Az MTV-székház ostromának szervezői idén is megrendezik október 23-ai hagyományőrző felvonulásukat.

Aki szeretne becsatlakozni a gyújtogató-rongáló menetbe, azt a szervezők szeretettel várják 18:00-kor a Szabadság térre. A program:

18:00 Gyújtó hangú nyitóbeszéd, Baló György új autójának megtekintése

18:05 Baló György új autójának felgyújtása, Túró Rudi-automaták kifosztása a Danone támogatásával

18:30 Felvonulás az Andrássy úton (szigorúan hetero! Ezt azért hangsúlyozzuk, mert a melegek kordonok mögül dobálhatnak.)

19:00 Összetűzés a rendőrökkel az Oktogonon

19:30 Bírósági tárgyalás az összetűzés miatt

20:00 Gyurcsány Ferenc felszólítása arra, hogy takarodjon

20:30 Kiáltvány fogalmazása, amelynek beolvasását az MTV sajnos nem, de a Nickelodeon vállalta.

21:00 A köztársasági elnök az elkészült kiáltvány helyesírási hibáit javítgatja.

21:30 Himnusz

21:32 Szózat

21:34 Székely Himnusz

21:36 Ómagyar Máriasiralom

21:38 Himnusz rovásírással, fonetikusan kiejtve

21:40 Rovásírás Himnusz nélkül

21:45 A rendezvény vége

22:00 Igény szerint Baló György autójának ismételt felgyújtása

65 KOMMENT

  1. @0k-: Igazából a narancsból nem lesz jó pálinka, viszont az utána következő főzés nagyon kellemes narancsos ízt kap. Ezt most lehet elferdíteni, meg belemagyarázni dolgokat, de én csak a pálinkára gondoltam:)

  2. @John Preston:
    Ezt még te sem gondolhatod komolyan.
    Nagy-nagy szerencséje a bolsevik (fideszül “komcsi”) Fidesznek, hogy csupa olyan mimóza lélek szervezkedik ellene, mint pl. a Milla.
    Ne félj, tele lett azonnal a gatya, amikor idén nyáron pár ezer tökös gyerek csoportosult a Kossuth téren (rendvédelmisek, tűzoltók, stb.).
    De -csak hogy megnyugtassalak- lesz még olyan, amikor be lesznek fosva az elvtársaid, majd amikor az utolsó unintelligens, szarházi proli is rájön, hogy kegyetlenül átbaszták 2010-ben ill. hogy ezek is ugyanúgy (valójában sokkal jobban) elkúrták a kormányzást, ezáltal a szaros életét.

  3. @Adofizeto: fordítva ülsz a lovom, testvérem. A nyári rendvédelmis fáklyás felvonuláson én is kint voltam, és nem pár ezren voltunk, hanem olyan negyvenezres tömeg volt. Teljesen egyetértek a kormány ellenes hangokkal. Engem mindössze az zavar, hogy az mszp és elvtársai most eljátszák a báránybőrbe bújt farkast, ilyen 8/20/60 év után.

  4. ÉBRESZTŐ!!! 72 órás terített,fátum-szerű utlimátum!!! Mindenki hozzon magával még két négyzetgyököt! Kétésfélmillióan leszünk a Szabadság-híd turuljának a csőrén. Éljen Alfonz, a senki (Rejtő)!
    Ezek csak kommunista génekkel üzemeltetett, ózonbontó csöccs-elék!
    Leia Birodalmi Cirkálókkal!
    Roppantsuk meg, a gerinctelenek gerincét!

    Ezeket a táblákat láttam az előkészületek során. Most festik őket a szemerkélő őszi esőben. Veresre.

    Bakker, elolvastam a a polgár cikket (beszarás, hogy kvantumfizikailag sem érzékelhető IQ által közvetített szar) és kommentjeit, a mandíneren, amit egy érdekes-arcú droid-marketinges üzemeltet. Azt hiszem a neutrális hálózatom “kill” üzembe kapcsolt.

  5. @John Preston:

    Az előző 60 év?!
    Lassan azt már a bolsevik Fideszhez kell beszámítani, nem a szocikhoz.
    (Lásd Pozsgai elvtárs, mint Alkotmánykészítőjük, továbbá a Fidesz vezérkar, mint MSZMP KB ill. KISZ-titkárok gyülekezete, Pintér elvtárs, aki már az MSZMP idején is miniszter volt. Vagy akár a Fidesz 2/3-os demokrácia-felfogása, szociális konzultációk, Alkotmány, stb.stb.stb.)
    Nagyjából ott folytatták, ahol Kádár abbahagyta. Bár a visszamenőleges törvénykezést még Kádár sem csinálta.

  6. @HerrBürgermeister: kettőt vennék, hitelbe!

    esetleg cserébe áron alul beszámítok alig használt frázisokat:

    “csapataink harcban állnak”
    “a kormány a helyén”
    “miazhogy, nagyonis”
    “az összes vén picsa ott ül a parlamentben, mert képtelenek meghalni!”
    “szabadság, szerelem, kiverem”

  7. @netlovetta: mert nem olvastad el figyelmesen a koktél-kézikönyvet!
    külön fejezet szól az esőben gyújtogatásról. 223. oldal, közvetlenül a “Miért ne a végbelünkben szállítsuk az elkészült gyújtóbombákat” fejezet után.
    a szomszédok biztonságos (értsd: nem ég le a te kéród is) felgyújtásához a függelékben találsz hasznos tippeket.

  8. És hogy ez a “Gy. takarodó” jelszó még mindig érvényes?! Ki ne derüljön, titokban ő van az egész mögött, hisz ni, a negatív reklám is reklám.

    Tetszik ez a sok rovásírásozás, Baló úr autója meg biztos egy bivalynagy egyterű vagy egy böszme kamion, ha így bírja a gyűrődést.

  9. @John Preston:

    Asztaaaa… És tudod, hogy az Antarktiszon az a sok köcsög ballábú pingvin majdnem mit csinált?

    Ez elmélet, persze, a szélsőbal is szokott balhézni. A világban. Lehet, hogy egyszer itt is fog, de egyelőre itt az a gyakorlat, hogy a balosok nem csinálnak nagy balhét, a jobbosok meg jóformán minden nemzeti ünnepet szétvernek. Amit írtál, az egyelőre csak fantasy.

  10. Nekem nagyon tetszett, nagyon ötletes, de lehet, hogy nem sok köze van hozzá, de ha jól tudom az MTV Székház már nem a Szabadság téren van és valószínűleg Baló György sem arra felé parkol, hanem valahol a 3. kerületben.

  11. @John Preston: John “Másrészről, megnézve a “tömeg” összetételét, meglehetősen nagy hasonlóságot mutat.”
    Szép és kerek magyar mondat. Ne igyá’ annyit Dzson. Vagy kérjél kőcsön IQ-t a szomszédtól. Bakszus, az ilyenek hogyan tudttak túlélni a ….? Az evolúció már megint hibázott?

  12. Kimaradt a “Forradalmi Bizottság megalakítása, majd összeverekedés a tagok között az elnöki pozícióért”.
    Illetve a “Harc a mikrofonért” avagy “Megasztár on the streets”.

  13. Mély megrendüléssel tájékoztatom Ti. Nem. Együttműködő társaimat, hogy híveink 2/3-a fejének sikeres beveretéséről nem emlékeztünk meg idén méltóképp. Mini. elnökünknek sürgősen meg kellett mentenie Európát, valamint nagygyűlésünk tervezett idejére hazánk ellenségeinek hatalmas tömegei zárták el az Erzsébet-hídtól az Astoriához vezető teljes utat.

    Hivatalosan cáfolom, hogy idén az érdeklődés hiánya miatt maradt el a történelmi árpádsávos jelképekkel díszített kormányellenes Fidesz-tüntetés! Igazából több szerencsétlen körülmény egybeesése mellett nemzettársaink vártak A JEL-re, de sajnos hiába.

  14. “18:05 Baló György új autójának felgyújtása, Túró Rudi-automaták kifosztása a Danone támogatásával”

    Itt azért összecsapásokra is számítani kell majd. No nem Baló kocsija miatt, hanem mert a Turó Rudi a KDNP ifjúsági szervezetének a legfőbb fegyvere a külhonban lévő magyarok visszacsábítására és nem fogják annyiban hagyni ezt!

  15. Bakker, ezt én is szerettem volna javasolni már korábban! Csak nem találtam olyan pártot/szervezetet, amelyik támogatta volna. Lehetett volna hagyományőrző felvonulást tartani! Sajnos le van lőve… 🙂 Illetve…

  16. @nyuggervadász: De csak azért van igazad, mert nem szabad a sajtó és eltitkolja, hogy igenis gyújtogattunk, jobbikosokat meg fideszeseket vertünk, kutyákat kínoztunk, és a program része volt Mártitusz révész ismételt megverése a nemzeti ünnepre való tekintettel.