Új műsorok januártól az állami tévében

22
13,788

Az őszi megújulás után nem áll le a Magyar Televízió. 2012. január 1-től öt újabb szórakoztató műsorral kedveskednek a nézőknek.

 • Köszönjük, Magyarország!

A havonta kétszer jelentkező műsorban közismert kulturális személyiségek és esetenként politikusok égetnek majd hatalmas halmokba odakészített közpénzt. A Magyar Televízió intendánsa, Rákay Kálmán szerint adásonként 50-60 millió forintnyi közpénz is hamuvá válhat.

 • Fullos ribancok zakóznak

Ebben a szórakoztató kvízműsorban fürdőruhás playmate-nek öltözött celebek és közismert kulturális személyiségek fognak vizes padlón hatalmasakat esni. Az intendáns szerint a műsor ötletét Krúdy Gyula egy korai novellája adta.

 • Számla nélkül, okosba

Az egymillió lépés Magyarországon mintájára készülő új műsorban hazánkat járják körbe egy szál kamerával, számla nélkül, zsebbe fizetve. A műsor spirituális és verbális narrátora, az örökké fiatal Mága Zoltán.

 • Kié legyen az államadósság?
Kidoboltatik

Ebben az izgalmas kvízben minden versenyző egy fix, államadósság-törlésztesre fordítandó összeggel indít, amit tartozásként írnak fel nekik. Az összeg a kérdések helyes megválaszolásával csökken. Rákay Kálmán szerint egyszerű feladványok lesznek, például 13-jegyű prímszámokat kell osztani-szorozni fejben, fél perc alatt.

 • Mária országa

A kéthetente jelentkező műsor a keresztény vallásról szól majd, legfőbb fókusza az lesz, miért égnek majd el a Pokol tüzén a nem hívők. A készítők szerint egyáltalán nem cél, hogy a vallást népszerűsítsék vagy ráerőltessék bárkire is – csak azt szeretnék, hogy mindenki jól szórakozzon.

22 KOMMENT

 1. Ez csupán a jéghegy csúcsa. A NÖKEB (Nemzeti Összefogás Kvízjátékainak Egészségügyi Bizottsága), az aktív nézők köréből “célzott” sorsolással, BE (Brain Eliminátor) kapszulákat sorsol ki. A boldog nyertesek, a szer alkalmazását követően, önkéntelenül képessé válnak a vezetői segg-kereső pozíció felvételére, és szűk családi körben kényszercselekvésként, hosszú téli éjszakákat töltenek el az ütemes vastaps gyakorlásával. ( A kötelező rigmusokat, a kapszulák használati utasítása tartalmazza, rovásírással.)

 2. Lesz még három műsor:

  kiGÓJozás:
  Tanácsadások gazdasági nyomásgyakorláshoz. A nézőtéren kopasz embereknek nyílik lehetőség a hőbörgésre.

  Meleg fogadtatás:
  13 éves kislányok identitásával rendelkező 30+ korú hímek kvízműsora. Itt is a nézőtéren nyílik lehetőség a hőbörgésre kopasz emberek számára.

  Vak vezet világtalant:
  Az országvezetésben történő mutyizások feletti szemhunyás játéka. A játék érdekessége, hogy egyszerre 386 játékos játszhatja.

 3. “például 13-jegyű prímszámokat kell osztani-“

  Ez tul egyszeru 😉

  “-szorozni fejben, fél perc alatt.”

  Na ez mar nem annyira, de lehet gyakorolni 🙂

 4. Rákay SziFilipsz Kálmán

  @reccs:
  Aki pontosan saccol, arra semmi szükség.
  Valójában olyanokat keresnek, akik a fityiszes tüntetések/gyűlések/szürkemarha-találkozók (ha összejön a szürkeállomány, ugye…) résztvevőit minimum tízszeresen túl-, míg az ellenzékieket ugyanilyen arányban alábecsülik.

 5. BRÉKING NYÚZ!!!

  Sikerült megszerezni a 13′ elejére tervezett utazási műsor a Canda Run terveit.
  Minden részben megismerhetünk egy országot az alábbi szempontok szerint:
  -Kisebbség politika.
  -Bevándorlási politika.
  -Milyen feltételek alapján osztanak segélyt, mekkora összeg.
  -Ki kaphat és milyen feltételei vannak a menekültstátusznak.
  -Menekültstátusz, segély igényléséhe kitöltendő űrlap részletes bemutatása, segítség a kitöltéshez.
  -Gyors nyelvlecke.
  -Kiutazási lehetőségek.
  -Sikertelen megtapadás esetén, milyen juttatások és támogatások vehetőek igénybe Magyarországra való visszatérés után.