A múlt heti radioaktív szennyeződés észlelését követően megjelentek az első katasztrófaturisták Csillebércen.

A Bahamán bejegyzett RedAlert Utazási Iroda szervezésében közel 300 amerikai turista szállta meg a Szabadság-hegyet. Köztük volt egy magyar származású látogató is, aki egy azbeszttel borított nehézbúvár ruhában nyilatkozott: „Oh god, ez egyszerűen hihetetlen. Most jövök Csernobil, előtte Fukusima és a görög államkincstár. De ilyet láttam még soha!" – mondta Ted Kovach.

A túlsúlyos amerikaiak nagy része az úttörővasút környékén tette meg a rendkívül veszélyes, 32 méteres nukleáris sétáját. A Kőbüfé előtt többen elájultak egy nagyobb méretű kóbormacska, Frici látványától, míg mások a kátyúkat elemezték akkurátusan.

Sok turista jelezte, hogy ennyi mutánst még életében nem látott. "Krinolinszájú középkoró nők ugranak ki drága diszkóterepjárókból. A buta tekintetű fiataloknak pedig mind-mind fekete színű egyen életmentő táska van az oldalán, Fila felirattal. Szegények, ez terriböl!" – sopánkodott Samantha Dickinson, eladósodott munkanélküli Orlandoból. 

19 KOMMENT

  1. 25 évvel ezelőtt olyan sugárzó jókedvvel nyaraltak a zúttörők, hogy a mai napig környezeti katasztrófát bír okozni. a sugárzó jókedv felezési ideje egymillió év, esetleg kétharmad.

    Teller Ede így nyilatkozott erről: – megpróbáltuk mi is halálra röhögteni a japókat, de azoknak a kis sárga geciknek semmi humorérzékük. kénytelenek voltunk a fejükre ejteni egy manhattan-tervet. ha lett volna egy sasjózsink akkor azt dobjuk le. nem volt.

  2. Meghívó!

    2011. november 31. napján rendezzük meg az első magyar katasztrófamászó versenyt.

    Díjak:
    – – az első helyezettel Orbán Viktor kezet fog;
    – – a második helyezettel az első helyezett kezet fog;
    – – a harmadik helyezett egy darab Chevrolet Captiva jutalomban részesül, és kap egy darab fényképet Semjén Zsoltról.

  3. @jenőke: legyen inkább kataszTRÓFEA verseny, akkor a tömjénzsolti lehetne a fővédnök. az ünnepség végén rá lehetne ereszteni két felbőszített vaddisznót, meg egy szarvasbikát, hogy kiderüljön: a kis putrikeresztény közelharcban is akkora májer-e, mint aknavetővel a vállán.

    isten megbüntet azért mert állatok mészárolsz szórakozásból!!! Hallod zsolti! a túlvilágon egy elefánt fog megujjazni nap mint nap. az ormányával! szarjál sünt!!!

  4. “Most jövök Csernobil, előtte Fukusima és a görög államkincstár.”
    Ez hatalmas!

    Ugyanitt a kalandvágyóbb túristáknak a helyszínről közvetlen buszjárat Matolcsy minisztériumába.