A vonatkozó adó megemelkedése után státusszimbólummá válhat a nyerőgépezés.

„Főleg a gyümölcsös- és pókerautomaták azok, amik exkluzivitást sugároznak, így első körben a VIP lounge-ba ilyeneket fogunk telepíteni.” – nyilatkozta a Hilton Budapest igazgatója, majd hozzátette: a budapesti aluljárókból átvett, hamarosan felállítandó dartstáblákkal és flippergépekkel pedig a vállalati vezetőket és a külföldi vendégeket céloznák meg. A Le Méridien hotel ennél is tovább megy: kóla- és chipsautomatákat helyeznek el a vendégek szobáiban, ami így kiváltaná a minibár szolgáltatást.

„Muszáj haladni a korral, a válság miatt egyre nagyobb az igény a nyerőgépekre, hiszen a tehetős üzletemberek, tőzsdecápák vagy nagymúltú oligarchák akár milliókat is bukhatnak egy nap alatt, érthető, ha egy nehéz kereskedési nap végén nálunk szeretnék kipihenni a fáradalmakat” – elemezte a helyzetet az Intercontinental Budapest újonnan kinevezett gyümölcsautomata-menedzsere.    

A nyerőgépek drágulásához kapcsolódó hír, hogy a kocsmák is megtalálták a félkarú rablók elvesztésének ellenszerét: Hirsch Antal, a Budapesti Késdobálók Szakszervezetének elnöke szerint egy doboz váltaná ki az automatákat, amelybe a kispénzű vendégek beledobálhatnák egyébként is nehezen megkeresett aprópénzüket, majd távozhatnának.

24 KOMMENT

  1. Javasolnám, hogy Matolcsy tegye tűzbe a kezét a jövő évi költségvetésért, Orbán pedig Matolcsyért. Ezután cseréljenek helyet egy-egy félkarú rablóval.

    A gépek gyakrabban adnának jackpotot, mint az élő másolataik, úgyhogy én a következő fülkeforradalom alkalmával inkább rájuk szavaznék!

  2. A lukszusbárokba pedig véralkoholmérő gépeket telepítenek. A vendégek bedobnak egy felest, utána a gépbe egy kétszázast, belefújnak a kiadott csutorába és a kinyomtatott nyugták alapján versenyezhetnek, hogy ki a kőrészegebb.

  3. Mivel a korábbi gyújtogató és sátrazó csapatok már nagyon unják magukat, ezért őket átképzik félkarú rablókká. Ajtón való behatolás, bőrönd nyitogatás, becsüs képzés tartozik a képzéshez.

  4. Lusta faßbúk-rss miegymás…
    Itt vannak, amiket csináltam, ne kelljen szpemelnem… nézegessétek 🙂
    noob.hu/2011/11/10/kepregeny_eva_by_vizion.jpg
    noob.hu/2011/11/10/kepregeny_ado_by_vizion.jpg
    noob.hu/2011/11/10/kepregeny_dino_by_vizion.jpg
    Remélem tetszenek!

  5. @tobias2:

    Ez se rossz. A valóság viszont valami olyan lesz, hogy benyom a tisztelt delikvens, mint az atom, betol egy tízezrest az automatábam, majd kijön egy igazolás, hogy: “Ez az ember nem részeg.” aláírás: Orbán Viktor.

  6. Jó ember panaszkodik a szomszédnak, mennyit kellett várnia az orvosi rendelőben.
    >szomszéd: miért megy oda, amikor a sarki ABC ben egy százasért, egy fél pohár pisiből megmondja az automata a diagnózist.
    > jó ember hitetlenkedik, de unszolásra lemegy és kipróbálja az automatát. Bele pisil egy pohárba, leviszi, bedob egy százast, berakja a poharat. A gép elkezd kerregni, kattogni, majd pár perc után kiad egy sleifnit, rajta a diagnózis.: önnek kicsit magas a cukra, enyhe gyomor fekélye van, a vérnyomása is magasabb a kelleténél, valamint könyök izületi gyulladásban is szenved, vagyis teniszkönyöke van, kímélje kicsit.
    Az ember el van képedve, de nem hisz a gépnek.
    Haza megy ismét belepisil egy pohárba, megkéri a lányát ő is pisiljen bele, a kutyájának a csorgó nyálából is tesz a pohárba, majd a végén maszturbál egyet és azt is a pohárba. Kéjesen leviszi a géphez berakja, bedobja a százast és vár, most mit csinál a csoda masina.
    A gép őrületes módon kerreg, kattog, rázkódik, egyszóval megterhelve dolgozik, a végén kiadja a sleifnit: önnek kicsit magas a cukra, továbbra is baj van a gyomrával, a vérnyomása sem gyógyult, a kutyájának bélférge van, vigye orvoshoz, a lánya terhes, és ha nem hagyja abba a mindennapi maszturbálást, a könyöke sem tud meggyógyulni……..

  7. Még hogy félkarú rablók ? No, innen is látszik, hogy ez egy álhírportál ! Akárhol látom ennek az uralkodó bagázsnak valamelyik képviselőjét, hát mindkét karja megvan. Pedig már kezdtem örülni, hogy leszáradt….

  8. A Puskás vagyon Felcsútra érkezett Orbán megelégedésére. Orbán hat évig kezeltette a Kútvölgyiben Öcsit, a Logodi utcában biztosított részére öröklakást, majd a temetéséről is gondoskodott.

    Öcsi életrajza eddig rosszul volt megírva Szíjjártó mint mondta a Felcsút SE labdarugója volt a mi Puskásunk.

    Relikviái óriási, megfizethetetlen értéket képviselnek, ma már az Orbán családé mindene.

    A kispestiek és maga a Honvéd is valótlant állít, amikor kispesthez kötödőnek mondják Puskás Ferencet.

  9. @férfi escort: …Ellenben most a kétkarú rablóké a zország, politikus álöltözetben… Szerintem intelligencia, gazdasági hozzáértés, társadalmi hasznosság, kommunikativitás, belátóképesség, szociális érzékenység stb. szempontjából a játékgépek messze fölülmúlják a mostani kormánytagokat. Ráadásul egy ilyen masina sokkal szebben is tárogatózik, mint Schmitt Pál!