A hivatalos tájékoztatás szerint francia libatenyésztők a kíméletes módszert mellőzve, embertelen formában és körülmények között tömték pénzzel a szegény állatvédőket.

Már az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa előtt van a 4Mancs állatvédő egyesület ügye. Egy normandiai tanyán talált dokumentumok bizonyítják például, hogy egy 20 millió euróval feltöltött élő pandát préseltek az állatjogi aktivistákba, a köldökükön keresztül.

Luc Merandac helyi újságíró tájékoztatása szerint egy-két aktivista bőre alatt még most is pénz van, amit a nyakbőrön vágott lyukon keresztüli kényszertöméssel juttattak be. Az állatvédőknél egyre sűrűbben előforduló májduzzanat is bizonyítja, hogy az utóbbi időben túl sok vízjegyet és hologramot fogyasztottak.

11 KOMMENT

  1. megbasztam a 4mancsot
    nagyobb volt egy lónál
    elszedtem a pénzüket
    több volt az adómnál

    aki eztet elhisz
    basztatja a zorbánc
    aki eztet elhisz
    basztatja a zorbánc

  2. @Lendvai Ildi néni: próbáltam ezt a kis nyolc mínusz hatsorost megzenésíteni, már nyúltam volna a gitárom felé, de rájöttem, tavaly megélhetési okokból elkótyavetyéltem. Mármint a gitáromat. A fenébe. Ráadásul idén a kutyámat is el kell kótyavetyélnem.

  3. @netlovetta:
    Hogy a macska rúgja meg….
    Nem csak a lába, hanem az egész ló lóg ki.
    Ha idén már a kutyádat is elkótyavetyéled, jövőre még kutyábbul fogod érezni magad.
    Vigyünk menhelyre, vagy csak simán altassunk el?
    Az első variációban fenn áll az éhen döglés esélye, a másodiknál, hogy kialszod magad, felébredsz, és utána döglesz éhen.

  4. Az állatvédő-tömés csak a motiváció egyik fele. Nyilván megígérték a fransziák azt is, hogy ha eredmény nélkül térnek vissza a mancsosok, megtépik a tollukat is!

  5. Szintén sok évtizeddel lefutott a látóköröm.
    Viszont jól alszom azokon, amikkel etetni akarnak.
    A kutyának viszont lehet mondani, hogy kuss, mert megértik.
    A férgeknek pedig hiába.
    (nem is védik az állatvédők a kártevőket)