Az új, szintetikus cuccok nemcsak legálisak és ütősek, de jól is állnak fogyasztóiknak.

Miután felröppent a hír, hogy a kormány betiltaná a dizájnerdrogokat, néhány toxikológus megosztotta a nyilvánossággal abbéli aggályát, hogy ez a szabályozás újabb, úgynevezett stylistdrogok elterjedéséhez vezethet.

A stylist drogok egyelőre még legálisak, és használójuk minimális egészségkárosodással juthat maximális élvezethez, ha betart néhány egyszerű szabályt: így nem használ kockás drogot a pöttyöshöz, nem alkalmaz együtt szürkét és barnát, és férfiként eléggé bátor a rózsaszínhez.

A szabályozási hullám várhatóan két év múlva éri utól a stylistdrogokat, de még akkor is nyitott lesz a terep a make-up artist drogok és a belsőépítész drogok számára.

25 KOMMENT

  1. Á, én nem hiszek a drogtilalomban. Itt van például a kokó, a szpíd, a szteroidok: Minden ilyen dopping és ajzószer Magyarországon szigorúan be van tiltva, oszt mégis egyre jobban izmozunk a zegész világgal!

  2. Nem. Ügy. Kormányunk kezdeményezte az EU-ban a stylistdrogok elterjedésének megakadályozását. Ennek az anti-stylist mozgalomnak a jelképe a sötétlila nyakkendő.

  3. Én egyszer egy szombat este megittam vagy jó háromnegyed liter rózsaszínű Abszintot, mellé elfüstöltem még két doboz kátrányos Marlborot.
    Az volt ám a dizájnerdrog, Alice Cooper akkor hozzám képest ministráns fiúnak nézett ki.
    Szerdán még mindig olyan voltam, mint aki intenzív chemoterápiás kezelésre jár.
    Utána egy félévig csak csipkebogyó, meg szárcsagyökér teát mertem magamhoz venni. (Azt is mértékkel.)

  4. “A szabályozási hullám várhatóan két év múlva éri utól a stylistdrogokat, de még akkor is nyitott lesz a terep a make-up artist drogok és a belsőépítész drogok számára.”

    Nem lehetett volna ezekkel kezdeni? Mert futják az ámokot szabadlábon a fogyasztói. A képen látható szerencsétlenséggel együtt, aki bármelyik szép nőből képes hányást varázsolni.