A frissen lemondott olasz elnök egyelőre pihen pár hetet, de aztán új kihívásokat keres. A legcsábítóbb ajánlatokat hazánkból kapta a folytatáshoz.

Lemondás utáni első telefon is Hajdú Pétertől érkezett, aki meghívta az Összeesküvők című műsorba, de mivel édesanyja már nem él, nem tudott volna kivel beköltözni a villába, pedig az ajánlat része volt egy későbbi szerep a Jóban rosszban sorozatban.

Berlusconit azóta egy másik szereppel is megkeresték, az Etyeken készülő Waterworld 2-ben lehetne főszereplő, állítólag a füle mögött lévő kopoltyú szerű redők miatt tartják a filmesek különösen alkalmasnak a szerepre.

A legkomolyabb ajánlat azonban Gerendai Károlytól érkezett, a Sziget főnöke ugyanis a Balaton Sound főszervezését adná Berlusconi kezébe. "Mi évről évre szétnézünk a világ legnagyobb fesztiváljain, de sehol sincs akkora party, mint nála. Silvio egy igazi szervezőzseni!"

Bár a tárgyalások még folynak, Berlusconi már vázolta terveit Gerendainak. Többek között különleges diákkedvezményt vezetne be, amit viszont csak a 18 év alatti lányok vehetnének igénybe. A 60 feletti olasz üzletembereket szintén kedvezményekkel várnák. Az ex-miniszterelnök főleg a biztonságon spórolna, szerinte magáncsapatának, az AC Milannak játékosa, Zlatan Ibrahimovics stoplis cipőben egyedül is el tudná látni az inkalosok munkáját a bajnokság nyári szünetében.

12 KOMMENT

  1. azt hittem köz társasági elnyöknek… olyan stram férfi… kicsit feldobná a hangulatot… és ha elhoznánk az olaszok polgárok összedobnák az államadósságunkat… a snayipaliban (sándorPalota) ungabungázhatnának… csak a szilveszter éjféli köszöntő idejére kellene leállni…

  2. @Aszongyaja Zanyósom: adjuk el jópénzé??? az utolsó NEMZETI KINCSÜNKET?

    de egyébként lehetne. a teljes “jól” kiképzett politikai elitet idegen légiósnak, mint a foci palántákat.
    tudnak lopni csalni hazudni szemrebbenés nélkül…
    szerintem a nemzetközi mezőnyben verhetetlenek…

    kikiáltási ára 1 billió forint (1 Ft ig vagyunk csak hajlandók lemenni)

  3. @messi-asz:
    Jaj dehogy. Lelki szemeim előtt megjelent a SándorPalotaSzilveszter, amikor Pál és Berlusclooney lelakják egy nap alatt az egész kócerájt, összepezsgőzik a plafon nagy részét, majd tiltott petárdát dugnak az összes vécébe és összehányják a kerti sövényeket