Az internetet órák alatt bejárt protest-dal énekesnője, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Mozgalom arca válaszolt a HírCsárda olvasóinak kérdéseire.

Mi a kedvenc pozíciód? (Peti44)
Amikor mindenki egyenlő:) Tudom, hogy lehetetlenül hangzik, de tényleg ez a legjobb. Ha meg a szerepre gondolsz, amit betöltök, az aktivista jó meghatározás – nem szeretnék bármilyen vezető tisztséget betölteni a mozgalomban.

Előröl vagy hátulról szereted jobban? (Kurossanyesz)
A tüntetésen mindkettőben volt részem, jobban szeretek azonban a dolgok mögött állni, nem vagyok az a reflektorfényes típus.

Hogyan viselkedsz az ágyban? (Anita)
Alszom, mint a bunda, de néha szoktam forgolódni. Egyébként nem értem a kérdést.

Benne vagy a vad dolgokban is? A videóból úgy tűnik, hogy igen… (Zoolibacsi)
Hú, teljesen! A múltkor egy fél napot az egyik aluljáróban töltöttünk, hogy felhívjuk a figyelmet a kubai éhezőkre. Az nagy buli volt!

Lenyeled? (Csocsesz82)
Hát ha mindarra a sértésre gondolsz, amit napjaink férfiközpontú gondolkodásmódja ömleszt felénk, akkor nem, nem nyelem le. Ki kell állni teljes mellszélsességgel és magasra kell tartani az arcunkat, hogy lássák: ezt nem úszhatják meg szárazon!

Gondolkoztál már azon, hogy megnyílj valamilyen magazinnak? (Oviapu4)
Ajánlom szíves figyelmedbe a Magyar Narancs címlapinterjúját, az azért szerintem elég nagy dolog volt 🙂 

Én csak szeretnék gratulálni, nem mindennapi, hogy egy ilyen fiatal nő egy egész mozgalom arca tudjon lenni! (Szabó Károly)
Ez undorítóan szexista volt. Utálom, amikor leredukálják a női esszenciát arra, hogy a konyhában a helyünk, és szexuális tárgyként kezelnek minket a férfiak. Inkább ahhoz kéne gratulálni, hogy tudok olvasni, és hogy szavazhatok, mert ezek az igazán nagy eredmények, amiket a nők elértek az elmúlt évszázadban!

105 KOMMENT

  1. Akkor most lehet azt mondani, hogy sunáznám, vagy nem lehet??
    Egyébként meg a pártatlan, és a kiegyensúlyozott tájékoztatás megkívánná, hogy robin mestert is engedjük be (legalább a cset előszobába), had mondja meg ő is, hogy mi az a frankó!!

  2. @huzzadneki shakespeare:
    Mondani mondhatod, hogy sunáznád.
    De ne az asszony előtt.
    De gondolni szabad.
    Az asszony előtt is.
    A mester és tanítványai is csak annyiban maradnának, hogy
    a frank óóóó…, az elszállt.
    (Mert vannak igazmondó szakemberek)
    Mert itt az idő.
    Lehet cset-tinteni az előszobában is?

  3. @becsoccsent: Szegény Robin Masters, valószínűleg skizofrén, és identitás zavarral is küzd.
    De bízzunk benne, hogy az Úr egy szép napon lámpást ad a kezébe, és így megkövetheti majd a kedves művésznőt!

  4. “Ez undorítóan szexista volt. Utálom, amikor leredukálják a női esszenciát arra, hogy a konyhában a helyünk, és szexuális tárgyként kezelnek minket a férfiak. Inkább ahhoz kéne gratulálni, hogy tudok olvasni, és hogy szavazhatok, mert ezek az igazán nagy eredmények, amiket a nők elértek az elmúlt évszázadban!”

    Kedves Dorottya! Itt van az a pont, ahol már eltértél a jó útról. Sajnos itt te vagy a szexista. Hogy miért? Megmondom. Nézzük a kérdést, amire az előbbit válaszoltad, de úgy, hogy mondjuk a nő helyett a “gyermek” szót írjuk be:

    Én csak szeretnék gratulálni, nem mindennapi, hogy egy ilyen fiatal gyermek egy egész mozgalom arca tudjon lenni!

    Lőn! Így is értelmes. Annyira nem szabadna megszállottjának lenni annak, amit képviselsz, hogy még azoknak is nekimész, akik melletted vannak és neked gratulálnak. Mert hát a gratulációt úgy is lehet venni, hogy _általában_ fiatal nők nem szoktak egy ekkora megmozdulás arcai lenni. Ez puszta megfigyelés és nem a nőkkel szembeni értékítélet. De pl. ha te mondjuk informatikusként végzel és gratulálnak neked hozzá, MERT általában a nők nem mennek informatikusnak (ők maguk nem akarnak, nem azért, mert akadályozzák őket), akkor ha megállapítom és gratulálok, hogy te mondjuk elvégezted, annak ellenére, hogy nők _nem szokták_ az épp nem szexizmus, csak elismerése egy átlagnál némiképp eltérő tettnek. Ennyi.

  5. Az arcát tarthatná nekem is.

    “Amikor mindenki egyenlő”, jaja, gondolom úgy ballernódra értve, “mindenki egyenlő, de én azért apu igazgatói fizetéséből tudjak marxista lenni még tíz évig”

  6. “Vaccpávör Dórinak először a fülébe kell suttogni valami szociálesztétika társadalmovizilófia feminista erőspista bullshitet amerikai akcentussal kiejtett nevekkel megspékelve, aztán amikor elkezd nedves boci szemekkel pislogni, két szopatás közt kegyetlenül megkúrni a konyhaasztalon.”

  7. neeeeeeee:D ez a csaj tényleg a váccpáör:DDDD csak azóta ilyen kis büdös punk frizurát vágatott magának. a régi videóját összehasonlítva a mostaniakkal, meg kell állapítanom, hogy csak kívülről változott…:D dorottya annyit üzennék ha már itt váccpáör meg ilyenek vannak, hogy know your place—-> húzzál vissza a konyhába. hajjajj most leredukáltam a női esszenciát

  8. Engem az vígasztal, hogy ez a Rohadt Nemzeti Szar banda is számon lesz kérve hamarosan, mert megdönti a Magyar nép a Diktatúrát s az Orbánnal az élen.. el lesz kapva…….mindennek van egy vége—( csak a kolbásznak van kettő)

  9. @KKKKKKKKK: ott a pont. nem voltam kulonosen buszke magamra, hogy tudtam, fake, de ugy latszik, sokaknal sem maga az interju, sem az, hogy a hcs oldalon van, nem tunt fel.

    persze nem szallok el, mert azert ezek amugy is kobutak, szoval a vakok kozt meg a felszemu is kiraly lenne 🙂

  10. mik ezek a hozzászólások? A lyányka nem is adott semmiféle interjút. Értelmetlen kérdéseket írtak be és nem is válaszoltak rájuk. A kommentek meg nem is a témára vonatkoznak. Sunáznám.

  11. @Dour.: Sajnos ez a vezíres megjegyzésed téged is a halálosan komolyan kommentelők táborába sorolt. Ahogy ez a mostani pedig engem. Mindegy, mi már betegesen orbánitiszesek vagyunk. Ne tagadd, Te is.

  12. @Dreyfus: Nem tudod visszazavarni a konyhába, mert sosem volt ott. Dolgozni sem dolgozott soha. Igazi kis semmirekellő okoskodó csöcserék. A mi oldalunkon áll, de szerintem a mostani csak egy újabbesély volt neki, hogy feltünősködhessen. Találkoztam vele párszor és üvölt róla, hogy ki akar törni a szürkeségből, csatalakozni akar a megmondóemberkék ingyenélő elitcsapatához. Szerintem elobb-utóbb Heti Hetes vendég lesz.

  13. Választási malacok protest anyakocával együtt, vagy külön is, elvtársi áron eladók vagy kapitalista áron lízingelhetőek. Érdeklődni nálam!

  14. Na most! Én az idekommentelők 99 százalékában nem látok se “mieinket”, se “tieiteket”, csak olyanokat, akik vagy épp a péniszüket verik, és/vagy ott hordják az agyukat, és ide verik a szellemi teljesítményüket.
    Gratula!

  15. a poszt egy humoros robin masters, ugyanúgy szexista. másrészt viszont tökéletes lakmuszpapír, mert a kommentelőket jól besorolja. aki ezt a posztot jónak meg fantasztikusnak találta, annak nyilván az eredeti is bejött. na ők nyugodtan tarthatják magukat szexistának, kétszer is bemérték őket. ja, meg a posztíró is.

  16. zseniális írás, pedig semmi mást nem tesz, mint bemutatja az elmúlt hetekben a témában kommentelő fidesz droidok szánalmas színvonalát. akik meg vannak annyira ostobák, hogy ezt nem képesek felfogni, sőt, újra elismételik megint a karakter gyilkosságnak szánt baromságaikat. így kell ezt. remélem a következő szám, ezekről a komment birkákról fog szólni.

  17. Hazudik egy nagyot Orbán és ezért pénzt vesz fel!

    Interneten nézze meg mindenki vajon, hol volt Orbán 1989/1990-es tanévben! Létezik-e ikertestvére?
    1989-90 között az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta. (Forrás: http://www.miniszterelnok.hu/nyitolap/)
    Tények:
    1989 októberéig a Fidesz egyik szóvivője. (Oxfordban? Aligha!)
    1989. október 14 Fidesz II. kongresszusa (Oxfordban? Aligha!)
    Elfeledte, hogy 1990-ben egyáltalán nem látogatta a Pembroke College-t, de hazudott továbbra is!
    (1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választások miatt félbeszakította.) –Wikipedia!
    1990 május 02-án Országgyűlési képviselővé választják (Oxfordban? Aligha?)

  18. Az álriporter elfelejtette az álművésznőnek feltenni az álkérdést: Kirúgná-e az ágyából Deutsch Tamást?

    Akik az ég felé fordított áldást kérő tenyérben náci karlendítést látnak, forduljanak mentálhigiénés szakemberhez! Szükségük van rá.

  19. Honnan a temérdek pénz Orbán zsebében?

    A japán miniszterelnök saját fizetését 30%-al miniszterekét 20%-al csökkenti mától, de a mi Viktorunk emeli még tovább a saját fizuját, zsebből fizet milliókat CHF-ben, mint Sanader.

  20. Szánalmas egy ország ahol ilyen teljesítménnyel lehet valaki celeb. Se magyarul beszélni, se énekelni nem tud, a konyhát elvből kerüli, a szex meg csak sértés
    Ráadásul eléggé hízik

  21. Baszki megnéztem a videót a youtubon. Gyerekek. Csak erős idegzetűeknek! Olyan arcok vannak benne, hogy külsőre szétfüvezték az agyukat (szvsz már a klipben be vannak lőve). Nagyon durva.

  22. @El Visco Stello:

    dr. Scmitt Pál volt nagykövet Madridban, majd nagykövet Svájcban. életrajza szerint.

    Helyesen:
    Spanyolországban és Svájcban képvselte hazánkat, vagy Madridban és Bernben. Valahogy így, de úgy tudom Svájc és Spanyolország teljes területére szólt sajnos a megbizatása.

  23. Nem az olvasás és a szavazati jog a nagy eredmény.
    A parkban sört ivó lányok a nagy eredmény.
    A parkban hányó lányok a nagy eredmény.
    A parkban részegen, hányás után B…szó lányok az eredmény.
    Természetesen ezt lehetne (le) redukálni, mint női esszenciát, de minek?, hiszen van rá igény.
    Különben sohasem születnének jó? mozgalmi dalok?!!

    Szar az élet öljük meg magunkat.

  24. édeeeeesss a kiscsaj…..

    csak ne mondaná, hogy HOSSZÚÚÚÚ ÉVEK ÓTA DOLGOZIK EMBERIJOGI SZAKÉRTŐKKEL !!!!! egy CIVIL SZERVEZETBEN !!!…. ÉS…. NE A MARIHUÁNÁS , DROGOS -KENDERMAGOS JUHÁSZ PETIKE LENNE ENNEK A MARHA NAGY MEGMOZDÚÚÚLÁSNAK A FŐ SZERVEZŐJEHHH !…..szdsz-es módra.

  25. @golyós: igaz, szóval “lassan nem tudok különbséget tenni…” A humorheroldok egyre brilliánsabban veszik le a stílust, a beutaltak meg egyre ormótlanabb baromságokat beszélnek. Középen meg találkoztak.

  26. mennyire elnyomott a sajto ahol ez a csocsike is barmit mondhat barkirol?
    csocsi hallod e amugy varnak Gyongyospatan, kellene munkaban megoszult mamikaknak segiteni egy kicsinyet!