A Nika se perimeno RTL Klubtól eltanácsolt atyját a Tesco egyik pultján szpottolta egyik olvasónk. Gjoni az ezotéria után a gasztronómia vizeire evezett.
Az énekesről ugyanis dijoni típusú mustárt neveztek el, amire még Gjoni keresztneve is jól rímel.
Tényleg mustárgáz van benne?
A nap képe?
Már nyugszik is.
Pixelhibás lett a kijelzőm is.
Mindig tanul az ember!
Ha 12 OZ 340 gramm, akkor 1 OZ az 28,333333 gramm.
Mondhatnám erre azt, hogy fasza, nagyon fasza, de nem mondom!
hát basszátok meg betyárosan, akkor nemsokára reklámozhat parízert is:
DÉL HÚSa Gjoni
fasza, nagyon fasza ©
Bakker, ez nem is a mi dzsonink! Mozgósítani kellene a TEK-et. Őt Delhusa Gjoninak hívják.
A dizájn is levett a lábamról, azt hiszem, ezt még Enver Hodja tervezte. Amúgy eredeti albán tehénből készül és kissé pikáns az íze. (Nem a Gjoni!)
@nolám: albán tehén????
@Lendvai Ildi néni: Az, megetetik sáfránnyal és megdarálják. Ettől sárga. Nyersen kell fogyasztani, tejföllel jól nyakon öntve.
Ez extra csípős 🙂
@Dour: Sőt, azorrodat is tisztíccsa.
Amúgy, van egy régi vicc, hogyan lehet a macskával az erős mustárt önként és dalolva megetetni. Közkívánatra elmondom.
@nolám: Mondd!
Nem is tudtam, hogy ez a “méltán népszerű művész” még él. Persze azt se tudtam, hogy még létezik ilyen, hogy Ergó (mijafaszom neve van annak a “szenteskedő náci gyűlölködőnek” meg a “gidák” Utóbbinak a nevéről mindig valami gumióvszer jutott eszembe, ahogyan arról is, amikor valaki a szex szót “sex”-nek írja – erre viszont mindig, mint valami klotyópapírfajtára asszociáltam.
@netlovetta: Te olyan vagy, mint Aromo, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl. Eszelősen asszociálsz. Te nyílván a “coito at coigo EGO sum” kezdetű kelta népdalra gondolsz. A sex szót stex-nek írták és mondták a nyóckernek létszó helyen a köznyelvben. Én a jelenleg, a részvényeim esetében asszociálok klotyópapírra.