A számlálóbiztos nem találta otthonában és a postaládában elhelyezett ívet sem töltötte ki, mondta el lapunknak a KSH szóvivője.

Most kell ütni a Bucit, amíg meleg.” – erősítették meg forrásaink a közigazgatásból. Damu Roland sem számíthat jobb elbánásra, ha nincs otthon, ő is büntetést kap. „Hagyó Miklós és Hunvald György házi őrizetbe helyezésével sajnos velük ezt már nem tudjuk megtenni, de rájuk is várnak meglepetések.” – ígérte a statisztikai hivatal.

 

13 KOMMENT

  1. @Lendvai Ildi néni: Egyrészt. Másrészt amúgy is mit írna olyan rovatokba, hogy van-e és hány 12 négyzetméteren felüli szobája, van-e fürdőszobája és klotyója, hányan élnek a “lakásban”, küzd-e “mentális betegséggel”, és ha igen, vajh mivel, dolgozott-e, és ha igen, ki volt a munkáltatója az elmúlt két hétben meg ilyenek.

  2. @Lendvai Ildi néni: Erre hirtelen nem is gondoltam! Pedig egynéhány egyetemen – Pázmány például? – előadást tarthatna hihetetlen szervezői készségéről, mert 64 magyar vármegyét irányba állítani, ez már díszdoktori címet érdemel. Továbbmegyek: legalább 64 díszpolgári címet is. Esetleg később, érdemeire tekintettel Kossuth-díjra is felterjeszthetnék, ShittPali bizonyosan aláírná.
    Csurka pedig – persze majd, ha a Gyurcsányról írtat befejezte – írhatna róla egy izgalmas mélymagyar színdarabot, amit a jövő héten bemutathatnának az Új… izé Háttérszínházban.