Már nem engedik be sehová, az RTL Klub portásai állítólag nem emlékeznek arra, hogy valaha is létezett.

„Ez eddig világrekord, az emberek többségének sikerül ilyen mértékű televíziós hátszél mellett valamiről emlékezetesnek maradniuk, de ezt az embert már el is felejtették. Már én sem tudom, kiről beszélünk.” – nyilatkozta az RTL Klub házi pszichológusa. Kovács Enikő azt tanácsolja a kiesettnek, legalább pornózzon kicsit, vagy üssön el valakit bedrogozva, mert így még a sarki kisboltban sem fogják kiszolgálni.

Brit tudósok az úgynevezett BBRenátó-skála alapján -3-ra mérték a VV5 exlakóját, az elemzés részletes eredményeit viszont megsemmisítették, mondván, már őket sem érdekli.

Az esetről szerettük volna megkérdezni Kolosi Pétert is, ám az RTL Klub programigazgatója azt hitte, a Való Világot már rég megszüntették.

14 KOMMENT

  1. nagyjából négy honlapot nézek már csak, kifejezetten azért, hogy elkerüljem a valóságsókat. Én nem elfelejtettem, én ebből tudtam meg, hogy van VVCristofel. Basszátok meg.

  2. @yoda-jedi: Én nézem a való világot. Naponta három-négyszer, mert a kutyámat még csak most szoktatom szobatisztaságra. Némi nehézséget okoz, hogy fogjam a pórázt, vigyázzak, rá ne lépjen valaki a Maszatra – elég forgalmas hely ez itt -, fogjam a cigit a másik kezembe, plusz kotorásszak a cigisdoboz meg az öngyújtó után, hogy egy kunyeráló hajléktalant meg bírjak kínálni a márkás sodortból.

    De ezzel a zemberrel még nem találkoztam. Ez dohányzik? Lehet tudni erről?

  3. kis ország kis pénz kis terror… de ez van ezzel kell “megelégednünk”
    index.hu/belfold/2011/10/28/eliteltek_a_miniszterelnokot_fenyegeto_ferfit/

    @netlovetta: én is mindennap nézem a “rt* mi is a nevét”… de nem emléxem műsor címre… éjjel nappal nézem… csak vibrálás maradt bennem… ki is vagyok én? a nézó? vagy a képernyő… áhh mindegy ezt is elfelejettetem… de már nem akarok lázadozni nyugisan nézek tovább… bár a szemem is egyre rosszabb… mindegy lényeg hogy küldjek sms t. a kód ra vagy mire