szombati sajtótájékoztatón.

A bejelentéssel egyidejűleg megpakolták Rogán Antal és Szijjártó Péter zsebeit tündekenyérrel, és egy szűk kormánydelegáció kíséretében útnak indították őket a Végzet Hegye felé. Ha küldetésük sikerrel jár, januártól újra 120 forint lehet a svájci frank.

107 KOMMENT

  1. Hivatalosan cáfoljuk Tarlós István azon állítását, hogy Orbán Viktor nem varázsló, ezért nem tudott mit kezdeni a húszezer-milliádos adósságállománnyal.

    Valójában Mini. elnökünk igenis csodát tett. Ilyen rövid idő alatt ilyen gyors, nemzetközileg és itthon egyhangúlag méltányolt eredményeket a gazdaság stabilitásának és versenyképességének változtatásában még senkinek sem sikerült elérni, különösen a szabadság és demokrácia fejlesztésével egyidőben.

    Tarlós úr majd megtanul pontosan fogalmazni. Ha marad még rá ideje.

  2. @Szomjas Gödény:
    O.K. Azt értem, hogy Ők csatáznak mindenkivel.
    Woody Allen szólása jut mindig az eszembe az egypártrendszerű hírek hallatán, már több mint egy éve.
    “Könnyü boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon.”

  3. a hatodik köztársasági elnök megfordította a Babót, leült kedvenc fotelébe, és a sorok között elolvasta, hogy ma sem rakott teájába semmi ízesítőt. a kockacukorcsipesszel viszont remekül lehet szivarvégeket rendezgetni.

  4. “januártól újra 120 forint lehet a svájci frank” Mi ez a pesszimizmus? A küldetés sikere első lépésben két nagyságrenddel fogja erősíteni a forintot! Ez gyakorlatilag a forint megszűnését és a fillér visszatérését jelenti. Legnagyobb bankjegyünk névértéke például 20 ezer fillér lesz. Az euró csak 400 fillérbe, a svájci frank mindössze 350 fillérbe fog kerülni. A devizahitelesek a következő öt évben minden napot esti ökörsütéssel fognak ünnepelni! A hatodik évben néhány devizahitelest halkan figyelmeztet ellenzéki beállítottságú — gyakorlatilag hazaáruló — rokona, hogy a fizetést is fillérben kapják, de a gondot az akkori kormány pár kokival és néhány sallerrel megoldja.

  5. megvan a karvaj töke… zorbán most tényleg elkapta… reszkethetnek mordorban

    rogán tünde és középföldi lézerjani a gyűrű kura ! és szar román is velünk van !

  6. szarusodik bölcs vezérünk jobb keze
    nem megy már zsebhoki úgy két hete
    morgolódik: mi ez a sok szaru mán?
    ha elkaplak megbaszlak, Szarumán!
    útnak indul hát a két nyomi hobbit
    ha tehetik szétbasszák a forintlobbit
    búcsúéneket zengenek dalnokok
    leeshet itt még egy-két Bal(ho)rog!
    új ellenség a gonosz Szauron
    de gyorsnaszádunk úszik még a szaron
    tekintetes matolcsi intézkedik legott
    hatékony, mint seggel megfújt fagott
    büdös orkok, geci trollok
    meg a sok rohadt bértollnok
    gyengíti a forintot
    mint arcszesz a borzfingot
    gyűlnek már Mordorban a seregek
    bölcs vezérünk meg hiába kesereg
    tekintetes matolcsi, az örökös tengely
    annyit se lát két szemmel, mint Szauron eggyel

  7. …sakkor Orbán FEKETE SEGGŰ SEREGE ELNÖKI VEZÉNYSZÓRA EGYSZERRE TÓÓÓLTA LE FEKETE GATYÁJÁT ÉS ENYHÉN BEDŐLVE ECCERE MUTATOTT SEGGET A MÓÓDY~SNAK ECCERRE KIÁLTVA NEKIK: IDE LŐJJETEK !!! MIELŐTT SÁRRAL DOBÁLNÁNK MEG BENNETEKET, SÁTÁNOK !

    SEKKOR VALAKI KÖZÜLÜK MÉG EGYÉNIESKEDVE HOZZÁORDÍTOTTA NEKIK : HOGY A BUGGYANT-AGYÚ ANALIKUSOTOKNAK ÁLLJON BELE A HEXENSCHUSS A ROGGYANT DEREKÁBA, MIKOR ÉPP A WC-N ERŐLKÖDIK !!!!! :o)

  8. “Európai elitklubot akar Sarkozy és Merkel

    MTI

    2011. november 27., vasárnap 14:07

    |

    Betelt a pohár Angela Merkel és Nicolas Sarkozy számára, ezért berlini lapértesülés szerint a német kancellár és a francia államfő az euróválság megoldása érdekében villámgyors ütemben drasztikus intézkedésekhez folyamodna, és szükség esetén egyfajta elitklubot hoznának létre az euróövezeten belül.

    A Welt am Sonntag című vasárnapi újság arról számolt be, hogy Merkel és Sarkozy már meg is állapodott a szükségesnek vélt intézkedésekről, illetve a menetrendről. Eszerint a kancellár és francia partnere mielőbb egy új stabilitási paktumot kíván kötni azokkal az euróövezeti tagállamokkal, amelyek készek a szigorú takarékosságra, és nem hajlandó várni valamennyi uniós tagállam megegyezésére.

    A lap tudósításából kitűnt, hogy Angela Merkel és Nicolas Sarkozy a közös javaslatok előterjesztésével nem várná meg az Európai Tanács december 8-i csúcstalálkozóját, hanem javaslatait már a jövő héten ismertetni akarja. Mindez magában foglalja, hogy szükség esetén egyfajta elitklub jönne létre az euróövezeten belül. Az úgynevezett “szupereurópaiak” klubjára külön rendelkezések vonatkoznának.
    hirdetés”

    ….hmmmm…..”szupereurópaiak ?!”…..Hitler se csinálta jobban !!!!!!

  9. “Kiirthatja az emberiséget az új influenzavírus
    2011-11-27 15:13:42
    Rotterdam – Az anthraxnál, vagyis a halálos lépfenénél is százszor veszélyesebb influenzavírust állítottak elő holland tudósok az Erasmus orvosi központ laboratóriumában.
    Hirdetés
    A mesterséges kórokozó, ha elszabadul, akár az egész emberiséget kiirthatja. A tavaly támadó, s összesen ötszáz ember életét követelő H5N1-influenzavírus egy kitenyésztett mutánsa képes arra, hogy egyszerre milliókat fertőzzön meg, és cseppfertőzéssel is terjed.
    A mesterséges kórokozó, ha elszabadul, akár az egész emberiséget kiirthatja

    A szörnyű gyilkos megteremtője, Ron Fouchier a tavalyi majdnem járványt okozó H5N1-vírus jobb megismerésére folytatott kísérleteket, a halálos változatot gyakorlatilag véletlenül alkotta meg. A kutató máris kommunikációs szakemberekkel és testőrökkel vette körül magát, felkészülve a világ egyöntetű felháborodására, amikor félelmetes teremtményét bemutatja a szaklapokban.

    A még névtelen vírust egyelőre hét lakat alatt őrzik a rotterdami laboratórium hermetikusan zárt falai között, ahonnan magától nem is tudna kijutni. De elképzelni is rossz, mi történhet, ha a kreált kórokozó rossz kezekbe kerül, akik esetleg biológiai fegyverként akarják bevetni.

    K. Á. “
    …HMMMM EZT IS CSAK AZÉRT ALKOTTA MEG EZ A DEGENERÁLT, MERT MEG AKARTA VÉDENI AZ EMBERISÉGET A h1n1-TŐL !

    A H1N1-et meg azért bányászták elő az 1918-ban ebben elhalálozott vírushordozóból mert védőoltást akartak készíteni ellene…ezért is haltak meg benne sokan azóta is…..hmmm…..

  10. @kvadrillio: Remélem azt tudod, hogy egy ilyen vírus magától is létrejöhet, mutálódhat, akárkinek a szervezetében, akárhol. És akkor ki a hibás, a rohadt degenerált? Maga a jóisten? Olyan nagy baj, hogy még azelőtt tudják tanulmányozni, hogy bárkit megölt volna?

    Persze biztos kényelmesebb abban hinni, hogy mindent a sötét, gonosz emberek irányítanak a háttérből, de megsúgom neked, a természet az emberiség nélkül is, önmagában is egy veszélyes hely. Nézz bele a történelemkönyvekbe, tudósok még sehol se voltak, de egyes járványok rendszeresen kipusztították fél Európát. Az, hogy ma némileg jobb a helyzet ennél, az azokhoz hasonló degeneráltaknak köszönhető, akiről a cikked szól.

    Néha gondolkodni is kéne.

  11. Köszi, nagyon jót röhögtem:) Hovatovább kedvet kaptam, hogy magam is álhírblogot írjak, sokkal szórakoztatóbb, mint komolyan venni e sok baromságot, ami történik körülöttünk:)

  12. Orbán Viktornak magyarázzák, magyarázzák és magyarázzák, hogy Istennek egyáltalán nem tetsző dolgokat művel.

    Isten nem ver bottal!

    Alapvetően arra szoktak vele utalni, hogy Isten büntetése nem mindig tisztán felismerhető formában érkezik (Lángcsóva az égből.), hanem finomabb, rejtettebb formában, mint például leminősítés, vagy demars.

  13. Nah, a cikk világos… csak azt nem értem VEZÉRÜNK Orbán Szarumán miért Gollam Pétert és Rogán Nazgult küldi… szerintem ezek hitelt fognak felvenni…
    De lesz¤rom, csak csatolják vissza trianont.

  14. EZEK MEGŐRÜLTEK ! EZEK A KERESKEDELMI TÉVÉK !TISZTA HORROR NÁLUK A HÍREK, MA IS MEGKAPTUK A NAPI ADAGOT: MEGGYILKOLTÁK, KARAMBOLOZOTT, MEGFOJTOTTA, LEÉGETT, MEGVERTÉK A MENTŐST, ELÁSTA A PÁRJÁT, …..TISZTA “KÉK-FÉNY” !!!!!
    …és ez mindennap így megy….ezek nem tudnak máűs híreket adni, csak ezeket a gyilkolós, megőltes, megfojtós horror-híreket ?! azért minden nap egy kicsit már sok a “jóból!!!”

  15. BREAKING NEWS:

    Beismerő vallomást tett Gyurcsány Ferenc: az elmúltnyolcév minden bűnéért felelős volt kormányfő – a TEK szakértőivel folytatott konzultációt követően – bevallotta: ő maga Szauron, a Moody’s gyűrűlidérceit pedig önös érdekből, spekulatív célokból szabadította hazánkra. A minas morguli telekcsere óta többször is a figyelem középpontjába kerülő politikus Klára asszony gulyásával vesztegette meg a sötét hatalmakat, éjfélkor, egy csepeli útelágazodásnál.

  16. @salamander: @francoska: @nexialista: @Sárga Király: @nyuggervadász: @kvadrillio: @gitron: @reccs: @VRbagoly: @dtomika: @UncleSam: @Lázár te igazi szarházi vagy!: @tobias2: @sTormy: @licsipancsi hites hajszakértő: @diktatorikus kleptokrácia: @Szomjas Gödény: @Lendvai Ildi néni:
    Egy kis helyzetelemzés emberek: vntv.hu/ bedől az euro 2013 -ban?
    ” kevés nyertes sok vesztese van a jelenlegi pénzügyi rendszernek “
    További szép estét !

  17. @ornagy50: Milyen tényekre gondolsz? A trianoni döntés következtében Magyarország uszkve kétharmadát csatolták el tudomásom szerint, de a két Trianon-kastély az maradt, ahol volt…

    @kela-bá: Láttam a felvételt, de azt hiszem, minden pénzügyi helyzetnek kevés nyertese, sok vesztese volt a történelem során. A Kánaánt csak ígérgetni szokták.

    @cso zsi: 😀 OK! Te hova csatolnád?

  18. ez hírcsárda lehetne a bloggolás legalja, ha nem lenne a hogyvolt. Kb egy éve jártam itt utoljára, meg most. Mivel nem ért nagy veszteség, ezért 2012 év végén újra benézek, hátha

  19. Városházi megrendelések és jóféle bérleti díj a fideszes pécsi törzskocsmának!

    Fénykorában 11 millió forinttal is tartozott a Murphy’s Pub üzemeltetője a pécsi önkormányzatnak. Cserébe a város mérhetetlen türelemmel viseltetett, és jócskán juttatott a cégnek az önkormányzati, vagy inkább polgármesteri megrendelésekből.

    Aki városnak csak a politikai, és nem az éjszakai életével foglalkozik, az a Murphy’s Pub-ot a közelmúlt választásainak helyi fideszes bástyájaként ismerheti: a jobboldali párt rendre itt, a város alighanem legjobb helyén lévő intézményében ünnepelte választási győzelmeit.

    Ennek fényében lesz igazán érthető, hogy míg vannak olyan ivók, amelyeket jóval csekélyebb tartozásért is bezárás fenyegetett, a Murphy’s lassan, de biztosan 11 milliós tartozást tudott felhalmozni 2011 nyaráig. A pártörülésnek helyet adó egység még felszólításból is a puhábbik fajtát kapta. A Páva Zsolt polgármester által szignált 2011 februári levél úgy fogalmaz: “Továbbá kérem, hogy szíveskedjék áttekinteni a bérleti díjból származó elmaradásait … és intézkedni ezen tartozás Önkormányzat felé történő kiegyenlítéséről, annak érdekében, hogy ezen pénzösszeg jogi úton történő behajtására ne kerülhessen sor”.

    A pub annak ellenére kapott ilyen dörgedelemnek semmiképpen sem nevezhető levelet, hogy tartozásai már jó ideje halmozódtak. Már 2010 márciusában meghaladta az összeg a 10 millió forintot, de egy évvel korábban is közel 1,4 millió volt az üzemeltető sara.

    Egy másik polgármesteri levél arról biztosítja az üzemeltetőt, hogy annak aláírója a díjcsökkentésen felül – amelyet az EKF munkák nyomán kapott a cég – lehetőséget lát egyhavi bérleti díj, akkor közel 1,4 millió forint elengedésére.

    Egy a sok pécsi fideszes simlik közül!

  20. Lehet hogy mennek a végzet hegye felé, de az is biztos, hogy nem lesz Aragorn aki a Fekete Kapujánál megütközik a gonosz seregeivel és mi több itt a kardot sem kovácsolná senki újra

  21. @VRbagoly: anno a gubópestis terjedése ami kiirtotta fél europát.. ilyesmikre gondolsz ?
    mert ,hogy az összefüggésben áll az európai kispolgárok boszorkány üldözős mániájával, nem tudósok vagy a természet tehetett róla, ugyanúgy emberi faszság volt mint a mostani is
    megégettük ugye a boszorkányokat mert nem tetszett a szomszéd aszott néninek vagy nem szopta le valami kispolgár faszát, ezért ugye ment a máglyára, és amennyiben volt macskája, küldtük őt is
    ez előbb utóbb odáig fajult, hogy a megcsappant macska állomány erősen megnövekedett patkány állománnyal járt együtt, és tádá, így lett a csokapik

  22. @önkényes mérvadó:
    Mea culpa! Már el is felejtettem ezt a kiváló pártot – mentségemre szolgáljon, hogy erre, mifelénk még egy macskát sem indítottak tavaly. Ígérem, többet nem szólok bele meggondolatlanul a felnőttek dolgába. Megyek is a sarokba, kukoricára térdepelni… 🙁

  23. @önkényes mérvadó: “A következő választást 4/3-dal fogjuk nyerni (2/3 itthon + 2/3 határon túl)” A kormány éghajlatjavító intézkedéseket is tervez: államosítja a szomszéd országok hőmérsékletét és abból kiegészíti a hazait. Ha például nálunk 2 fok van, akkor a szomszédos országok mindegyikéből pótolja 2-2 fokkal és máris 16 fokunk lesz. Ha tiltakoznának, kioszt pár kelvint és fahrenheitet, és miheztartás végett közli az elégedetlenkedőkkel, hogy tetszett volna a éghajlatot csinálni!