4 millió ember nem volt otthon, nem nyitott ajtót vagy nem felelt a népszámlálási kérdésekre, a kormány ezért törvényben állapítaná meg hazánk lakosságát.

„Mi mindent megpróbáltunk, de ennyi lett.” – tárta szét karját a KSH képviselője a sajtó kérdésére. „Jó hír viszont, hogy drasztikusan nőtt az egy főre eső GDP.” – osztott meg ugyanakkor egy kedvező gazdaságstatisztikai fordulatot is Matolcsy György.

A kínos számmal a kormány sem tud mit tenni, ezért úgy határoztak, hogy 2012. január 1-jétől hazánk lakossága 10.110.000 fő, és mivel az erről szóló törvény 2/3-os, így a következő kormányok sem tudják majd csökkenteni.

Az ellenzék kifogásolta a módszert, és az MSZP 9.999.999 lakost javasolt, míg a Jobbik 15.000.000-t. Az LMP képviselői pedig újraszámolást követelnek, nemzetközi szervezetek jelenlétében.

111 KOMMENT

  1. hazánk lakossága 10.
    7 magyar, a többi honosított mindenféle.
    a tényekkel nem érdemes vitatkozni. tíznél több ember itt nem tud megélni. kevés az arany, a drágakő, és már GDP-t is alig bányásznak. a lakosság 90% férfi, innen a nagy sunázhatnék. a bevándorlást jelentősen hátráltatja, hogy itten mindenféle ártalmas kigőzölgések vannak (monták a Zecho TVben) amik elűzik a hódítókat. minket azért nem, mert mielőtt a szíriuszról idejöttünk, azelőtt is itt éltünk, sumérok voltunk, csak véletlenül építettünk egy űrhajót amivel benépesítettük az alfa centaurit, de meguntuk és visszajöttünk először szittyának, aztán párthusnak (mi adtuk a zsidóknak az első magyar nyelvű párthus herceget!!! – nem nagyon köllött nekik) végül visszatértünk ide és láttuk , hogy az ártalmas kilövellések megőrizték nekünk az egész leszállópályát. egy kicsit kalandoztunk szanaszéjjel, kiosztottunk pár sallert meg kokit, államot alapítottunk, és most ezer évvel később is mi tanítjuk meg a világnak, hogy kell teli szájjal szopni a faszt.
    szóval 10.

  2. Mivel 2010. jan.1.-től a spermabankokat is plusz +adóztatják, valószínűleg az ondózsúrok feketepiaci értéke növekedni fog.
    A népességet csőbe húzzák.
    Olyan zárt rendszerűbe.
    Puklival a végén.
    Nehogy már azt is adó néven lenyeljék.
    @Lendvai Ildi néni:
    Szóval, nálam is 10.

  3. @béla a görög: Az nagy durranás volt! Valahogy a külföldi sajtó nem kapta fel ezt a hírt, nem is értem, miért? Persze azt se értem, miért nem a kurucinfón vagy hasonló médiákon jelent meg ez a hír, bár tudom hogy a zindexet is bekebelezte a qrmáány.

  4. Csak javasolni tudom a kormánynak, hogy a múltbarévedő tekintetével inkább a honfoglaláskori feltételezett adatokra öszpontosítson (Mitől rosszabb, mint a KSH?).
    Ha már egy fővel magasabb adat jön ki az akkori adatokhoz képest, nyugodtan elszámolhatják a kormány sikeres családpolitikája eredményének!
    Csak diplomást, főleg ne orvost neveljenek a többletből, mert abból csak hiány lesz!

  5. gyuribácsi 2 szemtengelyferdülés között utánaszámolt, és rájött:
    ha a nem otthon levőktől sikerül behajtani a nem csekélyke 4.000.000 * 50.000 ft közigazgatási bírságot, akkor ezentúl minden évben lesz összeírás………………………:):):):

  6. @waqtiq: szerintem abból is fontos statisztika készülhet.. mindenki leszarja, hogy te vagy én hol dolgozunk de pl. hány százalék dolgozik különböző területeken az engem érdekelne. És még sok más. Tendenciák is kijönnek a múltkorihoz képest meg ilyesmi. Én kíváncsi vagyok ezekre.

  7. @abrakababrabá: 9,6-9,7 millió lehet a valós adat… jó esetben… ez köztudomású… hisz a “disszidáltak” nem szoktak “kijelentkezni”

    @poszt… a hírcsárda TÉVED !!!! a ksh fid eszes kinevezett igazgatója (vkinek a vkije) már rég megírta a közleményt a számlálásról beszámolót… 10 110 000 fő… a hírcsárda kiszivárogtatta… csak téves kontextusba helyezte…

  8. @netlovetta: komorra fordítva a szót… tőccsd ki… mert az tudják… ha nem… akkor bírság…

    hazudni lehet (“hüjének lenni állampolgári jog” báj simicska, ekkor b@szta el a zországot…)… az mindegy. azt le is tagadhatod hogy nem te voltál… se ajánlott levél se semmi… a tartalmát nem ellenőrizheti, mert ahhoz be kell azonosítani, nyomozni kell… adatokat kell összevetni stb… na ezt tilos.

    de igazolnod kell hogy vmit (hangsulyozom vmit! ez lehet kutyasz@r is) átadtál a ksh nak… feladóvevénnyel

    9,6 millió kajaibrahim és josziftot országa…

  9. @netlovetta: Kihagytam továbbá, hogy ismerek néhányakat, akik bizonyos adott ingatlanokba be vannak jelentve, ám évek óta külföldön élnek. Vagy. Tulajdonosok, de nincsenek bejelentve. Vagy. Be vannak jelentve, de valójában már nem érvényes a bejelentőjük. Satöbbi.

  10. @netlovetta: így van. minden LAKÁS ingatlanodról egy cetli, meg minden állandóra bejelentett zombiról kell egy cetli… a többi sunnyog6, azt csinál amit akar…

    kíváncsi leszek hány cigány lesz… én is annak vallottam magam. cigány-jedinek

  11. @netlovetta: ja ja… viszont a g@ciket nem lehetett felhívni… nehogy interneten el tugyam intézni… mert nekik 20 forinttal több …

    5 mobilszámból öt nem vette fel… (az internetes héten). a kódomat így a postaládámból kivéve bárki tudhattta CSAK ÉN NEM….

    a qva rohatt hivatalok, jogszabályok, debil ország debil parasztyai

  12. @netlovetta: a “bérük” csak 4 milliárd… a többi “alkotmányos kölcség”…

    tényleg kíváncsi lennék…
    a következő (tisztességes) kormánynak ajánlom figyelmébe az itt ellopott 15 milliárdot…

    az megszámolt emberenként 2000 forint…. abból MINDENKI elutazhatott volna a zrszágházig és húz egy strigulát a falra…

    tényleg mi a lóf@sz került enynibe??? 2000 Ft/minden egyes csecsemő stb…

    feltéve ha 10 millióan lennénk… egyébként még több

  13. @abrakababrabá: van amit nem értek. Az egyik legnagyobb rasszunk átlagban 5-10 gyereket csinál. ha emellé egy magyar családra 1,1 gyerek jut (mely rettenetesen alacsony lenne), akkor hogy jön ki a népességfogyás? Hiszen ez legrosszabb esetben is 3,05 lenne.

    Szóval én azon nem csodálkoznék, ha az ország lakossága 10 millió felett lenne, 1,5 millió kisebbségivel és 8,5 millió magyarral. Emellett talán 100.000 külföldi.

  14. @HUN_Sector: komoly a kérdés?

    mert cserébe nagyon rövid a szavatosságuk… putriban élnek és egyéb önpusztító életmód…

    2050 re 5milla cigány + 5milla nyugger (de az utóbbiban nem vagyok biztos)
    2030 2,5 milla cigány, most van 1,2 milla
    20 évente duplázódnak…
    1970 ben volt 300 ezer, 1990 körül 600ezer…

  15. A) NEM vetik össze az összes volt címed alapján, hogy akkor te most melyik alattvaló vagy, csak minden helyen (állandó, albérlet, ideiglenes, külföld) beszámítanak 1 főnek. — Eredmény: 16 millió hun

    B) AZONOSÍTANAK egyéneket a volt lakcímeik, stb. alapján és így zárják ki, hogy Bömbike kétszer is beleszámítson az összesbe —- Eredmény: vérfagyasztó adatkezelés

    A lapot ki kellett tölteni minden helyen és egyszer sem írtad be, h máshol már meg vagy számolva. Logikailag csak akkor maradhat reális az eredmény, ha igenis azonosítják Bömbikét, és akkor tudni fogják, hol lett még megszámolva.

  16. Az a baj még, h a földön minden 5. ember kínai. Tehát nálunk van 2 millió kínai! Ha ezt kivonjuk a 10 M-ből, meg a 2 millió négert izé eszkimót, akkor teljesen reális a 6 millió magyar.

  17. @igazi Lencsés lstván: felsorolás végén a stb. elé nem kell vessző, viszont utána kell pont. a magyar nyelv nevében.

    @HUN_Sector: a cigányok átlag gyerekszáma 3, ez az adatokkal alátámasztott szám. az 5-10 az a hangulatkeltő faszság, hangulatkeltő faszoktól. és tényleg nem érik meg a nyugdíjaskort.

    @yoda-jedi: 20 évente duplázódni csak akkor tudnának, ha 20 éves korra minden nő 4 gyereket szülne. mivel csak 3-at szülnek, és azt sem 20 éves korra, hanem 25-30-ra, ezért ~50 év alatt duplázódnak.

    a számok elég makacs dolgok, de ha gondoljátok, nyugodtan hagyjátok figyelmen kívül őket, és hergeljétek magatokat tovább.

  18. @regress: Nem tartozik ugyan rád, de 26 évesen nem fogok gyereket születni senkivel, amíg a hitelt nyögöm. Esetleg a nagy arcodat befogni nem gondolod hogy menőbb lenne, mint osztani a nem létező eszedet?

  19. Jé, tényleg, a lekérdezettlenség aránya így egy héttel nov8 előtt valamivel 10% alatti, kerekítsük ki vágyainkkal tízre és akkor: a tízmillió 90%-a az hatmillió. Hát!

  20. @regress: Azt a hülye is tud.
    Aki húsz éves kora körül csinálja a gyereket, az nincs eszénél.
    “Jó” esetben ez úgy néz ki, hogy a gyerek még munkanélküli, ő maga már az, mert 50 körül sehová sem veszik fel, hiába van valódi szakértelme, így marad a nagyszülő nyugdíja mindannyiukra.
    Az ebben a korban elkövetett családalapítás pár éven belül váláshoz vezet. Egyik fél sincs felkészülve a gyerekkel járó nyűgre, és a “haverokbulifanta” megszűnésére. Arra sem, hogy már házasként jelenik meg az életében a nagy Ö.

  21. @Quadrille Lobster:

    Igenis be kellett írni. A személyi kérdőív lakás részén volt hogy az adott lakás tulajdonosa stb mije vagy. Van e MÁSIK lakás ház akármi ahol előfordulsz. Ha VAN akkor írja be annak a lakáskérdőívnek az azonosítóját.

    No persze gyengeértelműek ezt nem fogták fel, és ha nem írják be nem jön ki hibának. Így nyilván lesz vagy 50000 aki ezt elfelejtette, nem érdekelte, nem tudta a másik kódot, mert nem volt nála, stb.

    Ettől függetlenül az adatkezelés szerintem szar.
    Bünti nem személyre fog menni, hanem lakásra szerintem. Kiküldték a nyomtatványokat mindegyiket azonosítóval, amelyik nem érkezett vissza oda mehet is a bünticsekk. (igaz azt nem tudhatják hogy ott 1 ember nem számoltatott, vagy 13)

    Azon sem csondálkoznék, hogy ha 19 ember beírta hogy Mucsajröcsögén a Gép-Textil Daráló KFT-nél dolgozik, és az NAV szerint csak 5 ember van oda bejelentve, akkor nem tarolják porig a céget pl.

  22. @Hurrá Torpedó: ja, meg kibukdácsol ha vályogtéglának lett stafírozva a tégla meg betonnak a falazóblokk. vagy fordítva.
    meg h az üres irodában nyolc román vendégmókás lakik 10e/fő zsebbe perhó áron, vagy hogy a porhó effektíve csonthó.

    mindenesetre hogy fizetni kell majd a parasztoknak, arra rátenném a vagyontárgyaimat.

  23. A történelem ismétli önmagát!

    A végrehajtó hatalom új fejéről, a maga mögé egy egész nemzetet vizionáló Szálasi Ferencről elég határozott véleménye volt a kortársaknak. “Szálasi elmebajos volt, követői a nép söpredéke” – ad lesújtó diagnózist emlékirataiban a nyilasokról és vezetőjükről a nem sokkal korábban még szintén kormányfői posztot betöltő gróf Kállay Miklós.

  24. Megdöbbentő, ahogy Orbán, Schmitt nyilatkozott a népszámlálóknak!

    A nagy talány! Interneten (nem hiszem) Önkitöltés? (nem hiszem), interjú? Ha, ha, ha!

    Miért is nincs hír ezzel kapcsolatban?

    Schmidt éltél külföldön egy évnél tovább? Hát te Orbán? Dolgoztál-e? Mi vagy te?

  25. @Hurrá Torpedó: Bocsánat, de most HÜLYESÉGET ÍRTÁL.

    NEM KELLETT BEÍRNI A LAKÁS AZONOSÍTÓJÁT A SZEMÉLYI KÉRDŐÍVHEZ AKKOR, HA VAN MÁSHOL BEJELENTETT LAKCÍMED.

    Csak annyit, hogy Budapest, XI. kerület, Debrecen, Szeged, satöbbi, Németország.

    Nem kell sehová sem semmiféle azonosítót beirkálni, a személyi kérdőív felső sorába kell egyedül a lakáskérdőív számát beírni.

  26. @Laarson: ja, mindjárt megtérülne a 19 milliárd.

    Sok adócsaló, APEH elől rejtőzködő, külföldön élők, stb.

    A hajléktalanokat összeszámolják, nem tudom, honnan veszitek ezt, hogy ők kimaradtak. Külön összeírók vannak rá, úgy, ahogy az intézményekhez is külön van a cucc, mint pl. szeretetház, idősek otthona, satöbbi.

    De legalább most már az anonimitás miatt nem csinálják a cirkuszt nyilvánosan azon személyek, akik közben szépen mindent mindenkinek elmondanak magukról.

    A normálisabbja ezzel nem foglalkozik, kitölti, kész, minél előbb le legyen tudva, én ilyennel találkoztam csak. Versengtek azért, hogy minél előbb menjek el hozzájuk.

  27. @Sieg: persze, 4 grafikonnal, 6 ábrával és egy négysoros számítási modellel különb lenne mi? Ez a magyar társadalom egyik rákfenéje, a túlzott bürokrácia és adminisztráció, mikor ugyanazt józan paraszti ésszel minden más országban megcsinálják. (ld. pl az EB pályázat, ahol a 12000 oldalas anyagunkat a kutya sem olvasta el). Egyszerű átlagszámítás, na és?

  28. szerintem simán jó lesz az a hatmillió. én például kevesebben vagyok, mint legutóbb.

    ha a költségvetést is ilyen hibaszázalékkal írnák, öröm vóna és bódogság.

    amúgy állítólag aki kitöltötte a kérdőívet, az egyből rendelt is egy Kövérrel jegyzett Alaptörvényt. (először azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy bold betűtípusú, és azért drágább, mert így jobban fogyasztja a tonert.) már ki is ürítettem az egyik szobát neki. a hímzett terítő és trikolor szalag már megvan, az üveglapot jövő héten hozzák.

  29. Megvan! Szerintem ezt Matolcsy találta ki! 4miller*200 000 bünti = 800 000 000 000 Ft! És megvan mentve a jövő évi büdzsé! Mekkora ötlet!

    És mi van azzal a pár ezer emberrel, akik a számlálás technikája miatt nem is akartak megszámolni??? Hová álljanak a Belgák?

  30. @HUN_Sector: Ez hogy sikerült kihozni abból, hogy nem sikerült megoldanod egy általános iskolás szintű feladatot?
    Az a magyar társadalom rákfenéje, hogy mindenki nagyon okosnak hiszi magát, és még ha alapszinten sem ért semmihez, akkor is okoskodik és következtet és hőbörög.

  31. Sosem értettem miért kell, hogy olyan sokan éljenek egy ilyen kis szaros országban. Kb. 5 milla lenne az egészséges. Amúgy meg qvanagy mocsokság azért csinálni gyereket, hogy majd tartsanak el nyugdíjas koromra és növeljék a fogyasztást. Marhára örülnék, ha igaz lenne az a 6 milla.
    Gyereket vállalni a legnagyobb önzőség, nem más mint ösztöneink kiélése. Aki pedig ma már Mo-ra gyereket csinál és alapból nincs pénze induláskor, hogy felnevelje és külföldön taníttassa, az nem való szülőnek.

  32. Már elnézést kérek, de kérem szépen az a 15.000.000 az bizony kevés! Nem vagyunk mi alá valóbbak egyetlen más nemzetnél sem , az a 15 igenis legyen mondjuk 25 000 000 elvégre amikor 3 tenger meg a csillagos ég akkor aztán Nagy volt Magyarország ami olyan mint a mennyország! Hajrá magyarok!

  33. SUM 20 fő.

    5*5=25
    15*4=60

    (25+60)/20=4,25

    Az az egyszerű átlaga az 5 darab ötös és 15 darab négyes osztályrendszerű összesítésének. Veszed a darabszámot, elosztod az összesített eredményükkel és megkapod az egy darabra jutó átlagot.

  34. Minden attól függ, mekkora részben gondolkodsz. Sejtem mire gondolsz, én azonban a társadalmat családok rendszerében vettem, lebontva 1 magyar és 1 roma családra, így csak két alkotóelemet kellett venni. Persze, ez nem reprezentatív így, de nem is egy átfogó elemzés készítése volt a célom.

  35. @Sieg: Csak a te kedvedért számolok itt több szereplővel, X a cigó, Y a magyar. Legyen mondjuk 5-5 család és változó, ámde reális születésszámmal, a romákét alulreprezentálva..
    X – 3 gyerek
    X – 5 gyerek
    X – 2 gyerek
    X – 7 gyerek
    X – 5 gyerek
    5X SUM – 22

    Y – 1 gyerek
    Y – 0 gyerek
    Y – 2 gyerek
    Y – 3 gyerek
    Y – 1 gyerek
    5Y SUM – 7

    Ha a társadalom szempontjából nézzük, liberálisan 5X=5Y-al, azaz 10XY 39 gyerekkel, ahol 3,9 az egy családban lévő gyermekek átlagos száma. Ha azonban szétbontjuk:
    5X = 22, X = 4,4
    Azaz egy cigány családban átlagosan 4,4 gyerek születik.

    5Y=7, Y = 1,4
    Azaz egy magyar családban átlagosan 1,4 gyerek születik.

    Megközelítés kérdéseként más és más átlagok jönnek ki.

  36. @HUN_Sector: Az, hogy nyilvánvalóan jelentősen eltérő számosságú csoportokból átlagot nem úgy képzünk, hogy összeadjuk és elosztjuk kettővel (majd meglepődünk az eredményen), annak semmi köze az átfogó elemzéshez, és reprezentatív felmérés sem kell hozzá. Ez egyszerű józan paraszti ész kategória.
    Na persze ha úgy véled, hogy ugyanannyi cigány és magyar család van, akkor más a helyzet… Bár akkor én itt ki is szállnék a vitából.

  37. Mivel a népszámlálási adatokat arányaiban több magyar fogja kitölteni, ezért megint nem tudjuk meg, hogy mennyi roma van hány gyerekkel, úgyhogy csak találgathatunk. De legkésőbb 2050 fele a legelső képlet lép hatályba.

  38. Mielőtt a sok mellébeszéléstől elfelejtenénk, miről is volt szó, beidézném komment nélkül a két posztodat, amire reagáltam (benne a saját becsléseddel is az arányról, hogy egyértelműbb legyen):

    “van amit nem értek. Az egyik legnagyobb rasszunk átlagban 5-10 gyereket csinál. ha emellé egy magyar családra 1,1 gyerek jut (mely rettenetesen alacsony lenne), akkor hogy jön ki a népességfogyás? Hiszen ez legrosszabb esetben is 3,05 lenne.
    Szóval én azon nem csodálkoznék, ha az ország lakossága 10 millió felett lenne, 1,5 millió kisebbségivel és 8,5 millió magyarral. Emellett talán 100.000 külföldi.”

    “5 + 1,1=6,1
    6,1 / 2=3,05
    Mi nem megy ezen neked? A hiba a te készülékedben van.”

  39. @yoda-jedi: és vajon honnan van ez a “tény”? merthogy hivatalos cigány népszámlálás soha nem volt, csak mindenfajta becslések vannak. valamint 1980-ig nőtt Mo lakossága, képzeld, akkor még a magyarok is többet … Qrtak, de ez ugye a te szavad. példaként, az én apámék, pedig sokkal magyarabb családnév nincs, mint ami nekünk van, nyolcan voltak testvérek.

    @igazi Lencsés lstván: látod, jót nevettünk, és tényleg csak a történelmi hűség kedvéért jegyezzük meg, ott is van a blogmotorban, le sem tagadhatod, hogy bizony, te kezdted ezt az okoskodást, tehát te vagy a hóhér, akit akasztanak, és te próbálod meg a nyuszira kenni, hogy hát nem jött be.

    @Sieg: nem tudom, ki írta a 3,05-öt alátámasztó számítást, de azért karó jár általános iskola hatodikban. itt ugyanis súlyozott átlagot kell számítani, kb. 10 cigánygyereknél (feltéve kb. 1 millió romát) érné el 1,1-es magyar mellett a teljes népességre az átlag a 2-t, 3,05-höz ~20 gyerek kell.

    számolás: 10 nőből 9 magyar, 1 roma. a 9 magyar szül 9,9 gyereket (1,1 átlagban), az 1 roma 10-et, az 19,9 gyerek 10 nőre ~ 2 gyerek átlagban. ha a cigány 20-at szül, akkor: (9,9 + 20) / 10 = 2,99 ~ 3,05.

    és tovább: 2010-ben 1,26 volt az átlag: (9,9+2,7)/10 = 1,26, azaz a roma nőre 2,7 gyerek jut. ha a magyar anya csak 0,9-nél tart (már 1 gyereket se szül), akkor is 9+3,6, azaz a romára 3,6 jut. ez kb. az abszolút maximum, a 3-as becslés a teljesen megalapozott, azaz egy cigány anya mondjuk, hogy 25 éves koráig 3-at szül átlagban, azaz a cigány népesség 25 év alatt másfélszer annyi lesz, feltéve, hogy az átlagéletkoruk nem nő, ami sajnos kb. igaz, de ha még ezt is belevesszük, akkor mondjuk 25 év alatt 1,6x-es szorzó jön ki. ezzel jön ki 40 év alatt a duplázódás.

    a “tények” is makacs dolgok, mert sokan készpénznek veszik, és az istennek sem lehet kiírtani a fejükből, de a számok még inkább makacsak, és reméljük, hogy legalább középtávon képesek megdönteni a “tények” uralmát.

  40. @igazságos: “Nem kell sehová sem semmiféle azonosítót beirkálni, a személyi kérdőív felső sorába kell egyedül a lakáskérdőív számát beírni.”
    Akkor ezzel a két, addig független adat összekapcsolódott, és egymásra kereshető.

  41. @is: A környezetemben van sajnos pár “család”.
    Ebből az egyik nőt láttam nagylánynak, kb 10 éve, ma négy gyerek van körülötte, és lehet, hogy 10 éves a legnagyobb. Két -három év múlva már rendszeres aluljárólátogató lesz.

  42. hihi
    a hír bekerült teljes terjedelmében a nov. 4-i Hetek újságba, linket még nem tudok, mert azt még nem mutat az oldaluk

    semmi forrásmegjelölés, semmi szmájli…