Csisztu Zsuzsa után újabb médiaszemélyiség esett internetes csalók áldozatául. Bolgár György egy magát Mark Zuckerbergnek kiadó személynek fizetett jelentősebb összeget.

A Klub Rádió műsorvezetőjének elmondása szerint telefonon keresték meg, hogy adjon
egymillió forintot
a sajtószabadságért, és akkor elintézik neki, hogy felkerülhessen a
Facebookra. A médiaszemélyiség mivel nem volt járatos a „szociális hálón”, természetesnek vette, hogy pénzt kérnek a regisztrációért, hiszen korábban már egy nigériai miniszterrel is kapcsolatba került, akinek segített a vagyonát kimenekíteni országából, bár egyelőre az összeg még nem érkezett meg, ahogy a spanyol lottónyereményére is egyelőre várnia kell.

Bolgár elmondta, hogy a hírekben többször találkozott az egymillió és a sajtószabadság
szavakkal, így nem gyanakodott.

13 KOMMENT

  1. Puha gyerek ez a Bolgár. Nekem itt ficereg a számlámon a spanyol lottónyereményem is, meg a nigériai lovetta is. Csak oda kell menni személyesen, és a fülük közé durrantani a karikással, és mindjárt utalják is.

  2. naiv egy kicsit… de nem ezért szeretjük? vagy igen?

    apropó mi lesz vele? most hogy eltűnt a cocialista párt? elkezd templomba járni? és ő is átszivárog a fidesbe? végülis a rencerét ők építik tovább… és egy hit hű bolgár polgár…

  3. Szegény, szegény Bolgár György, azért az ciki, hogy még a Csisztunál is butább! Ha belegondolok, ilyen suttyó hülyeként osztja az észt, tudjuk, hogy mennyit kell belőle komolyan venni.
    Mindenki megérdemli aki bedől! Fizess Bolgár.
    Azt hallottam az átkosban, hogy a sajtószabadságot nem venni kell, hanem kiharcolni!! Hol van itt az üvegzseb?

  4. Ez a Mark Zuckerberg nagy ász lehet! Betelefonál Bolgárnak, hogy beszéljék meg, és az összes hallgató egyenként átutalja neki az egy millát… Na ja, ha megkérdezték volna a Csurkát, az biztos kikurzívozta volna a Fajmagyar Fórumban. Őt nem lehet ilyen könnyen átverni, ilyen névvel!

    Ez a Mark nem az a faszi, akit a náci tetoválásai miatt jelentették fel Mallorcán a szomszédai?