Új politikai szerveződés lépett porondra, amely a prominens jobboldali futballszurkolókat gyűjti össze egy agytrösztbe – a PUK megújítaná a hazai sportéletet.

„Egy olyan szervezetet akartunk létrehozni, mint az MDF-es Tisztelet Társasága, csak Schmuck Andor nélkül. Szerencsére megtaláltuk azt az aspektust, amihez neki semmi köze sincs.” – nyilatkozta a társaság fővédnöke, Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő.

Az MLSZ nyilatkozatban üdvözölte a PUK megalakulását, mondván: végre elindult a hivatalos és magas szintű párbeszéd a szurkolók és a hazai futball vezetősége között. „A kurva anyátokat” – reagált a PUK az MLSZ felvetésére. 

A társaság tagjai egyébként személyes jelenlétükkel is jobbá szeretnék tenni a hazai sport- és kulturális életet: legutóbb a Ferencváros edzésére is belátogattak, majd ott különböző külföldi hazai kisebbségekre vonatkozó rigmusokkal, felgyújtással való fenyegetőzéssel és románozással adták tudtára a csapatnak, hogy lőjön több gólt már, és ne csak ott ácsorogjon az a néger, hanem menjen vissza Afrikába.

„Vesszen Trianon!” – foglalta össze a jövőre vonatkozó terveket a PUK.

17 KOMMENT

  1. A MUK nevében, az erős áthallás miatti névváltoztatást követeljük. Javaslatunk a Professzorok Ultra Körének Intézete (PUKI) névváltoztatást. Az ArtisJust neves jogászainak bevonásával azonnal peresítjük is ezt az ügyet.

  2. Ennyit régen röhögtem egyfolytában! Ez a poszt egy gyöngyszem… Most meg mégegyszer ránéztem a fényképre is, hát komolyan mondom… :DDDDDDD

    Nem lehet mit hozzátenni, vagyis NO COMMENT!

  3. Nem. Egy. Működő kormányunk, a közelgő nemzeti ünnepre sem szeretné tartalmas időtöltés nélkül hagyni Ti. Egy. Nem. társainkat!

    Mini. Elnökünk távollétében megbíztuk a PUK Hagyományőrző Platformját, hogy Budapest belvárosát rendezzék át Csodák Palotájává, és köztéri kinetikai, termodinamikai, fonetikai, nyelvészeti és stratégiai kísérleteket mutassanak be. A cirkusz része lesz harcművészeti bemutató is, továbbá a futballszurkolás neo-latin szakszótárának élő bemutatója, valamint harckosivezetési gyorstanfolyam is.

    Nem. Egy. Működő kormányunk, hagyományteremtő célzattal így kívánja megünnepelni, hogy öt évvel ezelőtt vezető pártja sikeresen beverette támogatói kétharmadának a fejét.

  4. ORBÁN ALKOTMÁNYOZÓ PUCCSA ELLEN A KÖVETKEZŐT LEHET TENNI(mert nem akar népszavazást):
    Orbán fixa ideaja a 2/3-os többség, erre hivatkozik, amikor alkotmányozni akar.
    Ha demonstrálni tudjuk, hogy nincs meg a 2/3-os parlamenti többség az új alkotmány mögött, akkor Orbán legfőbb érve nyilvánvalóan súlytalanná válik.

    Hogyan érhetjük ezt el?

    Elöször is rögzíteni kell, hogy a Fidesz választási programjában nem szerepel új alkotmány megalkotása, tehát a szavazók felhatalmazásáról beszélni alaptalan.

    Azt kell demonstrálni, hogy az országgyűlési képviselők legalább egyharmada
    1.) személyében bojkottálja az új alkotmány létrehozását
    2.) az őt megválasztó polgárok döntő többsége felszólitja, az alkotmányozási folyamat bojkottálására.

    Az Országgyűlés létszáma most 385 ennek 2/3-a 256,6 az 1/3-a 128,3, figyelembe véve hogy a zemebereket, még a képviselőket sem :-), nem tizedeljük a célérték 129 fő. Meg kell szerkeszteni az “Alkotmány Bojkottálási Nyilatkozatot” (ABONYI) és minél több a ellenzéki, de akár kormánypárti képviselőnek a csatlakozását össze kell gyűjteni.

    Az ellenzékből elméletileg maximum 123 támogató várható, tehát legalább 6, de minél több Fidesz/Kdnp képviselőre is szükség van.
    Meg kell szerkeszteni a “Felszólítás az Alkotmány Bojkottálási Nyilatkozathoz Való Csatlakozásra”-ot (FABONYIVACS) amely felszólítja az adott egyéni választókerület országgyűlési képviselőjét, hogy csatlakozzon az ABONYI-hoz az Országgyűlésben vagy monnyonle és húzzonel. Nyilván szükség van az adott vk. szavazópolgárok legalább felének a csatlakozásásra.

    Ha megvan az 1/3-os bojkottáló többség, akkor az 1949. évi XX. törvény (Alkotmány) 2. § (2) (” A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.”) szellemében, nem hozható létre új alkotmány a régi helyett.

  5. Íme a Fidesz„komenisták”:D: A nyugdíjukat majd meg kell nyírbálni!
    >
    > Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
    > Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
    > Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,
    > Csurka István : III/III együttműködő,
    > Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
    > Chikán Attila : MSZMP tag,
    > Pintér Sándor : MSZMP titkár,
    > Boross Péter : MSZMP tag,
    > Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
    > Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
    > Pozsgay Imre MSZMP KB tag,
    > Szűrös Mátyás MSZMP KB tag,
    > Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza,
    > Schmitt Pál : MOB tag, MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg a Fidesz alelnöke,
    > Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,
    > Torgyán József : alias Szatmári, III/III-mas együttműködő, az Orbán kormány minisztere,
    > Balogh Gyula : MSZMP tag,
    > Szita Károly : III/III együttműködő,
    > Mikola István – Hazafias Népfront,
    > Fónagy János : MSZMP tag,
    > Vonza András : MSZMP tag,
    > Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,
    > Varga Mihály : KISZ titkár,
    > Deutsch Tamás : KISZ titkár,
    > Orbán Viktor : KISZ titkár,
    Orbán Győző (a papa) párttitkár
    > Kövér László : KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatárs

    EZEKNEK A NYUGDÍJÁT IS MEG KELL NYÍRBÁLNI MAJD , DE KÉTSZERESEN…????!!!!!!!
    1. kommenista rendszer kiszolgálói
    2. Orbánisztán Diktatúra kiszolgálói…

  6. Ez annyira szép, hogy leestem a székről!:XD
    Tudom, nem valami konstruktív hozzászólás, de hozzászólásokban is überelhetetlenek vagytok:XD
    Még gabesz a hétezernegyedik is!:D