Brad Pitt stábja múlt pénteken 300 zombit verbuvált a Műszaki Egyetem Schönherz Kollégiumában.

Brad Pitt motorozás közben  tévedt véletlenül a budai Empire State Buildingbe. Ott a szokásos csütörtöki alkoholizálást követően a diákok között több száz valódi zombi volt.
Bementem abba a magas épületbe. Akartam egy kávét inni, és mit látok?! A világ legjobb zombijai mindenhol.
 
A producerek eleve olyan embereket kerestek, akiknek a fejük hullaszínű, hajuk vagy egyáltalán nincs vagy foltokban lóg. Ezek alapján a teljes informatikai kart be akarták hívni, de a félrészeg másnaposok olcsóbbak, hiszen még smink sem kell nekik. A hírt hallva az ELTE a teljes bölcsészkarát is jelölte, mert a fenti kritériumokat ott is azonnal tudják teljesíteni.
 
Pitt látogatását követően kezdődött a Schönherzben a különböző típusú zombik kiválasztása. A legtöbbet a kockásinges, vagy Agressor-pólós, puhos, megye kettes hajú, szemüveges zombikból találták. Itt a legkülönlegesebb az a szörny volt, aki egy telehányt IBM-es papírzacskót húzott a fejére, amit az aulában hirtelen szétszakított, miközben azt ordította: "Fos Linux!"
 
A stáb tagjai az In-Kal Security dolgozói ankétjáról is több mint 100 statisztát szereztek.
Csak kopasz, hörgő, debil-medve-tekintetű emberek. Fantastic!” – mondta Menahem Isakovitz, casting-expert.

39 KOMMENT

  1. a FILMIPARBAN LÁTOM A JÖVŐT!
    Vidéki kisvárosban lakom, itt bizony símán le lehetne forgatni pár zombi/vámpír filmet…
    1. Statiszták vannak, csak a kocsmából ki kell rángatni őket (lehet ezek vámpírok, és a naptól félnek)
    2. utcák kiürítésére nem kell költeni, folyamatos üresség és pangás
    3. a forgalmat (mivel nincs) nem kell elterelni – nincs dugó
    4. szeszipar az van.
    Sajna a házakat CGI-vel kell megmagasítani, meg az utcákat szélesebbre húzni, de utána kész a laszvegasz, vagy amit akarnak a dzsoliék.

  2. És milyen pechünk van, hogy nem a parlamentbe tévedt be! Elvihette volna az egész hóhányó bandát végre. Nem nekünk kellene végigstatisztálni az ámokfutásukat, hanem ő lerendezhetné az egész bagázst… Vagy Milla Jovovich…

  3. Én nemtom, de állítólag azért nem tartották meg Orbánék az ellentüntetést, mert az összes zombi a Brad Pitték forgatásán volt… persze lehet hogy ez mind nem igaz…

  4. Basszus mekkora foku flusztracio, es teljes agyi sotetseg szukseges mar ahoz, hogy valaki egy negynapos hetvege kellos kozepen, az oraatallitas utan, egy alapvetoen tokeletesen megirt HCS cikk olvasasa kozben a magyar politikai elitre asszocialljon, es nekialljon frocsogni. Sracok, kapcsoljatok ki a gepet, dugjatok meg az asszonyt vagy verjetek ki, nekem aztan teljesen mindegy, es probaljatok ma NEM gondolni a politikara. Higyjetek el, holnapra sokkal jobban fogjatok magatokat erezni. Ha megsem, probaljatok ujra a mai napra felirt gyogymodot..

  5. @mojoking77: hát nem tudom… ilyenek ezek… politizálnak pedig az úrihuncucság… na megyek nézem a győzike sót és amónikát

    apropó… a 2 706 292 zombiról lekésett a kenyér Pitt… csak 2.5 év múlva érhetők el a fülkék forradalmárai… addig csak otthon zombiznak a valóvilla előtt…

  6. ez a blog egyre prolibb. be kéne látni, hogy elfáradt és le kellene húzni az egészet a wc-n.
    csak azt nem sikerült még megértenem, hogy mitől címlapos folyamatosan. nyilván nem attól, hogy annyira vicces, akkor csak az lehet, hogy az indexesek faxát szopja egy kis alamizsnáért.