Friss élelmiszert és műholdat szállított volna az űrhajó az orosz űrállomásra. Magyarország fölött 16 km-el meszelte le a NAV.

„Már a nemzetközi hírügynökségek felvételein is jól látszott, hogy az űrhajón fellövéskor nincs plomba” – mondták a magyar vámhatóság illetékesei. A NAV nem sokat késlekedett: a beregsurányi határátkelőn szolgáló vámosokból egy különítményt küldtek fel hőlégballonnal.

„Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, különösebb védőfelszerelés nélkül, egy levegőre megcsinálták az akciót”, olvashatjuk a NAV közleményében. A razzia során lefoglaltak három kiló narancsot, hat kiló almát, egy karton zárjegy nélküli cigarettát, és egy pár hamis Nike-melegítőt.

„Szívünk szerint kábítószer-kereső kutyákat is küldtünk volna a rakéta után, de ha jól tudjuk, pont egy ilyen félresikerült incidensből ered az egész Lajka-mítosz” – mondták el lapunknak a NAV illetékesei, akik arra készülnek, hogy 2013-ig átnézzék az összes, Magyarország fölött keringő műholdat.

11 KOMMENT

  1. Megelőzték a baleset-megelőzést

    Ellopták a pléh rendőrautót a 4-es főút mellől

    Ismeretlenek elloptak egy pléh rendőrautót, amelyet a baleset-megelőzési program keretében a 4-es számú főút mentén Szajol és Törökszentmiklós között helyezett ki a rendőrség.

    böktmb

  2. Basszus. Hallottátok, hogy anyagi okok miatt megszűnik az MTI? De hogy ne legyen fennakadás a hiteles tömegtájékoztatásban, uniós pénzekből felélesztik a matula.hu-t.

  3. No ugye a NAV! Mégis a TEK mit csinált?
    …és ha kémkedtek vagy rosszabb rá akartak esni mondjuk Schmitt Pálra?
    Erre ugye nem is gondoltatok?
    Ezek után csoda hogy ilyen költségvetési javaslatokat tárgyal a tisztelt na ki is , ja a ház!

    “A javaslat célja, hogy rendezze azt a helyzetet, hogy a Terrorelhárítási Központ egy jól fizetett állománnyal ellátott, komolyan felszerelt, de jelentős belső munkanélküliséggel rendelkező szervezet, amelynek egyetlen valós célja, hogy létrejöjjön egy szabályozatlan hatáskörű intézmény, amely hírszerző és elhárító tevékenységet is folytathat belföldön és külföldőn egyaránt, és ezek mellett ellássa a miniszterelnök és a köztársasági elnök védelmét is. Terroristák híján azonban tevékenységük saját létezésük bizonygatásában merül ki, ennek során pl. végső fázisban vesznek át ügyeket más szervektől, hogy utána a babérok learatását ők végezhessék. Ennek során azonban elég gyakran hibáznak, elég, ha az elvétett házszámokra, vagy Brad Pitt kellékfegyvereinek lefoglalására gondolunk. Mivel a TEK teljesítménye sajnos mára közröhej tárgya lett, szükséges, hogy az ő költségvetési támogatásukból jelentős összeg, a hatékonyan működő, valós külföldi hírszerzést folytató Információs Hivatal részére kerüljön átcsoportosításra.”

    No ,ezek útán persze hogy kiröhögik a magyar embert!