Az ENSZ tervei szerint Európa is lassan rááll a rovarok fogyasztására. A fontos hírre reagálva magyar szakértők már ki is dolgozták a hazai programot, ami 2012-től indul.

Magyarország egy ízeltlábú Kánaán! Rovartéeszeket, fóliasátras bogártenyésztőket és sok egészséges embert vizionálunk” – mondta Harmathos Jácint, a NEFMI szakértője.

A jó példával már most a parlamenti képviselők járnak elöl. Az országházban főleg szkarabeuszok adják a menü gerincét, amiket a padsorok között gyűjtenek be teremőrök. A szakértők szerint azért van sok belőlük a parlamentben, mert ők is csak egész nap a szart tolják maguk előtt, mint a képviselők.

"Gazdagréten abból főznek, ami van!" Már készül a Lukulluszi Csótányozás Benke Laci bácsival című képes szakácskönyv. Laci bácsi Floyd-hoz hasonlóan a legkülönlegesebb helyszíneken – liftben, liftaknában, közös képviselő homlokán, radiátor belsejében, illetve gombás Arena papucs pántján – készíti a finomságokat csótányból és atkából, természetesen tök részegen.

A VIII. kerületben jobbikos nyelvek szerint maradnak a tücsöknél, mert ő is zenél, míg a legkülönlegesebb az egynapos tiszavirág-töltő fesztivál lesz Kiskörén.

A gyorséttermek is felkészültek. Jön a fakockába rejtett Happy Szú menü, amiből a finom falatokat a kis lurkók hangyásznak beöltözve, egy műanyag pótnyelvet a szájukba szerelve szopókázhatnak ki a bükk kocka repedéseiből. Desszertnek pedig lesz szép színű, csillogó vaníliás rózsabogár mókás vízipókkal megszórva.

A Costes is már gondol az ínyencekre. Étlapjáról nem fog hiányozni az avignoni fészekdarázs-fullánk szuflé, spliti posírozott kabócacsáp, vagy a gaboni termeszhangya derék. A különteremben pedig egy öröklési szakjogász jelenlétében lehet élő fekete özvegyet enni grízes tésztával, mert az olyan retrós. A káposztás lepkén többen összevesztek, hogy borssal vagy porcukorral jó-e. A MAZSIHISZ bölcs rabbijai mindkettőt hintenek rá, mert így is, úgy is kóser!

18 KOMMENT

  1. “mert ők is csak egész nap a szart tolják maguk előtt, mint a képviselők” LOL

    Ha már valami alternatív táplálkozást kell behozni, akkor érdemesebb lenne ezt a rovarevést összekötni a kannibalizmussal, hisz a parlamentben úgy is annyi a tetű.

    Ja, és ügyes, roppant ügyes, mármint fasza, nagyon fasza

  2. Lefelejtettetek az étlapról egy különlegesen egészséges rovart! Valós hír (már nemtom melyik Híradóban láttam), hogy a már nemtom melyik kerületet, talán a IX.-ediket elözönlötték a poloskák. Fogyasztásuk már csak azért is egészséges, mert amellett, hogy laktatóak, vérveszteségünket is visszapótolhatjuk. Mi több, ha részegen zuhanunk ágyba, másnap úgy őrizhetjük meg a véralkoholszintünket, hogy nem kell újabb pénzt kidobni a szomszéd házisöréért, házipálinkájáért.

  3. @netlovetta:
    Azért azt ne feledd, ha minden vendéglőben lehetne féláron cigánypecsenyét kapni (de valósághűet), akkor azonnal megszűnne a költségvetési hiány is.
    Eddig keveset ettünk.
    “A jó példával már most a parlamenti képviselők járnak elöl.”
    Tényleg olyan gerinctelenek, hogy a csigák hozzájuk képest gerincoszlop?

  4. @Dour: Ijjen provokatív kérdéseknek nincsen itten heje. Majd válaszolok, ha lezárult a 22 millás adócsalási perem, amit megúszok, mer Beja asszony is azszonta.És most a hüje kérdéseid mijatt rohamot kaptam, és kihánytam a méregtelenítő répapürét, meg a negyed felnyalt banánt, amit a Bejja hányt ki az előbb. Hogy á raak…

  5. EMBEREK! Nem megvárni a hazug 2014 -es választást!!!! Lökjük bele a szakadékba a Nemzeti Szar Bandát a Gonosz törpével együtt. CSAK ÚGY MENEKÜL MEG MAGYARORSZÁG!!!!!!