Végre egy póz, ami egyáltalán nem egzisztenciafüggő! Sőt, túl okosnak sem kell lennünk hozzá, viszont az egyensúlyérzék és a jó fizikum sokat segíthetnek.

A neve alapján már sejthető is mire utal a póz, bizony 2 egymáson billegő boldog tojásra. Igen, a tojglizás csak döntés kérdése, így azonnal vágjunk is bele!

Első lépésként borotválja egymást a férfi és a nő teljesen csupaszra. Csalni nem ér, a szemöldök és a szempilla sem maradhat (ha örmény barátnővel akarunk tojglizni, akkor nyírás előtt 2 napig áztassuk langyos szappanos vízben, hogy szépen felpuhuljon a szaruja).

Fontos, hogy minél jobban hasonlítsunk egy tojásra, ezért hemperegjünk mészbe, lisztbe, esetleg lyoni módon is panírozhatjuk testünket. A rurálisak szarba és tollba is feküdhetnek, de a lejárati idő homlokra tetoválását csak az igazán vagányok vállalják be.

Ezt követően a férfi fejenállásban balanszírozva vegye fel a tojás pozitúrát, úgy hogy falloszát egy damillal feszítőhajító szerűen visszaköti. Sokan ezt a látványt egy gyertyával koponyán szúrt részegen billegő barbapapához hasonlítják.

A nőnek nem kell mást tennie, mint várnia, majd egy szekrény tetejéről tojásgránátként levetnie magát a mélybe, és kotkodálva rádokkolni az ágaskodó faszra.

A tapasztalt párok kedvező légköri viszonyok mellet akár 30 percig is tudnak egymáson billegni míg „ki nem kel” az egyikük.

Kezd divatba jönni a kaszinótojglizás is, bár sokaknak fárasztó aszpikkal leöntve egy rulett asztalon dugás közben azt ordítani: „Rien ne va plus!”

8 KOMMENT

  1. Felvilágosító kérdésem lenne Dux Elvirához.
    Harmadiknak baszállhat a tojáspatkoló egy kis szado-mazóra,
    és tojglizás előtt üssenek rá dátumot, vagy elég a rúzs,
    mert húsvétkor is az a legkellemesebb tojásfestő.

  2. Ne hidd, AngyalBandi, hogy nem tudom, tucc valamit.:-D Az egymáson billegés nem éppen egyszerű, de létező szexuális technika, nem is könnyen elsajátítható, viszont rendkívül kielégítő, szemben a fűrészelős módszerrel, hihh. Télleg tucc valamit, nem hiába írtad meg ezt a tojglis posztot:-D