201110_ajemef.jpgA napokban kirobbant, újabb IMF-botrányról kérdezzük az Olvasókat: okosabbak-e Önök, mint egy Kósa Lajos?

 

 

 

 


22 KOMMENT

  1. Nem-e lehetne-e ötöt bejelölni? De végül egyre szavaztam, és megnyugottam. A statisztika második helyezettjének csoportjába tartozok!!! Máris óccsóbb lett a fűtés, érzem a biztonságos nyájmeleget.

  2. Az én fajtatiszta korcs ebem (a neve: Nemesfalwy “Hülye vagy te Józsi”) meg azt ugatta, hogy amióta tudja, hogy a Kósa közgazdasági egyetemen végzett, ő (mármint a “Hülye vagy te Józsi”) csak lehajtott fejjel mer sétálni az utcán. Szégyelli, hogy ő is közgazdász(doktor), és mégsem vehet részt az ország “felvirágoztatásában”! Pedig lennének jó tippjei…Ő Mr. 3o% lenne
    (nem csak 2o), az ő beszólása után nem csupán 3o eFt/hó-val nőne a kutyaóljára felvett (CHF alapú) devizahitele, hanem min. 5o eFt-tal. Na, itt elszakadt nálam a cérna, -bár nálunk demokrácia van – és leugattam a kutyámat: hülye vagy te, Józsi! Elég az országmentő eksönökből, csúnya dolog a kutyairigység! Na, a kutyám 2 napja nem szól hozzám…

  3. @huzzadneki shakespeare:
    Már közeleg neki az elszámoltatás, legfrissebb MTI hír:
    “MTI – 2011.10.20. 10:30
    A kormány mai rendkívüli sajtótájékoztatóján Szíjjártó Péter ismertette a tegnap éjszakai Alkotmánymódosítás fontosabb részleteit:
    Az előzményekhez tartozóan megemlítette, hogy Magyarország Kormánya következetes és kérlelhetetlen harcot folytat az elmúltnyolcévben az országot romba döntő uzsorakölcsönzés ellen. Ennek eredményeként törvényben határozták meg az uzsorakölcsön fogalmát, azaz kimondták, hogy a 30% feletti teljes hiteldíj mutatójú (THM) hiteleket tekintik uzsorakölcsönnek, aminek a nyújtása mostantól súlyos bűncselekménynek minősül.
    A törvényi tényállás meghatározása után az ORFK, az NNI, az AVH és a TEK hatásos akciói következtek, ezek keretében elfogták és letartóztatták az összes szabolcsi uzsorást.
    Jelenleg -és ez az apropója a rendkívüli sajtótájékoztató összehívásának- folyamatban van egy kétlépcsős akcióterv végrehajtása, melynek a törvényi hátterét alapozták meg a tegnap éjszakai Alkotmány-módosítással -folytatta Szíjjártó.
    Az Alkotmány-módosítás első pontjában a Kormány megadja a felhatalmazást egy vizsgálóbizottság felállítására, melynek neve: “Miért Gyurcsány Ferenc a felelős az elmúltnyolcévben az országot romba döntő uzsorahitelezés elszaporodásáért.”.
    Ennél azonban sokkal nagyobb jelentőségű a 2. sz. Alkotmány-módosítás, melynek előterjesztője Selmeczi Gabriella, aki egyébként az alaptörvény módosítást megelőző szakmai számításokat is végezte.
    Miután a számítások kimutatták, hogy Magyarország elmúlt 45 évi államadósságának THM-e megközelítőleg 800%, ezért az -a Magyar Alkotmány ma reggeltől hatályos szövege szerint- súlyos bűncselekmény.
    Ennek értelmében ma reggel Pintér Sándor belügyminiszter elfogatóparancsot adott ki a nemzetközi hitelezőkre, külön megemlítve az IMF-et és annak egykori vezetőjét, Strauss-Kahn urat.
    Ezzel egycsapásra véget vetettünk Magyarország kisemmizésének, csicskáztatásának -zárta a sajtótájékoztatót Szíjjártó.”

  4. @Dour:
    Nem tetszik a képem blökidnek? Pedig szép szőke vagyok, sejtelmesen selypítek, szenátornő vagyok és nyugdíjvédelmi kormánybiztos, ja, el ne feledjem, én vagyok a Fidesz-szóvivő is ! És még ezek után sem tetszem? Csúnya kutya, fúj !