Megérkeztek az első, exkluzív fotók szerkesztőségünkbe az Oberon műhold lezuhanása utáni állapotokról. Vigyázat, sokkoló!

Az Oberon mesterséges hold lezuhanását követően Otoh Gunga város után Coruscant is lakhatatlanná vált – adta hírül az MTI. Mint ismeretes, hétfő reggel Súlyos károk keletkeztek Otoh Gunga városban, megszűnt az áramellátás és az ivóvíz-szolgáltatás, nincs internet és nincs elegendő midiklorián. A helybéli lakosok tömegesen megindultak a sértetlenül maradt Coruscantba, ahol már az összes kórház megtelt.

A hivatalos tájékoztatás szerint a lakosságnak nincs teendője a katasztrófával kapcsolatban, a helyszínen tartózkodó munkatársunk viszont "siralmasnak" és "szomorúnak" írta le a helyzetet.

20 KOMMENT

  1. A tragédiáért a Kétfarkú Kutyák a felelősek, mint a 3. kép is egyértelműen bizonyítja. Kellett nekünk Madách Tér – Mars bolygó közvetlen metróvonal, íme az eredmény!

  2. “Megfejtés”:
    – az első fotó a Budapest VIII. kerület (Józsefváros) Leonardo utcában készült, éspedig 2007 tavaszán. A távolban látszó kereszteződés a Leonardo és a Tömő utca kereszteződése – több film forgatásának is helyszíne volt az elmúlt években. A fotó baloldalán lévő ház a Leonardo utca 32. volt, ma már nem létezik. A Leonardo 32 arról volt “nevezetes”, hogy a biatorbágyi merénylet okán kihirdetett statárium keretében innen hurcolta el a horthysta titkosrendőrség a letartóztatásuk után három nappal később kivégzett Sallai Imre és Fürst Sándor kommunista vezetőket. Ma a helyszín közel sem hasonlít a fotón ábrázolthoz.
    – a második fotó szintén a Józsefvárosban lévő Déri Miksa utcában készült, az Auróra és a Fecske utca közötti részen. Ott ma egy őrzött parkoló van, és ez a fotó is legalább 2 éves.

    A 3. képre tippem sincs…

  3. @Lendvai Ildi néni:
    Pattant.

    @Llew:
    Nem hiszem, hogy ezen szörnyű katasztrófahelyzetben bárkinek is megtévesztő álhíreket kell generálni… Így neked sem. Az volt, amit a Hír TV-ben bemondtak és kész. Miért nem lehet egyszer az életben az okossabbra hallgatni, azoknak, akik tudják, hogy mi a jó a zembereknek?!

    @Peter T. Sinclare:
    Mondd, vak vagy?! Nem látod a második képen a katasztrófa nyomán keletkezett rengeteg törmeléket?!

  4. @Llew:
    Mi az a Hírcsárda? Az valami hírforrás? Média? Csak azért mondom, mert ma ebben az országban egyetlen hiteles hírforrás van, és az a HírTV. Aki ezt nem tudja az elmúlt nyolc év gyurcsányista hazugságtengerében navigálja a rocsóját. Továbbá éljen a király, Viktor.