Kósa Lajos az autóját megállító újságíróknak is tagadta, hogy bármilyen IMF-szakértővel találkozott volna az elmúlt napokban.

"Nincs itt semmi látnivaló, az IMF el se jött, és kérem, ne figyeljenek a hátsó ülésen lévő kedves ukrán férfira, úgysem beszél magyarul, és csak úgy beült az autómba." – nyilatkozta az újságíróknak a Fidesz alelnöke, majd hozzátette: ő sohasem hívta a férfit, nem szólt hozzá, és egyébként sem érti, hogy mi ez a nagy felhajtás.

41 KOMMENT

  1. Majd pár órával később korrigálta nyilatkozatát: “Jóvamááánaaa! Csak azér mondtam akkor azt, amit mondtam, mer ez a nemtomki ukrán a tarkómnak szorított valami fegyvernek láccó tárgyat. Télleg mi hívtuk az ájemefet, de csak mer ingyen jöttek, ezér ingyen mondhattuk meg nekik, hogy ha majd ellenőrizgetni meg vizsgálódni jönnek novemberben, már fordulhatnak is vissza meg fel.”

  2. Kósa nyilvánvalóan egy zseni, másképp nem fordulhatna elő, hogy az érettségiével tesz ex katedra kijelentéseket arról, hogy az IMF szakértője full hülye a szakmájához.

    Az már tényleg csak összeadási hiba, hogy Kósa meg is bukott a hazugságával, alig fél nap alatt. Azt állította, hogy az IMF akart mindenáron jönni tárgyalni. Az IMF pedig azt állítja, akkor jönnek, ha hívják őket.

  3. @nolám: Az is lehet, hogy Mr. 30% szeretne lenni, ahhoz viszont -kiszámította- az országnak fel kell venni egy újabb IMF hitelt.

    Ha lenne bennük egy csepp tisztesség, kiállnának és elmondanák, hogy ahhoz, hogy kisebb legyen egy esetleges leminősítés esélye, kötniük kell egy készenléti hitel megállapodást az IMF-fel, ahogy azt a bolygó összes meghatározó pénzügyi csoportja már hónapok óta, következetesen üzengeti nekik. (Ez utóbbit persze lehet -vérmérséklettől, fidesz-buziságtól, turbó magyarságtól függően- zsarolásnak nevezni, de a lényeg szerintem az, hogy kussolnak a fideszes elvtársak.)

  4. @Adofizeto: félreértitek a helyzetet. az nem nekünk kell IMF hitel, hanem az IMF akar felvenni FIDESZ hitelt. ezért kuncsorognak itten hónapok óta. a kósa meg azért zavarta el őket, mert uzsorakamatra akartak hitelt felvenni, az meg tilos. most megtárgyaltak egy készenléti FIDESZ hitelt ami annyit jelent, hogy ha bajban lenne az IMF akkor a FIDESZ odaküldi a matolcsit, hogy segítsen rajtuk. ő egyszerre lát minden irányba mint a kaméleon, logikus hát, hogy jobban átlátja a helyzetet, mint mások.

  5. @Lendvai Ildi néni:
    Nem csupán a készenléti Fidesz hitel felvétele miatt osont be az Ájemef a hátsó kertkapun (bár, a szóvivőjüknek volt bőr a képén azt hazudni, hogy őket hívták! ), hanem a Magyar Gazdasági Csodafegyver szigorúan őrzött, titkos receptjének megszerzése miatt is. De hála a TEK-nek nyújtott újabb és újabb 1oo milliós “támogatásoknak”, éberek voltak a fiúk, így az Ájemef dolgavégezetlenül hazakullogott…Ezért aztán a világban tovább mélyül a válság, miközben mi, magyarok – sikeres gazdaságpolitikánknak köszönhetően- vezető nagyhatalommá válunk.

  6. @zembertelen: mi a fasznak neki diploma? a felsőoktatás csak újratermeli a zállamadósságot, ami ellen szabadságharcot folytatunk.
    a diplomások a zállamadósság láncos kutyái! a többdiplomások népnyúzó IMF-bérencek! boldog és gazdag nemzetet csak falusi cigókölykökre lehet alapozni, akik két szarlapátolás között olykor kirándulnak egyet oxfordba (vagy roxfortba? belehülyül az ember ebbe a sok mesébe)

  7. Jó lenne, ha hagynák többet szerepelni ezt a debreceni tökös gyereket. Vidámságot varázsolna a magyarok gondterhelt homlokára, elűzné a gondokat. Gondűző ez, higgyétek el! Meg kellene tanítani angolul is a csávót, még ha nagyon fáradságos is lenne. Megérné a fáradságot, ha direktbe tudna nyilatkozni a Financial Timesnek. Olyan vidám hely lenne ebből a világból, hogy minden ember csak kacagna. A hitelezőink meg halálra röhögnék magukat és nem kellene vissza fizetni a sok frankot meg dollárt.

  8. Gyenge már ez a Hírcsárda a miniszterelnök úr lazán felülmúlja a pódiumról …

    Orbán: A magyar gazdaság egy gyorsnaszád
    Ezért nehéz követni a mozgását, szemben az unió lomha tengerjárójával.

  9. Új csúcson az államadósság!!!

    Az MNYP vagyon egy részének (1345 milliárd Ft) júniusi bevonása óta eltelt 3 hónap alatt a kormány 2000 (két ezer) milliárd (!) forinttal növelte a központi költségvetés nettó adósságát. 3 millió ember 12 évnyi megtakarítása vált ezzel semmivé és ért az államadósság új csúcsra.

    Féltünk rémisztő lesz a szeptember végi adat, sajnos igazunk lett. A múlt hónap végén a nettó államadósság elérte a 20625 milliárd forintot. Soha nem volt ennyi.
    Sok olvasatban fogalmazhatjuk meg mindezt, bár nehezen találjuk a szavakat. Nézhetjük úgy, hogy államadósságunk ugyanannyi, mint az emberek megtakarításainak elvétele előtt. Nézhetjük úgy, hogy a GDP 10%-ának megfelelő méretű malacperselyt tört fel az állam és 3 hónap alatt elpazarolta az abban talált vagyont.

    Mondhatjuk azt is, hogy láthatóan teljesen értelmetlen próbálkozás volt ezen az úton csökkenteni az államadósságot. És persze levonhatjuk a konklúziót is, hogy sokkal nagyobb pácban vagyunk ma, mint hat hónappal ezelőtt. Megtakarításaink már nincsenek, tartozásunk pedig ugyanannyi. Sajnos nem irreális újabb leminősítést és IMF hitelt vizionálni.

    2011-ben a kormány elvett 2700 milliárd forintnyi nyugdíjvagyont és 360 milliárd forintnyi át nem utalt járulékot, mindeközben még 1500 milliárd forinttal növelte is az államadósságot.
    Másfél évnyi kormányzás után most már semmiképpen nem lehet az előző kormányokra kenni a sarat. Lényegében csak a jelenlegi kormány és annak gazdaságpolitikája tehet arról, hogy három hónap alatt eltűnt a MANYUP vagyon. Ezt nem lehet sem az „elmúltnyolcévre”, sem az euroválságra kenni.

    Ez a kormány megbukott, ünnepeljünk okt. 23-án!

  10. Az IMF irigykedve jött I love you Matolcsy feliratú polóban és már jó messziről, kiabálva tette fel türelmetlenül a kérdést:
    -Hey viktor, hogyé a gyorsnaszád? Nagy szükségünk lenne rá!

  11. a dadogós ” 20 százalék Kósa ” csak kussoljon, mert ha megszólal milliókat lop ki emberek zsebéből

    …ezt nézzétek meg:

    atv.hu/video/video-20111019_papcsak_ferenc

    Tegnap este a Kálmán Olgánál feszengett a Papcsák Ferenc.
    Hát..jól megdolgozott a fizetéséért és az Orbánisztán diktatúráért:D
    Mikor Olga bemutatta neki a videót, hogy Orbán 2006 ban elmondta, hogy a kormány nem lehet és nem felelős a deviza hitelek miatt, mert az mindenkinek egyéni döntése, bármilyen rizikós.
    Papcsák csak mondta sokszor lesütött szemmel papagáj módra(s nem mert Olga szemébe se nézni),….. a jól betanult “Balsai ( vagy Polt) szöveget, hogy a Kormány és Gyurcsány felelős a devizahitelekért….:)) (a marha)…:DDDD
    Nem a lóláb hanem, az egész ló kilógott, hogy az ügyészség még nem is nyilatkozott, de Papcsák már tudja a vádat , annak ellenére, hogy Orbánnak más (volt) a véleménye.

    Ej ej seggnyalók…ti is el lesztek számoltatva hamarosan az Orbániszta Diktatúra kiszolgálásáért!!!!!!
    Fájni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de nagyon!

  12. a dadogós ” 20 százalék Kósa ” csak kussoljon, mert ha megszólal milliókat lop ki emberek zsebéből

    …ezt nézzétek meg:

    atv.hu/video/video-20111019_papcsak_ferenc

    Tegnap este a Kálmán Olgánál feszengett a Papcsák Ferenc.
    Hát..jól megdolgozott a fizetéséért és az Orbánisztán diktatúráért:D
    Mikor Olga bemutatta neki a videót, hogy Orbán 2006 ban elmondta, hogy a kormány nem lehet és nem felelős a deviza hitelek miatt, mert az mindenkinek egyéni döntése, bármilyen rizikós.
    Papcsák csak mondta sokszor lesütött szemmel papagáj módra(s nem mert Olga szemébe se nézni),….. a jól betanult “Balsai ( vagy Polt) szöveget, hogy a Kormány és Gyurcsány felelős a devizahitelekért….:)) (a marha)…:DDDD
    Nem a lóláb hanem, az egész ló kilógott, hogy az ügyészség még nem is nyilatkozott, de Papcsák már tudja a vádat , annak ellenére, hogy Orbánnak más (volt) a véleménye.

    Ej ej seggnyalók…ti is el lesztek számoltatva hamarosan az Orbániszta Diktatúra kiszolgálásáért!!!!!!
    Fájni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de nagyon!

  13. Nem találok szavakat a kommentek olvasása közben…sztem Ti csak vicceltek.Minden rendes ember látja,hogy igazat mondanak,és rendesek,
    önfeláldozóak.Nektek az sem elég hogy 2/3-os többséggel éjt-nappallá téve dolgoznak,munkálkodnak a jólétünkön?És hogy a szemét IMF szélmalmai ellen Don Orbán de Felcsút hősiesen harcol Sancho Kósával és Sancho Lázárral?Nem érdemlitek meg Őket!Ők igazi Magyar Héroszok!
    Sőt!!!

  14. Ja,és önös érdekek nélkül teszik mindezt,akik meg mindenféle koholt rágalmakkal dobálják Őket ez ügyben,jó lesz,ha vigyáznak!Recsken újra nyitják a bányákat,és Hortobágyon is felfut a rizstermelés!

  15. Nem értjük a felháborodást! Bezzeg, ha Kósa Lajos nem vigyázott volna arra, hogy mit beszél, és bevallotta volna, hogy a hátsó ülésen lévő kedves ukrán férfi valójában GÖRÖG, most őt okolná mindenki Matolcsy elkúrásáért!

  16. Kósa Lajos igaz kérdései: Ejnye, de it van néhány kérdés főügyész úr!

    “Amikor a főügyész úrnak a hölgyismerősét érintő ügyről tudomására jutottak adatok, azokat haladéktalanul jelentette a hivatali elöljáróinak.”

    “H-né P. Mónika nem csupán saját baráti köréből, de a főügyész kapcsolati hálójából is merített a 300 milliós csalás során.”

    Kérdések:

    1. Nem tünt fel a főügyésznek, hogy 20%-nál magasabb kamatot ígért neki a “hölgyismerőse”.
    2. Nem tünt fel a főügyésznek, hogy őt magát és kapcsolati rendszerét kihasználja?
    3. Főügyész úrnak tudomása volt arról, hogy 10 000Ft átadása esetén 2 millió kap, ami után adóznia kellene, de megtette-e?
    4. Főügyész úr zsarolhatóvá vált-e ezáltal a bűncselekmény által, miszerint az ügyészi körből toborozta Monika klienseit nagy anyagi haszont kecsegtetve?
    5. Mi és mikor jutott tudomására főügyész úrnak, és kitől kapott információkat?
    6. Főügyész úr “igaz” vallomása szerint nem állt kapcsolatban az elkövetővel, akkor szigorúan üzleti kapcsolatban álltak, vajon esetenként kapott-e jutalékot Mónika asszonytól, mennyit 10-20%-ot?
    7. Főügyész úrnak, honnan van milliós készpénz állománya, de a többi ügyésznek úgyszintén?

  17. Ha mindezekhez hozzáadjuk, hogy a kormány hivta az IMF-et be, akkor bizony röhejes amit” Mr.20%”-ék hadovál. Ha pedig hozzátesszük, hogy a kormány vezette “gyorsnaszád” irányitásuk alatt aknamezőre tévedt és léket kapott, akkor pedig a fidesz agit-prop szánalmas és képmutató.
    Hogy mikor süllyed el, az csak idő kérdése.
    Nem kéne már végre tűzszünetet hirdetni és a hülye kommunikáció helyett tisztességesen , szakértőként dolgozni–ha tudnak? Ha pedig nem megy, akkor valamit le kell tenni. Vagy egy OKJ-s tanfolyamot vagy a tollat és átadni olyanoknak, akik nem csak pofáznak hanem tesznek is azért hogy jobb legyen a zembereknek is.Mert eddig csak a képviselőknek, pártvezetőknek és a pártkatonáknak, hü talpasoknak lett jobb. Aki eltartja ezt a sok ingyenélőt, az csak rosszabbul járt.

  18. dajcstomi 33 évesen kapott diplomát, már leendő sportminiszterként, ajándékba.
    Akkor már a fél fidesznek megvót a jogi diploma, a másik fele, meg az egyetemen tanított.
    Gratula 15 éves tanulásért.
    Ma már a fidesz törvényeiknek “hála” ez kivitelezhetetlen, mert ha 5 éven belül nem államvizsgázik a “diák”, akkor eleveszett a a sokéves tanulás.
    Kár, hogy ezt a törvényt pont egy olyan here bagázs találta ki, ahol mindenki ingyen végezhetett egyetemet, sőt akkoriban még családi pótlék is járt a nappalin tanuló hallgatókért.

    kósa meg máshoz sem ért, csak a pénzlenyúláshoz, meg a dadogós buta szónoklatokhoz.
    Egyébként meg nem illik őt baxtatni, mert ő már megszerzett magának mindent, a szegény ember meg fogja be a pofáját.

  19. @igényes: Ez a főügyész csak 1 a sok közül!!!!
    Az egri ügyész is ilyenben utazott, lebukott mint a búvárhencser s mégis maradhatott ügyész!!!
    Lassan már nem is lehet ügyész Magyarországon akinek nincs vaj a füle mögött???
    Polt ingyen trófeája most meg ezek az ügyek, hát szerintem az érintettek már nem csak a vallomást diktálják, írják meg a gyanúsított helyett (Ihász főügyész úr a K&H botrány esetében) de az ítéletet is sőt még majd végre is hajtják mert ha nem akkor aztán előszedik az ügyeiket a pártközpontba!!!