Sittrulettel választják ki az előzetesből kiengedett gyanúsítottak házi őrizetének helyét, nyilatkozta Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

A sorsolás eredményeként Hunvald György Budaházy György házába költözhet, Hagyó Miklós Hunvald György házába, és Budaházy György pedig Hagyó Miklós házába. Ez további büntetés lehet a gyanúsítottaknak, hiszen az idegen családi környezet elriaszthatja őket a további bűncselekmények elkövetésétől.

Felmerült az is kormányzati körökben, hogy Gyurcsány Ferencet egy sukorói, csak a részére épített magánbörtönben helyezik majd el, ahol szimbolikusan fog bűnhődni, mint Nelson Mandela a Robben-szigeten. Ehhez egyelőre azonban még le kell folytatni vele szemben a büntetőeljárást, ami remélhetőleg csak rövidtávú adminisztratív akadály lesz.

7 KOMMENT

  1. “le kell folytatni vele szemben a büntetőeljárást, ami remélhetőleg csak rövidtávú adminisztratív akadály lesz”

    hihihi… lepapírozzuk… mint josziftotot és kajaibrihámot… de lehet utólagis…

    és mi van Mr. Domestos szal??? a cusi elvtárs az má smafu??? még egy merényletet se terveznek ellene????

  2. és ha a fletó bűnügyet is rulettel sorsolnánk? 1-400 § közül, hogy mit követett el… sőt előtte dobókockával hogy HÁNY darab bűncselekmény… és lenne hivatalos sorsolás közgyejzővel

  3. Csalódottan kell közölnöm, hogy nem vagytok eléggé álhírszerűek. A Heti Válasz már rég lekörözött benneteket a “Szép jövő előtt áll a szaúdi-magyar pénzügyi együttműködés”, valamint az “Olajfaló” című cikkével. Igaz, ezek a cikkek a többi között mind nélkülözik a humor eszközét, álhírterjesztésben azonban jóval eredményesebbek nálatok. Felkiáltójel, legalább három.
    Tanácsom tehát egy olyan, mindent átütő czikk, amelynek címe ez lehetne: “Hogyan szopjunk csigát, ha már nem szophatunk libát”. A czikk természetesen Bajnai személyes felelősségét vizsgálná, aki bár sose volt a Hajdú-Bét vezetője, következésképp “libás” se, de valami ilyesmivel mégis überelhetnétek nem utolsó sorban a Heti Választ és egyéb méltán népszerű, magát halálosan komolyan vevő álhírterjesztő potálokat:P és mégháromszor:PPP

  4. a feleségeket és élettársakat is ugyanígy csereberélik az ingatlannal együtt? Az nagy fless lenne ha pl. egy ilyen szilaj magyar embernek bele kell dugni a pöcsét mondjuk egy zsidaj nőbe.