Megsértettük? Most akciós csomagjainkkal megrendelheti, hogyan vesz elégtételt!

Új szolgáltatásunk is bizonyítja: igyekszünk lépést tartani a kor szavával, valamint senkit sem szeretnénk megbántani, de tényleg nem. Az akciós csomagok megrendeléséhez kérjük, vágják ki ezt a mondatot a képernyőről, majd postázzák el egy kankós hentesnek.

1. Alap sajnálkozás

A legegyszerűbb helyreigazítási forma, általában saját hatáskörben alkalmazzuk. Lehet érte fizetni is, ekkor a megrendelő helyett sajnálkozunk. 

PÉLDA: Őszintén sajnáljuk, hogy március 12-én írtunk Semjén Zsoltról.

2. Bocsánatkérés az eredeti cikk felidézésével

Klasszikus változat: a megsértett féllel szimpatizálók azért szeretik, mert a teljes közlésért bocsánatot kérünk. Akik pedig utálják a megrendelőt, mint a szart, jót röhöghetnek a gyalázkodás felelevenítésén.

2011. augusztus 23-i cikkünkben tévesen állítottuk, hogy Hajdú Péter műsorai csak azért készülhetnek el, mert egész egyszerűen senki sincsen, aki megmondaná ennek a balféknek, hogy inkább sódertalicskázás közben saját maga térdenlövésével kéne foglalkoznia. Ezért elnézést kérünk.

3. Homályos bocsánatkérés

Egyfajta összekacsintás: érzékeny ügyekben és kispénzű ügyfeleknél alkalmazzuk, illetve olyankor, amikor amit leírtunk, valójában igaz, de valahogyan el kéne tüntetni az internetről.

Egy bizonyos megyeszékhely kormánypárti vezetőjéről tévesen állítottuk a közelmúltban, hogy több olyan dolgot csinált, ami bizonyos morális és/vagy jogi mércék szerint elítélhető.

4. Felmagasztalás

Prémium csomagunk, magas rangú állami vezetők és oligarchák esetében inkább ezt a megoldást javasoljuk, mint a magánhadsereg ránkküldését.

Április 4-én írt cikkünkben tévesen állítottuk, hogy a Xing Shoes cipőgyártó ócska bóvlikat gyárt, mert a Xing Shoes tökéletes minőségű, mégis jó árú, Magyarországon szokatlanul bő választékkal rendelkező cipőgyártó. A Xing hű társunk a mindennapokban, munkájukhoz sok sikert kívánunk.

5. Gyalázkodás (béta)

A legújabb akciós termékünk elegáns megoldás. Voltaképpen csak azért került a helyreigazítás csomagba, mert magát a tevékenységet a törvény tiltja, és valaminek álcáznunk kellett. A szolgáltatás magától értetődik: valakiről, akiről egy szó sem esett eddig az oldalon, gyalázkodó cáfolatot írunk. Külön ajánljuk politikai megsemmisítésre és alaptalan pletykák elindítására. 

A képviselőről tévesen írtuk, hogy kiskorú prostituáltak szolgáltatását saját pénzéért vette igénybe, mert egy paraszt és közpénzt használt. Hogy rohadna meg.

6. Elhibázott helyreigazítás (béta)

Olyankor használjuk, amikor kellene, de semmi kedvünk kijavítani egy helytelen adatot, közlést.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, az éjszakai órákban képződött pára-, illetve ködfoltok általában feloszlanak, de nyugaton ismét lehetnek tartósan párás, ködfelhős tájak. Eső nem lesz. A Duna Nagymarosnál 8,67 m és emelkedik, hajóvonták találkozása tilos

 

20 KOMMENT

  1. @Lendvai Ildi néni: nem is tudtam, hogy sza leszbikus:D Ma megint nem keltem fel hiába!

    A 6. pontban leírt verziót lehetne saját célra is alkalmazni néhány humortalan, ám de mocskos szájú kommentelőnek adott válaszban is? Lehet, vagy sem, ezen túl plagizálni fogok, és ezt fogom tenni. Jobb hangulatomban oda is fogom írni: forrás: HCS.

  2. a pusztán az a hír járja
    igazít a hírcsárda
    kalapjukon leng a toll
    jöhet minden büdös troll
    káromkodás, gyalázkodás
    ránk férne egy pofánbaszás
    recseg az ikeás bútor
    igazít a perzekútor
    rálépnek a troll pöcsére
    pannika nagy örömére
    nádfedeles vályogputri
    mehetünk celebet dugni
    éces nigger, kankós hentes
    Pista bá is frankón retkes
    tömjén elvtárs örömére
    kitűzik a ház elébe:
    “gyere zsolt, basszam a szádat,
    beindult a bérbocsánat!”

    Telefonáljon és rendelje meg most!

  3. O.K., hogy akciós csomag, de hol marad a kivágható kupon?
    Esetleg az ismét a megszorítás része?
    Kupon, vagy kúpon. Tök mindegy……
    Szorítom – szorítom, de helyre igazítaná valaki?
    Szóvivő szájából szívesebben átélném.

  4. @Lendvai Ildi néni: Mindennapi Lendvai Ildi nénimet&Hírcsárdámat add meg nekem Uram mindörökké ámen:DDDDDDDDDDDD
    Ha majd kiadod gyűjteményes kötetedet, lécci, mondd az árat, adom a címet, utánvéttel bármennyit fizetek érte. Inkább nem eszem egy hétig!

  5. Véletlenül máshol jelent meg a lentebbi anyag. Kérem, hogy a helyén vagyis itt jelenjen meg.

    “A kétnapos londoni látogatáson tartózkodó Orbán Viktor a London School of Economics egyetemen ma délután tartott előadásában többek között azt mondta: „extrém nehéz” lesz elérni a kormány által kitűzött és egyelőre nem módosított jövő évi 1,5 százalékos GDP-növekedést – idézi a Reuters tudósítását a Portfolio.hu.

    A kormányfő szerint példátlanul jó hír, hogy Brüsszel szerint 2012-ben sikerült a magyar államháztartási hiányát a GDP 3 százaléka alatt tartani, ezzel Magyarország „elit klubba” került. Ugyanakkor a korábban adósság elleni háborúról beszélő miniszterelnök máris újabb ütközetre készül: „a következő csata, amelyet az országnak meg kell vívnia, a növekedési csata lesz” – idézte szavait az MTI.

    A beszámoló szerint a miniszterelnök azt mondta: a nagy európai gazdaságok – Németország, Franciaország – jövőre várható gazdasági növekedése gyenge, és Magyarországnak „rendkívül nehéz lesz” 1,5-2 százalékos növekedési ütemet úgy elérnie, hogy a többiek messze elmaradnak ettől.

    A magyar kormánynak ezért növekedési tervet kell készítenie, és az előző napi kormányülésen ő meg is bízta ezzel a gazdasági minisztert. Orbán Viktor közölte: reményei szerint ezt a tervet egy-két héten belül a kormány a nyilvánosságnak is bemutathatja.

    Mint ismert, az Európai Bizottság által ma közzétett prognózis mindössze 0,5 százalékos növekedést vetít előre. Kedden kormányzati körökből származó információk alapján a Reuters és lapunk is arról írt: a kabinet várhatóan hozzányúl a növekedési célhoz, és az 1,5 százalékot 0,9 százalék környékére módosítja. Ez azonban egyelőre nem történt meg, és a miniszterelnök szavai arra utalnak, hogy egyelőre nem is fog.

    A magyar kormány egyelőre vár, hogy a német kormány lefelé módosítja-e saját GDP-prognózisát, mondta erről Orbán. A magyar miniszterelnök megfogalmazása szerint magasak a jövő évi GDP-növekedéssel kapcsolatos kockázatok, és emiatt nagyon nehéz lesz elérni a kitűzött célt. A térség jövője az, hogy feldolgozóipari kapacitásait fejleszti, és ezzel ellátja egész Európa igényeit – fogalmazott előadásában a miniszterelnök.”

    A magyar kormányfő a London School of Economics egyetem hallgatósága előtt tartott előadásában az MTI tudósítása szerint kijelentette azt is, hogy a magyar kormány a Nemzetközi Valutaalap (IMF) „nagylelkűsége” helyett a piaci finanszírozást részesíti előnyben. Ez „nagyon kockázatos döntés volt”, de helyes döntés is, amint az elmúlt egy év tapasztalatai mutatják – mondta Orbán Viktor.

    A kormányfő a magyar államadósság-besorolások esetleges leminősítésének kockázatára vonatkozó kérdésre azt mondta: a magyar kormány szokványos és nem szokványos módszerek elegyét alkalmazza, és ezek között van olyan, amelyik nem nyeri el az elemzők és a hitelminősítők tetszését. Az eredmények azonban már jelentkeznek, tette hozzá.”

  6. A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király jóváhagyásával (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket akart, a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött nekik egy táblát, amit az ajtóra kellett kitűzniük, amikor házas életet éltek. A táblán ez állt:
    Fornication Under Consent of the King. ( F. U. C. K. ), azaz paráználkodás a király engedélyével.
    Innen ered a mai “fuck” angol szó.