A Katasztrófavédelem hétfői gyakorlatával egyidejűleg terézvárosi lakosok egy csoportja próbapánik keretében kezdett ámokfutásba.

324 lakos vett részt abban a próbapánikban, amelyet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által szervezett országos gyakorlattal párhuzamosan eszközöltek.

A terézvárosi lakosok a televízióban és rádióban bemondott közlemények hatására először le-fel rohangáltak saját lakásukban, majd egy részük a gyerekeket az autóba rakva megpróbálta elhagyni a fővárost. A próbapánikolók egy másik hányada a közeli élelmiszerboltokat fosztotta ki, különös figyelmet szentelve a tartós kenyérnek és a keresztrejtvény-újságnak.

A harmadik csoport megrohamozta a Westendben található Media Marktot, hogy ha már elpusztul a bolygó, legalább az utolsó percekben Play Station-höz jussanak. A katasztrófavédelem emberei elmondták: elégedettek a lakosság viselkedésével, példás idegroncsokkal és vandálokkal találkoztak a gyarkorlat során. 

44 KOMMENT

  1. ráesett egy műhód
    terézváros lotyóira
    ettől aztán bepánikolt
    a kínai kolónia
    felhalmoztak élelmiszert:
    tücsköt, hangyát, bogarat
    néhány kövér kölyökmacskát
    meg egy félholt madarat
    és mivel még így sem
    volt teljes a készlet
    hozzácsaptak egy élethű
    mao ce tung képet

  2. Pintér Sándor nagyon helyesen üzlettársait, a kinaiakat már jól előre megnyugtatta, a szírénázás miatt nem kell aggódniuk, csak gyakorlat. A kínai piac nyugodt volt a zárjegy nélküli cigarettákban, italokban kár nem esett nyilatkozta Ta-Ce-Pao a kínai alvilág szóvívője Szíjjártó Péteren keresztül.

    A kínai kolonia örömmel vette az értük tett erőfeszítéseket.
    Ha-Szon-Van Bakondi-t kitüntette. Átadta a Maffia nagyfeltöltésű Bankkártyát, zsebben hordható dombor változatban.

  3. @Mike36: A kerület nyugalmának megőrzése érdekében Nem. Ügy. Kormányunk a 2010. önkormányzati választási kampányból megmaradt Hassay Zsófia plakátokkal takarta el a pánikot. Ezek mind méretében, mind optimizmusában, mind tartalmában (2/3) nagyobbak, mint bármely műhód vagy akár halálcsillag.

    Egyúttal hivatalosan cáfolom, hogy az Oberon helyett az IMF szakadt ránk derült égből.

  4. @rеgrеss: Jó reggelt, neked is, tesókám!

    És ez a vicc hogy tetszik?

    Józsi reggel a munkahelyén mindenkivel összeveszik. Az egyik kollégája megkérdi: – Mi van, Józsi, menstruál a feleséged? – Látszik? – kezdi törölgetni Józsi a száját.

  5. műbalhé volt , melynek ürügyén a humvaldot akarták kiszöktetni a szobafogságból de az ártatlanság vélelmén megtorpantak és megnézték az autókiállítást………

  6. A védelmi pénz megfizetése után megvédték a katasztrófát az illetéktelen behatolástól. A fajtaidegen ágakat eltávolították és közben csasztuskákkal riogatták a Marianna-árok partján legelő teheneket.

  7. Én végig azt nem értettem, hogy miként tud egy műhód országos katasztrófát csinálni. Mekkora műhód vót az? Mint a Mars? Azonkívül volt egy bájos apróság, így szólt: az internetszolgáltatás megszűnt, ne telefonáljanak, a részletekről a katasztrófavédelmi hatóság honlapján lehet informálódni.