A kormány további bejelentéséig tilos mind verbálisan, mind a ténylegesen égetni az egykori eurázsiai népcsoport tagjait.

Az időjárás és a közelgő karácsonyi vásárlási rohammal indokolta a kormány az egész országra kiterjedő tilalom bevezetését. A rendelkezés szerint tiltott lesz tovább a besenyők, vizigótok és longobárdok égetése is. A tilalmat megszegők több tízezres pénzbírságra is számíthatnak, függően az elégett avarok számától.

Az Egyesült Kelet-Európai Avarégetők Klubja szerint a tiltás nem arányos a fennálló időjárási körülményekkel és felülvizsgálatot kérnek az Ember Jogok Európai Bíróságától. Közben a kormány bemutatott olyan tejesdobozokat is, amin lángoló avarok képei láthatóak.

Az indoklás szerint erre azért van szükség, hogy elriasszák a fiatalokat az egyre népszerűbb, de illegális népcsoport-égetéstől.

22 KOMMENT

  1. Bréking és bréknadrág!
    Kiskunhegyesen a Betyárcsárdában felszolgálták Sisa Pista kedvencét. A kedvencből kifelejtették a 36 celziusfokhagymát és a hajsampont! A merényletről Avar János is beszámolt és ezzel nem magát égette oda, hanem a tej futott ki, azonban az éber TEK a Zrinyi itiner (ez nem az a NER) alapján üldözőbe vette.

  2. Zavar az avar?
    Gyújtsd fel hamar!
    Dobj a tűzre néhány tágyat
    Nenyit, nyunyit, kamatlábat
    És ha nem ég rendesen
    Azt a kutya fáját!
    Használd fújtatónak
    A matolcsi seggszáját!

    Ellobbant az avar
    Már a szél sem kavar
    ja
    A kertitörpe csak letérdelt
    S bankárfasz veri arcba

  3. @Lófasz esti fényben: amúgy jobbos volnék. meg balos is. csak a sok geciláda politikus miatt úgy gondolom kíméletesebb volna csákánnyal egyenként agyonverni mindet, ne szenvedjenek tovább. ám így meg terrorista vagyok.részrehajlással senki sem vádolhat, ugyanúgy utálom az összes tehetségtelen balfaszt aki politikusnak nevezi magát az én kontómra.

  4. Nono. Azért nem árt ám finom distinkciókkal élni és fogalmi különbséget tenni a korai és kései avarok között. Míg az előbbiek égetése a mai szmogos időkben valóban aggályos, addig a kései avarok, azaz a magyarok égetése csak fölösleges. Ezt a feladatot ugyanis a mindenkori magyar kormány végzi nemzetközi fórumokon – hol dübörgő gazdaság kulisszái előtt, hol gyorsnaszádokon. De mindenkor professzionalistán, nagyüzemi módon, s meglepő hatékonysággal. Ezért a magyarégetést otthoni, kisipari módszerekkel megpróbálni meredek amatőrizmus – és merőben felesleges. Bízzuk az erre a feladatra specializálódott, általunk négyévenként kiválasztott szakemberekre.

  5. Állítólag Orbán szívében, de le leginkább fejében is ott vannak az avarok.

    Pontosabban Orbán szívében, de le leginkább fejében is ott vannak a zavarok.

    A zemberek szerint.